Boηθεια! Ξηρα τροφη χωρις ψαρι και ιχθυελαια ????

zannia

Member
30 Ιουνίου 2012
24
0
Γνωριζεται καποια ξηρα χωρις ψαρι και χωρις ιχθυελαια;;;
Η μικρη μου αποδειχθηκε αλλεργικη στο ψαρι και τα ελαια του και δυστυχως ολες οι αξιοπρεπεις τροφες εχουν τουλαχιστον ιχθυελαιο.
Οι μοναδικες που εχω βρει που δεν εχουν ειναι Acana με αρνι (που ομως μαλλον δεν την αφομιωνει καλα γιατι κανει πααααρα πολλα κακα που μυριζουν εντονα και εχει αερια), την defu-bio junior ( σε e-shop που την βρηκα θα ειναι διαθεσιμη σε 3 εβδομαδες κι αν...) , την Belcando αρνι (την πηρα χθες λογω αναγκης αλλα δεν θελω να την ξαναπαρω γιατι εχει ελαχιστο κρεας και 40% ρυζι) και την Blue puppy.
Γνωριζει καποιος να με βοηθησει αν υπαρχει αλλη ξηρα τροφη χωρις ψαρι και ιχθυελαια;;;;
Η μαγειρευτη η' ωμη τροφη δεν υπαρχει στις επιλογες μου προς το παρον.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Πως εχεις καταληξει πως εχει στο ψαρι αλλεργια?

Anyway,αφου υπαρχει τετοια ιδιαιτεροτητα και η belcando που πηρες δεν της δημιουργει προβλημα,μεινε σε αυτη.

zannia

Member
30 Ιουνίου 2012
24
0
Μετα απο τροφες που ειχαν ψαρια η' ιχθυελαια ειχε φαγουρα στα αφτια και στο προσωπο, την πηγα στον γιατρο την εξετασε και μου ειπε οτι προκειται για τροφικη αλλεργια. Η τροφη που της εδινα τοτε και το ξυσιμο ειχε φτασει στο αποκορυφωμα ηταν arden grace junior που ειχε μεσα ψαρια και ο γιατρος μου ειπε οτι πιθανον να εχει αλλεργια ειτε στα ψαρια ειτε στα δημητριακα , να της αλλαξω τροφη για να δω που παρουσιαζει το προβλημα. Ετσι κι εγινε. Της πηρα acana με αρνι που δεν εχει ουτε ψαρια ουτε ιχθυελαια και σταματησε επιτελους να ξυνεται αλλα δεν την αφομιωνει καλα για αυτο ψαχνω για αλλη ξηρα. Οταν πριν 8 μερες αρχισα να της δινω σολωμελαιο μαζι με την acana αρχισε παλι το τρελλο ξυσιμο στα αφτια και δαγκωνε τις πατουσες της. Εδω και 3-4 μερες που το σταματησα εχει αρχισει να σταματαει και το ξυσιμο. Οποτε.. μετα απο αυτα τα σημαδια δεν νομιζω να υπαρχει αμφιβολια για την αλλεργια στα ψαρια.

zannia

Member
30 Ιουνίου 2012
24
0
Oσο για την belcando οπως ειπα ηταν μια λυση αναγκης. Πηρα το τσουβαλακι του κιλου και δεν θελω να ξανα παρω. Εχει ελαχιστο κρεας μεσα, οχι πανω απο 20%, ρυζι 40% και χαμηλο ποσοστο πρωτεινης και λιπους. Το πινσερακι μου ουτε που εχει χρονισει ακομα και χρειαζεται πιο εμπλουτισμενη ξηρα. Εκτος απο αυτο η κροκετα ειναι τεραστια και θελει κανα 10λεπτο για να φαει 90γρ τροφης. Σημερα εφαγε την μιση και την αλλη την αφησε γιατι προφανως βαρεθηκε να μασαει... ενω ειναι απιστευτη φαγου και ποτε δεν εκανε ναζια για την τροφη της. Αν γνωριζει καποιος να μου πει καποια τροφη χωρις ψαρια και παραγωγα του παρακαλω πολυ να με βοηθησει !!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog