Banned IP?

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Εδώ και καμιά - δυο βδομάδες δε μπορώ να μπω στο forum από τον υπολογιστή της δουλειάς και από το κινητό μου. Μου βγάζει μήνυμα ότι έχει γίνει ban η συγκεκριμένη ΙP. Από τους δύο υπολογιστές που χρησιμοποιώ στο σπίτι δεν έχω αντίστοιχο θέμα, τουλάχιστον όχι ακόμα :p

Καμία ιδέα?

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Μπορεί να έχει να κάνει με τις ip που παίρνουν οι dynamic συνδέσεις και κάποιες από αυτές να είναι banned. Θα το κοιτάξουμε όμως να δούμε τι ακριβώς μπορεί να είναι.

Δεν έχει να κάνει με απαγόρευση του λογαριασμού σας πάντως.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ναι, στο γραφείο έχουμε όντως dynamic IPs. Για το κινητό δεν ξέρω.
Οπότε προς το παρόν μόνο από το σπίτι.
Ευχαριστώ

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Κανε διαγραφη ολων των cookies απο τους browser και ξαναδοκιμασε. Απο το κινητο μου το κανει και μενα συχνα, τον Οpera δουλευεις;

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Δεν ξέρω αν είναι εύκολο, αλλά θα μπορούσες να ζητήσεις από τους υπεύθυνους IT της εταιρίας σου να κάνουν μια επανεκκίνηση του router σας...

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Δεν ξέρω αν είναι εύκολο, αλλά θα μπορούσες να ζητήσεις από τους υπεύθυνους IT της εταιρίας σου να κάνουν μια επανεκκίνηση του router σας...
ναι και πες τους '' οταν φιδιαζω στην δουλεια μπαινω στο ντογκφορουμ αλλα τωρα τελευταια δεν με βαζει''
χαχαχαχαχα;)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το ΙΤ πάντα ξέρει τι κάνεις... Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τους το πετάς και κατάμουτρα... *lingua*

Xenofon

Active Member
24 Αυγούστου 2012
25
0
Στους χώρους εργασίας είναι πλέον της μόδας να μπλοκάρουν οι υπεύθυνοι μηχανογράφησης διάφορες διευθύνσεις και ειδικά αυτές που γίνεται κατάχρηση. Πρόσεξε μην είναι δουλειά εκ των έσω...

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Το κινητό που; Στον χώρο εργασίας ή και μακρυά από το χώρο εργασίας;
Αν το πρόβλημα είναι μόνο στον χώρο εργασίας την ίδια IP έχουν οπότε σε πήραν πρέφα λογικά.

Xenofon

Active Member
24 Αυγούστου 2012
25
0
Αυτό εξηγεί τον υπολογιστή της δουλειάς. Το κινητό?

Άν το κινητό συνδέεται μέσω wifi στο διαδύκτιο χρησιμοποιεί κατά πάσα πιθανότητα τον ίδιο πάροχο. Οπότε ισχύουν οι ίδιοι κανόνες αποκλεισμού απο το διαχειριστή του δικτύου

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
922
43
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Εγω απο το κινητο μπαινω κανονικα μεσω wi fi του σπιτιου. Αν παω να μπω μεσω δεδομενων 3g δεν με αφηνει. Weird...

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εγω απο το κινητο μπαινω κανονικα μεσω wi fi του σπιτιου. Αν παω να μπω μεσω δεδομενων 3g δεν με αφηνει. Weird...

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Aκριβως το ιδιο συμβαινει και σε μενα...

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
Καταρχην 99% στην δουλια σου εχεις Static IP που παραμενει η ιδια και οχι Dynamic IP. Δευτερον ο διαχειριστης που εχεισ στην δουλια η καποιο appliance κανει μπλοκ ειτε το domain name dogforum ειτε την IP διευθηνση... Αν εχει κανει μπλοκ την IP τοτε εχει μπλοκαρει και ολα τα site που ειναι πανω στον ιδιο σερβερ πχ. IP:46.226.194.4 - Bing

Τωρα οταν εισαι δουλια αν μπαινει απο το εταιρικο δυκτιο WI-FI τοτε ειναι ακριβος το ιδιο πραγμα ειτε να βαλεισ καλωδιο... Ασυρματο η ενσυρματο οταν βγαινεις στο ιντερνετ απο την δουλια σου ισχιουν οι ιδιες απαγορευσεις....βεβαια αν θελεις απο την δουλια σου να δεις το dogforum ψαξε καποιον anonymizer οπως αυτον Anonymouse.org και μπες απο εκει...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.389
10.561
Athens
8α μπαναριστο για πιο λογο????
Αρκετά sites/εφαρμογές κόβουν χρήστες που έρχονται από "καμουφλαριστές" ip. Διότι για να κρύβεσαι κύριε κάποιο ύπουλο σκοπό έχεις...

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
Το οτι κρυβεσε δεν σημαινει απαραιτητα οτι εχεις κακο σκοπο..Το να μην θελω εγω να δωσο στατιστικα στοιχεια του browser, της IP μου η Operating System εινα δικαιωμα μου...Αυτο που λες συνβαινει αλλα οχι να σε μπαναρουν απλα σε κοβουν....