Δηλαδή καλά έλεγε η μάνα μου που με συμβούλεψε να ξεχάσω δακρύβρεχτες σκηνές τύπου Οδυσσέα που γυρνάει στην Ιθάκη και τον περιμένει με λαχτάρα ο σκύλος του ο Άργος προ της εφευρέσεως του Frontline Plus, δηλαδή γεμάτος τσιμπούρια...
Λιβάδια έχουμε έξω από το σπίτι που είναι μονοκατοικία και μένουμε σε τελείως αγροτική περιοχή. Δυστυχώς έχουμε επίσης και -20 βαθμούς θερμοκρασία που δεν πολυπειράζει τον κύριο Άτταλο μεν, αλλά δεν μπορούμε να τρέχουμε έξω συνέχεια σαν τους τρελλούς δε. Και FYI με έχει τουμπάρει σε τέτοιο σημείο που και φάρμα σκέφτηκα να αγοράσω και δεύτερο σκύλο και πρόβατα! Επειδή δε δεν είμαι και πολύ για τέτοια, άρχισα να σκέφτομαι εάν θα έπρεπε να κοιτάζω να βρω κανένα γκόμενο cowboy! lol Για την ώρα τον δωροδοκώ με hummus/tortilla (τον Άτταλο, όχι τον cowboy) και το Kong που έμαθε να το αδειάζει χωρίς πρόβλημα. Ωστόσο νομίζω ότι τη φάρμα την προτιμάει μέχρι και από το φυστικοβούτυρο.
Τα υπόλοιπα ζωάκια που αναφέρετε πάντως δεν είναι και τόσο πρόβλημα να βρεθούν. Έχω φίλες που μένουνε στη Βαλτιμόρη δίπλα στη Washington και κάνουνε παρέα με μια αδέσποτη αλεπού της γειτονιάς που τα πάει καλά με τη γάτα τους (η σκύλα τους δυστυχώς πήγε από ανίατα γειρατιά). Και ένας φίλος μου που ήθελε pointer το μοιράζεται προς μεγάλο κακοφανισμό του με έναν ασβό και στο σπίτι του στο Michigan και στο εξοχικό του στο Vermont.
Αλλά πολύ με πείραξε που το Ατταλίδιο δεν επέδειξε αφοσίωση αντάξια των μυθιστορημάτων και άλλων μύθων, θρύλων και παραδόσεων. Εγώ ρε μέχρι και σκυλοσχολείο τον στέλνω! Για να μη μου μαραζώσει λοιπόν λέω να τον πάω σήμερα που είναι Σάββατο εκδρομή στην περιοχή των Amish που ουχί μόνον έχουνε φάρμες, αλλά δεν έχουνε καν ηλεκτρικό. Έχουνε όμως προβατάκια, αλογάκια και άλλα τινά. Να αγοράσουμε κιόλας τίποτα τυριά, αλλαντικά, μαρμελάδες, καθώς και πιατόπανα και ποδιές για την κουζίνα διότι αυτά που είχαμε τα έδωσα στη μάνα μου διότι είναι πολύ ρουστίκ και φωτογενή και μυρίζουνε και ωραία αφού τους κρύβουνε μέσα σακκουλάκια με μυρωδικά.
Οπότε για την ώρα over and out να φύγουμε ώστε να τον έχω μιάμισυ ώρα που θα οδηγώ στο αυτί μου να κλαψουρίζει κάθε φορά που βλέπει καλαμπόκια (δηλαδή συνέχεια), πάπιες και ... McDonalds!