blue lapmp and oatmeal

ΜΠΕΜΠΑ

Member
26 Ιανουαρίου 2012
23
0
Καλησπέρα, στη μικρή δίνω blue lamp and oatmea (για κουτάβια), είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, λίγο ακριβούτσικη, αλλά αν η μπέμπα μπορούσε να διαλέξει θεωρώ ότι θα ήταν από τις πρώτες τις επιλογές:D Τι λέτε για την τροφή αυτή? Έχετε ακούσει / διαβάσει κάτι αρνητικό???? To dogfoodanalysis (είναι έγκριτο?) λέει ότι είναι σχετικά καλή και δεν έχει και πολύ πρωτείνη όπως η acana και η orijen

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Φιλε μου οτι και σου πει ο καθενας για την οποιαδηποτε τροφη δεν αποτελει κανονα για εσενα..

Ο καθε σκυλος αφομοιωνει διαφορετικα την καθε τροφη, καθως καθε οργανισμος και μοναδικος..

Την τροφη λοιπον την κρινεις βασει του κατα ποσο ταιριαζει στον σκυλο σου με τα εξης βασικα κριτηρια :

1) Κοπρανα (χρωμα/ποσοτητα/σκληροτητα) Οσο πιο σκουρα/λιγοτερα/σκληρα ειναι σημαινει οτι αφομοιωνεται η περισσοτερη ποσοτητα της τροφης που τρωει η μικρη

2) Ενεργεια του σκυλου. Υπαρχει περιπτωση η οποιαδηποτε τροφη να μην παρεχει στον σκυλο τα απαραιτητα θρεπτικα συστατικα και αυτο να του δημιουργρι μια νωχελικοτητα η διαρκης κοπωση(εαν μιλαμε για σκυλο που καταναλωνει μεγαλα ποσα ενεργειας)

3) Τριχωμα (λαμψη/τριχοπτωση) Οσο πιο λαμπερο και με λιγοτερη πτωση ειναι το τριχωμα αυτο ειναι σημαδι υγειας/ευεξιας κατα συνεπεια και καλης τροφης..

4) Εαν μυριζει ο σκυλος Αυτο εχει να κανει πιο πολυ με εσενα και οχι με το αν καθεται καλα τροφη στον σκυλο σου ή εαν ειναι καλη τροφη ποιοτικα..
Εγω εδινα ακριβη πρωτοκλασατη τροφη και οσ κυλος βρωμαγε στα 5 μετρα απο την επομενη ημερα του μπανιου του, αναγκαστηκα να την αλλαξω και βρηκα την υγεια μου..

Γενικα τωρα που ειναι μικρη να της δινεις 2 φορες την εβδομαδα γιαουρτι προβειο με πετσα και αλλες 2 φορες απο 1 αυγο βραστο μαζι με το κελυφος σαν προσθετα στην κροκετα της..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog