Barf σε κουταβι

Alexandragr

Active Member
4 Ιουνίου 2015
26
2
48
Γεια σε ολους! Η σκυλιτσα μου ειναι 2 μηνων και ηθελα να ρωτησω το εξης. Πηγα την προηγουμενη εβδομαδα σε pet shop και μου προτειναν να ξεκινησω να της δινω τροφη barf..Kατα τυχη ηταν εκει ο προμηθευτης της εταιρειας ο οποιος μου ειπε οτι ακομα και σε τοσο μικρη ηλικια δεν υπαρχει προβλημα να της δινω...μου τονισε επισης οτι δεν ισχυει αυτο που λενε οτι το ωμο κρεας κανει τα σκυλακια επιθετικα, αντιθετα μου ειπε οτι οι επεξεργασμενες τροφες που επιλεγουν οι περισσοτεροι για να σκυλακια τους περιεχουν πολλα συντηρητικα σε αντιθεση με την συγκεκριμενη τροφη..Επισης μου ειπε οτι τις κροκετες κανουν περιπου 12 ωρες να τις χωνεψουν πληρως ενω την συγκεκριμενη σε 4-5 ωρες! Για να μην σας κουραζω ξεκινησα δοκιμαστικα να της δινω barf και περιττο να σας πω οτι απο την πρωτη μερα ειδα αλλαγες...καταρχην σταματησε να μυριζει η ανασα της...και γενικα να μυριζει..τα κακακια της ειναι πολυ λιγοτερα σε ποσοτητα και πιο σφικτα...και το κυριοτερο..τρελαινεται να την τρωει της αρεσει πολυ! Η συγκεκριμενη τροφη ειναι κατεψυγμενη απλα την ξεπαγωνεις και την δινεις στο σκυλακι..Ηθελα να ρωτησω ειναι οντως τοσο καλη οσο μου ειπαν? Μηπως τελικα ειναι πολυ μικρο το σκυλακι και δεν κανει ακομα? Και αν κανει μηπως ειναι προτιμοτερο να της παιρνω εγω κρεας και να το φτιαχνω μονη μου? Να τονισω οτι η συγκεκριμενη εταιρεια που την κατασκευαζει (a&d natural foods) εχει πιστοποιηση ISO και κρατικη αδεια

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εχει ήδη πολλά θέματα το φόρουμ, στα οποία μπορείς να διαβάσεις για την barf.
Κάνε μια αναζήτηση :)

• Like
Reactions: Alexandragr

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Αλεξανδρα το φορουμ εχει τουλαχιστον 3-4 θεματα περι μπαρφ με 30βαλε σελιδες ποστ...κανε μια αναζητηση..καποια ειναι τοσο ενημερωμεα που εχουν και τιμες απο ποιο κρεωπολειο μπορεις να ψωνιζεις για να σου βγαινει οικονομικα!

Μόκα

Well-Known Member
31 Μαϊου 2015
74
23
36
Αλεξανδρα το φορουμ εχει τουλαχιστον 3-4 θεματα περι μπαρφ με 30βαλε σελιδες ποστ...κανε μια αναζητηση..καποια ειναι τοσο ενημερωμεα που εχουν και τιμες απο ποιο κρεωπολειο μπορεις να ψωνιζεις για να σου βγαινει οικονομικα!
Αν σου είναι εύκολο να κάνεις μια αντιγραφή αυτό με το κρεοπωλείο γιατί πήγα στο κρεοπωλείο της γειτονιάς μου και μου είπε 4,20 το κοτόπουλο και 7,80 το μοσχάρι και εννοείται έφυγα σπινιαροντας. . Σε ρωτάω γιατί θα πάω Βαρβάκειο αλλά σε ένα άλλο site Μου είπαν να μην εμπιστεύομαι για μπαρφ την Βαρβάκειο.

• Like

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Κοιτα πιο φθηνα απο βαρβακειο δυσκολο να βρεις σε περιφερειακα κρεοπωλεια...εκτος και αν πας και κανεις μια συμφωνια με τον καταστηματρχη οτι θα ψωνιζεις καθε μηνα "τοσα κιλα κρεας"(κοτοπουλο-μοσχαρι-αρνι) και οτι θα θελες μια καλυτερη τιμη....καποιοι οσοι εχουν περιθωριο στο κατεβαζουν οσο μπορουν, αλλα και παλι τιμες βαρβακειου δεν φτανουν. (tip: Οταν θα πας βαρβακειο...δεν θα πεις οτι ειναι για σκυλο η τροφη...θα πεις οτι ειναι για εσενα. Και επειδη την εχουν ψηλιαστει καποιοι εκει..αν σε ρωτησει κανα εξυπνοπουλι για τα πλαταρια, θα πεις οτι τα βραζεις και τα κανεις κοτοσουπα)!

Μόκα

Well-Known Member
31 Μαϊου 2015
74
23
36
Κοιτα πιο φθηνα απο βαρβακειο δυσκολο να βρεις σε περιφερειακα κρεοπωλεια...εκτος και αν πας και κανεις μια συμφωνια με τον καταστηματρχη οτι θα ψωνιζεις καθε μηνα "τοσα κιλα κρεας"(κοτοπουλο-μοσχαρι-αρνι) και οτι θα θελες μια καλυτερη τιμη....καποιοι οσοι εχουν περιθωριο στο κατεβαζουν οσο μπορουν, αλλα και παλι τιμες βαρβακειου δεν φτανουν. (tip: Οταν θα πας βαρβακειο...δεν θα πεις οτι ειναι για σκυλο η τροφη...θα πεις οτι ειναι για εσενα. Και επειδη την εχουν ψηλιαστει καποιοι εκει..αν σε ρωτησει κανα εξυπνοπουλι για τα πλαταρια, θα πεις οτι τα βραζεις και τα κανεις κοτοσουπα)!
Χαχαχαχαχαχα οκ Ευχαριστώ

• Like

Alexandragr

Active Member
4 Ιουνίου 2015
26
2
48
Ευχαριστω! Ειμαι καινουρια στην σελιδα και δεν εχω προλαβει να το ψαξω. Βασικα αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το αν η ετοιμη barf που ειναι στην καταψυξη ειναι εξισου καλη με το να αγορασεις απο κρεοπωλειο...το λεω γιατι η ετοιμη κοστιζει μονο 1,90 το κιλο αρα συμφερει αρκετα!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
στην ετοιμη παλι δεν ξερεις τι εχουν βαλει μεσα. Ουτε μπορεις να το ελεγξεις- ειναι κιμα.
Εγω παιρνω εδω και 13-14 χρονια απο βαρβακειο τα κρεατα για τα σκυλια μου και ποτε δεν ειχα προβληματα.

• Like
Reactions: takisft

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog