American Pitbull

APBT

New Member
18 Νοεμβρίου 2013
1
0
Kαλησπερα παιδια εχω ενα πιτμπουλ σχεδον 3 μηνων,θυληκο.Δεν ειναι το πρωτο μου και ειλικρινα τα λατρευω,αλλα δεν μπορω να συνηθισω πως καποιες φορες τρωει τα ''κακα'' της. Αν θα μπορουσατε να με βοηθησετε θα σας ημουν ευγνομων...

Frixos1

New Member
21 Νοεμβρίου 2013
2
0
Kαλησπερα παιδια εχω ενα πιτμπουλ σχεδον 3 μηνων,θυληκο.Δεν ειναι το πρωτο μου και ειλικρινα τα λατρευω,αλλα δεν μπορω να συνηθισω πως καποιες φορες τρωει τα ''κακα'' της. Αν θα μπορουσατε να με βοηθησετε θα σας ημουν ευγνομων...

καλησπερα αυτο μπωρη να γίνει σε οποιαδήποτε φυλή το να τρώει ακαθαρσίες οφείλεται σε κύριο λόγο στη διατροφή του η τροφή που του δίνεις έχει εληψης και προσπάθησε ο σκύλος μεσα απο αυτο που κάνει να της αναπλήρωση .
η γνώμη μου ειναι να αλλάξεις άμεσα τροφή.

Frixos1

New Member
21 Νοεμβρίου 2013
2
0
καλησπερα αυτο μπωρη να γίνει σε οποιαδήποτε φυλή το να τρώει ακαθαρσίες οφείλεται σε κύριο λόγο στη διατροφή του η τροφή που του δίνεις έχει εληψης και προσπάθησε ο σκύλος μεσα απο αυτο που κάνει να της αναπλήρωση .η γνώμη μου ειναι να αλλάξεις άμεσα τροφή.

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
44
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
αυτο εκτος απο ολα τα παραπανω που τα θεωρω σωστα μπορει να γινει κ αν μαλωσουμε το σκυλο μας καποια φορα που τα εφαγε κυριως τη πρωτη με αποτελεσμα μετα να το κανει για να κρυψει τις αποδειξεις που θα σε εκαναν να το ξαναμαλωσεις. π.χ. αν τα εκανε μεσα κ το μαλωσες ¨)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn