Ani, το γερμανικό ποιμενικό μου!!

Ani

Member
7 Σεπτεμβρίου 2011
22
0
λαρισαρα!!!
γεια σας...ειμαι νεος στο forum και ηθελα να γραψω καποια πραγματα για το κουταβακι μου(προς το παρων)....την λενε ανη, ειναι ενα καθαροαιμο γερμανικο ποιμενικο χρωματος μαυρο-καφε...ειναι 3 μηνων και 3 μερων...πολυ πολυ παιχνιδιαρικο, εξερευνητικο και πολυ φιλικο...

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Καλώς ήρθες!Να το χαίρεσαι το γερμανάκι σου! Βάλε μας και καμία φωτογραφία να το δούμε και εμείς!

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Καλώς ήρθες! Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για την Άνη σου (πώς την απέκτησες, πώς περνάτε μαζί κτλ) και βάλε μας και καμιά φωτογραφία. :) Να τη χαίρεσαι και να περάσετε πολλά όμορφα χρόνια μαζί!

Καλή σου μέρα!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Αχ....φίλε mareco....με νοσταλγία αναπολούμε τις....παλιές....καλές....μέρες.....:D

(μπας και σε απήγαγαν εξωγήινοι και σ'έχουν αντικαταστήσει με το σωσία σου? Μαζί με το Σωτήρη*?:eek:)

*από άλλο θέμα είναι αυτό....

Ani

Member
7 Σεπτεμβρίου 2011
22
0
λαρισαρα!!!
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και να χαίρεσαι τη σκυλίτσα σου :)

...

από εκτροφείο φαντάζομαι...
την πηρα απο εναν γνωστο μου ο οποιος εχει ενα θηλυκο και ο ιδιος και το ζευγαρωσε....δεν υπηρχε περιπτωση να το παρω απο pet shop...οχι για τα χρηματα αλλα γιατι ενας ενας μπορουμε να το σταματησουμε ολο αυτο που γινεται με τις αγοραπωλησιες ζωων...

Ani

Member
7 Σεπτεμβρίου 2011
22
0
λαρισαρα!!!
την πηρα απο ενα γνωστο μου εδω και 21 ημερες...τωρα για το πως περναμε μαζι....ειναι κατι το πραγματικα πολυ πολυ ωραιο γιατι πιστευω δεν υπαρχει τπτ στον κοσμο που να σου δειχνει την αγαπη του τοσο εντονα επι καθημερινη βαση,24 ωρες το 24ωρο...οσο περνανε οι μερες δενεται ολο και περισσοτερο μαζι μου και εγω με αυτο,γινεται ακομη καλυτερο αλλο αυτο....ειναι (οπως και ολα τα ζωακια) πανεξυπνη και δεν χανει ωρα για βολτα και για παιχνιδι.....μου εχει φαει το μισο σπιτι και τωρα συνεχιζει για το επομενο και εγω ειμαι μαζι της...με ρεγουλα βεβαια αλλα μαζι της!!!!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
την πηρα απο εναν γνωστο μου ο οποιος εχει ενα θηλυκο και ο ιδιος και το ζευγαρωσε....δεν υπηρχε περιπτωση να το παρω απο pet shop...οχι για τα χρηματα αλλα γιατι ενας ενας μπορουμε να το σταματησουμε ολο αυτο που γινεται με τις αγοραπωλησιες ζωων...
Διάβασε πολύ προσεκτικά τα θέματα του φόρουμ που αφορούν την αναπαραγωγή. Η μόνη σωστή απόκτηση καθαρόαιμου σκύλου είναι από εκτροφέα, διότι μόνο έτσι λιγοστεύουν τα ρίσκα εμφάνισης κληρονομικών παθήσεων, αποκλίσεων απ' την προτυπική χαρακτηροδομή και τη μορφολογία. Η απόκτηση σκύλου από κάποιον που ζευγάρωσε το σκύλο του χωρίς να ξέρει πως και γιατί τον ζευγαρώνει, με ποιόν το ζευγαρώνει που συνάδει στο να μην έχουν γίνει οι απαιτούμενες εξετάσεις και τα ζευγάρωσε είτε για το υποτιθέμενα γρήγορο κέρδος είτε γιατί του είπανε πως πρέπει να το ζευγαρώσει και όχι για τη διατήρηση ή τη βελτίωση της φυλής, είναι το ίδιο μεγάλο σφάλμα με την απόκτηση παπυμιλάδικου σκύλου από πετ σοπ.

Καλή διαμονή στο φόρουμ.

Ani

Member
7 Σεπτεμβρίου 2011
22
0
λαρισαρα!!!
τοσο το σκυλι του γνωστου μου οσο και με αυτο που το ζευγαρωσε εχουν κανει τις απαραιτητες εξετασεις για να γινει σωστη αναπαραγωγη...τωρα για το τι μην με ρωτατε αλλα εχω δει κατι εγκρισεις και κατι χαρτια τα οποια ηταν για το σκυλι και την αναπαραγωγη του!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Αναπαραγωγή ή (διαζευκτικό) Εκτροφή;
Αγαπητέ εκτροφέα της πίσω αυλής:
Γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά
Θέλω να ζευγαρώσω το σκυλάκι μου..

Αγαπητή Ani, να είσαι απολύτως σίγουρη, ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το τι είδους και για το πόσες και για το πόσο δαπανηρές ιατρικές εξετάσεις, απαιτούνται. Κι αυτή είναι μόνο μία, από τις πολλές παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψιν, όταν ξεκινάς να κάνεις ένα τέτοιο ζευγάρωμα. Οι μόνοι που μπαίνουν στον κόπο και στο έξοδο, είναι οι σωστοί εκτροφείς. Ολοι οι άλλοι [σαν τον γνωστό σου], ούτε για πλάκα. Και τελικά είναι συνυπεύθυνοι μαζί με τα pet shops, για σκυλιά άρρωστα, σωματικά και ψυχικά και κυρίως για την εξάπλωση των αδέσποτων στην χώρα μας.

Τα χαρτιά που είδες, ήταν pedigree; Το σκυλάκι σου, θα έχει pedigree;