BEAGLE

vaggos

Member
15 Απριλίου 2012
6
0
Αττική
Γεια σας ειμαι νεο μελος. θα ηθελα τις συμβουλες σας για το Μπιγκλ μου την Ηρα.

Ειναι σχεδον 3 μηνων και ωρεσ ωρεσ αρχιζει και δαγκωνει αλλα οταν την μαλωνουμε κλαει.Επισης θα ηθελα μερικεσ συμβουλες σας γιατι αποπατει και κατουραει οπου βρει. Ο θειος του ξαδερφου μου ειναι εκπαιδευτησ αλλα μεχρι να μιλησω μαζι του θα ηθελα τισ συμβουλεσ σας. ελπιζω να με βοηθησετε. Μπορειτε να μου πειτε και μεσο τoy email moy. [email protected]

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Να την χαίρεσαι! Βγάζει δοντάκια γι'αυτο δαγκώνει η κακομοίρα! Φαντάσου εσύ να έβγαζες φρονιμίτες σε όλο σου το στόμα!! πιθανόν να δάγκωνες και πιο πολύ :p ... μην την μαλώνεις. Δοκίμασε και εσύ το γνωστό "άου" και αν δεν πιάσει απλά δείξτης ότι αυτό δεν είναι παιχνίδι με το να αλλάζεις δωμάτιο ή να αδιαφορείς μετά απο κάθε δάγκωμα! Αν μάθεις κανένα αλλο κόλπο από τον εκπαιδευτή σου δώσε τα φώτα σου και σε εμάς που δεν έχουμε και πολλά δωμάτια!! :)

vaggos

Member
15 Απριλίου 2012
6
0
Αττική
tin ema8a na kanei tis anagkes tis stin pana lla den stoxevei kala :( . tora pia exei ginei stratiwtis mexri kai stis diakopes pou pigame gia pasxa mesa sto kloyvi den eklaige ka8oloy. thanks gia tis symboules sou 8a tis prospa8isw kai 8a steilw kai symboules apo ton 8eio mou

morfeas

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
142
3
βάγγος, θα φας καλά... κρατα την βοήθεια και το χιούμορ για αργότερα. θα σου χρειαστεί

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Τα greeklish απαγορεύονται!Αν υπάρξουν και άλλα posts greeklish το θέμα θα κλειδωθεί!

Κάνεις ερώτηση ως ανίδεος περί εκπαίδευση τουαλέτας και δίνεις απαντήσεις ο ίδιος στον εαυτό σου ως ότι ξέρεις πως να εκπαιδεύσεις τον σκύλο?

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Δεν κατάλαβα εσύ μπήκες να βοηθηθείς ή να μάς βοηθήσεις :confused:

Και με ποιό ακριβώς τρόπο μαλώνετε το σκύλο και μετά κλαίει;

Κι αν θες πάτα alt + shift να μπει στα ελληνικά γιατί είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι και δεν καταλαβαίνουμε τι γράφεις :)

Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι την Ήρα σου για πολλά όμορφα και ξέγνοιαστα χρόνια :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
kai 8a steilw kai symboules apo ton 8eio mou
Παιδια το ειχε πει ο ανθρωπος οτι θα στειλει συμβουλες απο το θειο του που ειναι εκπαιδευτης....