Big dog lover!

mariand

New Member
5 Οκτωβρίου 2010
2
0
56
Χανιά
Γεια σας κι από μένα.
Χαίρομαι πολύ που μπαίνω στη παρέα σας.Οι γνώσεις σας πάνω στα θέματα "σκύλος" θα με βοηθήσουν πολύ.

Είμαι η Μαρία και μένω σε ένα μικρό ορεινό χωριό της Κρήτης στα Χανιά.
Όπως καταλαβαίνετε από το τίτλο του θέματος μου ,είμαι λάτρης της μεγάλης φυλής των σκύλων.

Έχω λοιπόν στη κατοχή μου τον Wolvery(Γούλβερι) ο οποίος είναι ένα πανέμορφο Alaskian Malamute 3 χρόνων και πριν από 1 βδομάδα αγόρασα ένα Γερμανικό ποιμενικό οπότε σήμερα είναι 6 βδομάδων τον οποίο και ονόμασα Milo(Μάϊλο).

Για μένα ο σκύλος πάνω απ' όλα σημαίνει σύντροφος και μετά σημαίνει προστάτης.Γι' αυτό το λόγο και πάντα είχα σπίτι μου σκυλιά που αγαπούν την οικογένεια (μιας και έχω μεγάλη,6 παιδιά)και που ξέρουν να φερθούν με υπομονή και τρυφερότητα αλλά και να τη προστατεύουν.Είχα ένα βελγικό ποιμενικό διασταύρωση με κόλεϊ τον Μακ ο οποίος δυστυχώς πριν 3 χρόνια μας άφησε μετά από 18 χρόνια.Ήταν μέλος της οικογένειας και φοβερός φύλακας.Ο Wolvery μας έτυχε από μια διάσωση.Ένας ανιψιός μου είχε ένα ασυνείδητο γείτονα ο οποίος είχε τη συνήθεια να αγοράζει ακριβά σκυλιά και μετά να τα δένει και να τα παρατά στο έλεος το θεού για μέρες χωρίς νερό και φαγητό.Το πρώτο σκυλί ήταν ένα μαύρο βελγικό ποιμενικό το οποίο και υιοθέτησε ο ανιψιός μου.Μετά από λίγο καιρό έκανε το ίδιο με το Wolvery τον οποίο και σώσαμε εμείς.Σαν φύλακας δεν λέει τίποτα και είναι πολύ ξεροκέφαλος αλλά εμείς τον λατρεύουμε.

Αγαπώ πολύ τα ζώα και γι' αυτό σπίτι μου θα βρείτε πολλά και διάφορα.
Αυτά τα λίγα.Λιγη υπομονή για φότος των αστεριών μου.Ελπίζω σε λιγες ώρες να τους δείτε.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς μας ήρθες!!
Να σου ζήσουν τα σκυλάκια σου, και εύχομαι καλή διαμονή και καλές συζήτησεις. Πέριμένουμε και τις φωτό να καμαρώσουμε όταν κατατοπιστείς!
Και χαίρομαι για την διάσωση, εύγε ;)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Πανέμορφος!
Ελπίζω να τον δέσατε για τις ανάγκες τις φώτο και το σκυλί να ζει ελεύθερο μαζί σας!