boerboel

kostisbandog

Member
24 Ιουνίου 2015
5
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΥΖΗΤΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΘΥΛΗΚΟ BOERBOEL. ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΩ ΜΟΝΟ (BOERBOEL.GR) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Γεια σου Κωστή!

Υπάρχει ένας εκτροφέας Boerboel και μέλος του φόρουμ στη Δράμα. Δε θυμάμαι το όνομα του αλλά (εφόσον δεν κάνω λάθος) σίγουρα κάποιο μέλος θα τον θυμηθεί και να σε βοηθήσει.

Καλώς ήρθες!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Κωστή καλώς ήρθες, αλλά μην γράφεις κεφαλαία σε παρακαλώ :)

Εχεις διαβάσει τα θέματα του φόρουμ, σχετικά με την φυλή αυτή;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Είναι μάλλον, ότι καλύτερο μπορείς να διαβάσεις σχετικά.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΥΖΗΤΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΘΥΛΗΚΟ BOERBOEL. ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΩ ΜΟΝΟ (BOERBOEL.GR) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!
Καλησπέρα Κωστή, καλώς ήλθες και καλές συζητήσεις!

Αυτό το εκτροφείο που αναφέρεσαι είναι το ΜΟΝΟ εκτροφείο στην Ελλάδα (και είναι στην Ηγουμενίτσα και όχι στην ...Δράμα!)...
Πολύ σοβαρός και πολύ μερακλής ο εκτροφέας... έχω μιλήσει αρκετά μαζί του...
Καλό θα ήταν να περιμένεις να κάνει την επόμενη γέννα του... και αν δεν "αντέχεις", θα σου πρότεινα να μιλήσεις μαζί του για ξένα εκτροφεία...
ΟΜΩΣ: Οφείλεις να θυμάσαι ένα πράγμα... "Φθηνό" Boerboel ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να πάρεις!!!

Είναι μάλλον, ότι καλύτερο μπορείς να διαβάσεις σχετικά.
Εντάξει, εξαρτάται από το τι θέλει ο καθένας μας από το σκύλο του... στο λέω αυτό, γιατί (καλώς ή κακώς) υπάρχουν και άλλα σχετικά (παλαιότερα) θέματα, όπου οι θεματοθέτες ήθελαν "λίγο" διαφορετικά πράγματα από ότι εγώ...

• Like
Reactions: TARA and GRDANE

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Δεν με ενδιαφέρει τι θέλει ο καθένας από τον σκύλο του.
Παραθέτω την προσωπική μου εκτίμηση. Και αυτή είναι, ότι αυτό που θα διαβάσει κάποιος ενδιαφερόμενος, σ'αυτό το θέμα, είναι το ιδανικό.
Και το ότι είναι "μάλλον" ότι καλύτερο, είναι γιατί δεν θυμάμαι, μήπως έχεις γράψει κάπου αλλού εδώ μέσα, αναλυτικότερα :rolleyes:

Btw δεν ζητάς, να προστεθεί στον τίτλο και το Boerboel, για να μπορεί να το βρει και κάποιος που δεν ξέρει; :cool::p

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Btw δεν ζητάς, να προστεθεί στον τίτλο και το Boerboel, για να μπορεί να το βρει και κάποιος που δεν ξέρει; :cool::p
Το έχω σκεφτεί και άλλοτε... αρκετές φορές...
Όμως, καταλήγω να μην το ζητάω, μιάς και πιστεύω ότι "το Ελλάντα" δεν "χωράει" πολλά Boerboel!

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
42
Aθήνα
Κωστή,μιας και είμαστε πάνω κάτω στην ίδια φάση,με τη διαφορά πως ψάχνω,ρωτάω και μαθαίνω και μελετάω τη φυλή ένα χρόνο και κάτι ψιλά επισταμένα,θες να το κουβεντιάσουμε?

- το θέμα που σου έδωσε η Mareco μόνο παλιό δεν είναι...θησαυρός πληροφοριών στο τσάμπα είναι και ανοίγει τα μάτια,αφιέρωσε λίγες ώρες,αξίζει

- το bandog που χεις στο όνομά σου ελπίζω να μην υπονοεί πως ήδη έχεις bandog & θες και μπουρμπούλι,γιατί τότε έχω μια σειρά από ερωτήσεις όπως καταλαβαίνεις

- οι αφρικάνοι είναι ζόρικα σκυλιά.Και όταν λέω ζόρικα δεν εννοω ότι "δαγκάνε",εννοώ ότι έχουν τρομερές απαιτήσεις,έχουν πληθωρικότατο χαρακτήρα (οι ειδικοί μιλούν για "φλογερό ταπεραμέντο") και δεδομένα χρειάζονται (πάρα) πολλές παραχωρήσεις από μέρους του ιδιοκτήτη.Φαντάζομαι να τα χεις σκεφτεί αυτα,τα λέω εν τάχει αλλά μόνο στο ντούκου δεν πρέπει να τα περάσεις

- χώρο έχεις?γιατί ναι μεν "ο σκύλος είναι ευτυχισμένος εκεί που είναι το αφεντικό του και μπορεί να ζήσει και σε μικρό διαμέρισμα αρκεί να είναι δίπλα στην οικογένειά του" (έχει καταντήσει κλισε επιπέδου Κοέλο η φράση) αλλά τα συγκεκριμένα από κατασκευής τους "πατάνε καλύτερα" σε ένα περιβάλλον με άφθονο χώρο για να αναπτύξουν όλα αυτά που έχουν να δώσουν.Αυτός είναι και ο λόγος που κρατιέμαι εγώ προσωπικά για αγορά

- ο Δημήτρης είναι αυτό που είπε ο Γιάννης,μερακλής,αξίζει να περιμένεις.Αν γκουγκλάρεις παρολαυτά και αφιερώσεις χρόνο,μπορείς να βρεις εξαιρετικά εκτροφεία και στη Β.Ευρώπη και από Αφρική,αν και εκεί αν θυμάμαι καλά υπάρχει ένας περιορισμός στην αποστολή του κουταβιού,αν δεν κάνω σημαντικο λάθος στο στέλνουν από κάποια ηλικία και πάνω,το οποίο στη συγκεκριμένη φυλή δεν το θες (εκτός αν αυτό ισχύει για την Αμερική,θα το κοιτάξω και θα επανέλθω σαυτό γιατί πραγματικά μου διαφεύγει)

Αυτά για αρχή,καλωσήρθες!

• Like
Reactions: sea-mol and johnk

kostisbandog

Member
24 Ιουνίου 2015
5
1
Τωρα εχω χρονο για κουβεντα. Απο χωρους που αναφερθηκες πριν, ζω σε μονοκατοικια με αυλη και εχω κτημα 10 στρεμματα οπου ειναι και δουλεια μου! Απο εκτροφεια που ειπες, οσο το εχω ψαξει (μονο) απο Αγγλια αξιζει, ολα τα αλλα, δεν εχουνε καλα σκυλια σε χαρακτηρα. Υπαρχουν και εξαιρεσεις. Ασχολουμαι με σκυλια παρα πολλα χρονια!

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
42
Aθήνα
Τρελή φάση,θα το καταφχαριστηθεί το ζωντανό!
Φυσικά,δεν ισχύει αυτό με τον χαρακτήρα που λες σε εκτροφεία,θέλει μπόλικο ψάξιμο και αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πας να δεις και γονείς αλλά και να μιλήσεις και με τον εκτροφέα θα ταν το ιδανικό!
Γενικά πάντως,ο χαρακτήρας των Boerboel είναι ιδιαίτερος,είμαι σίγουρος πως έχεις διαβάσει πριν καταλήξεις να ψαχτείς και να γράψεις και εδώ.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Τωρα εχω χρονο για κουβεντα. Απο χωρους που αναφερθηκες πριν, ζω σε μονοκατοικια με αυλη και εχω κτημα 10 στρεμματα οπου ειναι και δουλεια μου! Απο εκτροφεια που ειπες, οσο το εχω ψαξει (μονο) απο Αγγλια αξιζει, ολα τα αλλα, δεν εχουνε καλα σκυλια σε χαρακτηρα. Υπαρχουν και εξαιρεσεις. Ασχολουμαι με σκυλια παρα πολλα χρονια!
Στο χώρο των 10 στρεμμάτων που είναι και η δουλειά σου μπαινοβγαίνουν άνθρωποι;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα