Bοήθεια!!!!!

KAKIA

Banned
Banned
9 Ιουνίου 2011
14
1
χανια
γεια σασ εχω ενα σκυλακι αγιοθ βερναδου σικαντικουμε περιπου 2 βδομαδες το προβλιμα ειναι οτι δεν ματηενει με τιποτα να τα κανει εκσο στο μοπαλκονει τι πανεσ τι σπρει πειρα τπτ.κ εκτοσ απο αθτο δεν τηελει βολτα με τιποτα βγενοθμε κ καθετε κατω δεν κοθναει σασ παρακαλω πολι βοιθιστεμε ειναι το προτο σκυλακι μου α!!!! κ κατι ακομα εχο προβλημα υγειασ κ κανω ενεσεισ οταν κανω το βραδυ τι \υεραποια μουαλαζει γινετε πιο ζοθζοθνι λετε να το καταλαβενει?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
ΚΑΚΙΑ καλώς ήρθες στο φόρουμ !

Εχω δυσκολευτεί πάρα πολύ να καταλάβω τι γράφεις. Θα το αφήσω για τους άλλους...
Αν το πρόβλημά σου όμως έχει να κάνει με το κατούρημα του κουταβιού, πρέπει να υπάρχουν περίπου 2000 σχετικά θέματα στο φόρουμ.
Κάνε μια αναζήτηση, να πάρεις τις απαντήσεις σου.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
γεια σασ εχω ενα σκυλακι αγιοθ βερναδου σικαντικουμε περιπου 2 βδομαδες το προβλιμα ειναι οτι δεν ματηενει με τιποτα να τα κανει εκσο στο μοπαλκονει τι πανεσ τι σπρει πειρα τπτ.κ εκτοσ απο αθτο δεν τηελει βολτα με τιποτα βγενοθμε κ καθετε κατω δεν κοθναει σασ παρακαλω πολι βοιθιστεμε ειναι το προτο σκυλακι μου α!!!! κ κατι ακομα εχο προβλημα υγειασ κ κανω ενεσεισ οταν κανω το βραδυ τι \υεραποια μουαλαζει γινετε πιο ζοθζοθνι λετε να το καταλαβενει?
Γεια σας, έχω ένα σκυλάκι Αγίου Βερνάρδου. Συγκατοικούμε περίπου 2 βδομάδες. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μαθαίνει με τίποτα να τα κάνει έξω στο μπαλκόνι, τι πάνες, τι σπρέι πήρα... τίποτα. Και εκτός απ' αυτό, δεν θέλει βόλτα με τίποτα! Βγαίνουμε και κάθεται κάτω και δεν κουνάει! Σας παρακαλώ πολύ, βοηθήστε με. Είναι το πρώτο σκυλάκι μου. Α!!! Και κάτι ακόμα: έχω πρόβλημα υγείας και κάνω ενέσεις. Όταν κάνω το βράδυ η συμπεριφορά του αλλάζει, γίνεται πιο ζουζούνι. Λέτε να το καταλαβαίνει;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97