Aroldo...a Cane Corso..

11 Οκτωβρίου 2012
22
0
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα κι από εμάς και καλώς σας βρήκαμε, η αρραβωνιαστικιά μου Μελάνθη κι ο γραφών Χάρης είμαστε κάτοχοι ενός κουταβιού cane corso 3 μηνών και 20 ημερών αισίως εν ονόματι Αρόλντο (the leader of the army -ιταλική ετυμηγορία)...ήρθε κοντά μας με την συμπλήρωση 2 μηνών κι αποκτήθηκε απο εκτροφείο στην βόρεια Ελλάδα καθως είμαστε κάτοικοι Συκεών Θεσσαλονίκης και ζούμε σε διαμερισμα 100 τ.μ. Ελπίζουμε σε μια μακρόχρονη γεματη υγεία συμβίωση και ευελπιστούμε σε τυχόν προβλήματα να βρούμε πρόθυμους φίλους της σελίδας να μας βοηθήσουν να τα ξεπεράσουμε!! :)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθατε με τον κούκλο πολλά και γεμάτα υγεία χρόνια εύχομαι!!:)

υγ1.τι ωραίος με τα αυτάκια και την ουρίτσα του
υγ2.δε μπορώ να μην σχολιάσω το ωραίο όνομα(πρώτη φορά το ''ακούω)της αρραβωνιαστικιά σου!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Καλως ηρθατε και να τον χαιρεστε! Και χαιρομαι που τα εχει ολα του χωρις να του λειπουν αυτια και ουρα. Ειναι μακραν ομορφοτερος ετσι! ;)

Αυτη τη φωτο να την κανεις αφισα και να την βαλεις στον τοιχο! Δεν υπαρχει! :cool:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Πραγματικά όμως!
Καταπληκτικό κουτάβι πανέμορφο, και η φωτογραφία υπέροχη.
Να τον χαίρεστε να τον προσέχετε και να τον αγαπάτε!

11 Οκτωβρίου 2012
22
0
Θεσσαλονίκη
Παιδιά ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και για τις ευχές....Η αλήθεια είναι ότι αν και μας δυσκόλεψε πολύ η σκέψη των αυτιών και της ουράς, τελικά επικράτησε η ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ.......:)

george 1

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
53
123
Θεσσαλονικη
[FONT=Verdana, Geneva, sans-serif]Να σου ζήσει το κουτάβι και να περάσεις μαζί του πολλά όμορφα χρόνια.

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να αναφέρεις επωνυμία εκτροφείου και γεννήτορες;
[/FONT]

11 Οκτωβρίου 2012
22
0
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα Γιώργο και συγνωμη για την μακροχρονια απουσία απάντησης.....εκτροφείο εγγεκριμένο απο τον ΚΟΕ είναι το de la pampita και γεννήτορες οι :
πατέρας : Αttila ( Dok Sangue Magnifica x Carolina Strajano)
μητέρα : Mamba ( Fluminense Sangue Magnifica x Corona Beky Cc)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Τι πανέμορφο πλάσμα!!!! Να σας ζήσει ο πιτσιρικάς!

Χαίρομαι που επικράτησε η φύσης.. Έχουν μια γλυκήτητα αυτά τα πλάσματα :)

george 1

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
53
123
Θεσσαλονικη
Σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το εκτροφείο στη Σερβία διαθέτει απίστευτα δείγματα - το δείχνουν και τα αποτελέσματα άλλωστε.
Ελπίζω να καταφέρω κι εγώ κάποια στιγμή να έχω έναν απόγονο τους (Μεγάλη μου αδυναμία ο: Gvido Sangue Magnifica Cane Corso Kane Korso).

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Καλώς ήρθατε.
Να σας ζήσει ο μικρούλης και να είναι πάντα υγιής.

1)δεν μπόρεσα να βρω το εκτροφείο για να δω τους γονείς :(.
2)θα μπορούσες σε παρακαλώ να παραθέσεις το λίνκ.

kepitu

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2013
69
0
Πτολεμαϊδα
Καλημέρα Γιώργο και συγνωμη για την μακροχρονια απουσία απάντησης.....εκτροφείο εγγεκριμένο απο τον ΚΟΕ είναι το de la pampita και γεννήτορες οι :
πατέρας : Αttila ( Dok Sangue Magnifica x Carolina Strajano)
μητέρα : Mamba ( Fluminense Sangue Magnifica x Corona Beky Cc)

Να σου ζήσει ο κούταβος.

Έκανες εξαιρετική επιλογή καθώς την Γεωργία και τον Νίκο τους ξέρω προσωπικά (και ο δικός μου απο αυτούς είναι) και τους γονείς του δικού σου τους έχω δεί προσωπικά και είναι υποδείγματα τις φυλής και εξαιρετικοί χαρακτήρες.