AMAN!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλά, δεν το πιστεύω! Γύρισα πίσω στο Illinois σήμερα μετά από 25 μέρες και πήγα να πάρω το Aussie από τη φάρμα που τον είχα αφήσει όσο θα έλειπα. Και συμβαίνει το εξής κουφό: χάρηκε μεν που με είδε κλπ., αλλά του κακοφάνηκε ελαφρώς που έφυγε από τη φάρμα, τα παιδάκια, τα σκυλάκια, τα πρόβατα, τα άλογα και τα λάμας! Ήταν ήσυχος στο αυτοκίνητο πράγμα που δεν το συνηθίζει, ορεξάτος ως συνήθως, αλλά εγώ τώρα αισθάνομαι σα σκύλλα που στερώ το Ατταλάκι από τη ζωή του αγράμματου χωριατόσκυλου που έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του.

Από τις πολλές μου τύψεις δε, υπέκυψα στα παρακάλια του και του έδωσα να φάει το μισό προσιούτο κι hummus με tortilla! Ξεφτίλα!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ελα μωρε,δε πειραζει.εσύ το ειπες, φαρμα ήταν.Έκανε φιλια με άλλα ζωάκια,ετρεχε,επαιζε:p,λογικο είναι.Σε λατρευει απλά θα συνηθισε εκει.Είναι σαν να γυρνας εσυ στη δουλεια μετα από διακοπες.Θα χοροπηδούσες;:rolleyes:

ainte

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2008
184
0
Αλεξανδρούπολη
Και γω το χω αυτό το πρόβλημα. Όταν παίρνω την Μάγια στα άλογα μετα την παρακαλάω για να γυρίσουμε σπίτι.
Βρε καλή μου... βρε χρυσή μου... έχουμε και σοκολατάκια και λουκανικάκια τίποτα...
Και αφού μετά απο χίλια ζόρια ανέβει στο αυτοκίνητο δεν κατεβαίνει. Την παίρνω αγκαλιά για να την ανεβάσω στο σπίτι.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Όσο και να θέλεις να τον κάνεις του καναπέ, ο σκύλος σου θα παραμείνει για πάντα χωριατοσκυλο. Η φυλή αυτή δημιουργήθηκε για να βρίσκεται στην ύπαιθρο με πρόβατα.
Βρήκε ο σκύλος τη γενιά του και αναγάλλιασε η καρδιά του! Τι περίμενες? Να κάνει πανηγύρια με το που σε είδε? :rolleyes::p

Πολλές φορές πιστεύουμε πως προσφέρουμε στα σκυλιά μας το καλύτερο και προσπαθούμε να εξαγοράσουμε την αγάπη τους με τεχνάσματα (προσουτο, μακαρόνια με κιμά ή τραχανά με φέτα Δωδώνης, ε Sara? ;)) ενώ αυτά το μόνο που θέλουν είναι να κάνουν αυτό που φτιάχτηκαν για να κάνουν.

Ο σκύλος σου είναι ενας ποιμενικός σκύλος. Ότι και να του δώσεις, ότι και να του προσφέρεις, η ψυχή του θα λαχταράει πάντα το ανέμελο τρέξιμο σε ένα λιβάδι με πρόβατα...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι είναι σαν να πάω εγώ τον χοντρό μου στην εξοχη και τον αφήσω να κυνηγάει ασβούς και αλεπούδες..
Εεεε θα με φτύσει..,δεν θα με φτύσει για έναν ασβό?..:mad::mad::p:D:maria::cool:
εεεε να του πάρω αλεπού δεν παίζει...:p,ασβό επίσης δεν παίζει...:maria:κανέναν χαμστερ σε κλουβί και πολύ του ειναι..!!!!:p:p:D:maria::maria:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
χαχαχαχαχαχαχα ε να με φτυσει για εναν ασβο!!!!:cool::D:D
χααααμστερ...χαααααμστερ σε κλουβι και πολυ του ειναι!!!!:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δηλαδή καλά έλεγε η μάνα μου που με συμβούλεψε να ξεχάσω δακρύβρεχτες σκηνές τύπου Οδυσσέα που γυρνάει στην Ιθάκη και τον περιμένει με λαχτάρα ο σκύλος του ο Άργος προ της εφευρέσεως του Frontline Plus, δηλαδή γεμάτος τσιμπούρια...

Λιβάδια έχουμε έξω από το σπίτι που είναι μονοκατοικία και μένουμε σε τελείως αγροτική περιοχή. Δυστυχώς έχουμε επίσης και -20 βαθμούς θερμοκρασία που δεν πολυπειράζει τον κύριο Άτταλο μεν, αλλά δεν μπορούμε να τρέχουμε έξω συνέχεια σαν τους τρελλούς δε. Και FYI με έχει τουμπάρει σε τέτοιο σημείο που και φάρμα σκέφτηκα να αγοράσω και δεύτερο σκύλο και πρόβατα! Επειδή δε δεν είμαι και πολύ για τέτοια, άρχισα να σκέφτομαι εάν θα έπρεπε να κοιτάζω να βρω κανένα γκόμενο cowboy! lol Για την ώρα τον δωροδοκώ με hummus/tortilla (τον Άτταλο, όχι τον cowboy) και το Kong που έμαθε να το αδειάζει χωρίς πρόβλημα. Ωστόσο νομίζω ότι τη φάρμα την προτιμάει μέχρι και από το φυστικοβούτυρο.

Τα υπόλοιπα ζωάκια που αναφέρετε πάντως δεν είναι και τόσο πρόβλημα να βρεθούν. Έχω φίλες που μένουνε στη Βαλτιμόρη δίπλα στη Washington και κάνουνε παρέα με μια αδέσποτη αλεπού της γειτονιάς που τα πάει καλά με τη γάτα τους (η σκύλα τους δυστυχώς πήγε από ανίατα γειρατιά). Και ένας φίλος μου που ήθελε pointer το μοιράζεται προς μεγάλο κακοφανισμό του με έναν ασβό και στο σπίτι του στο Michigan και στο εξοχικό του στο Vermont.

Αλλά πολύ με πείραξε που το Ατταλίδιο δεν επέδειξε αφοσίωση αντάξια των μυθιστορημάτων και άλλων μύθων, θρύλων και παραδόσεων. Εγώ ρε μέχρι και σκυλοσχολείο τον στέλνω! Για να μη μου μαραζώσει λοιπόν λέω να τον πάω σήμερα που είναι Σάββατο εκδρομή στην περιοχή των Amish που ουχί μόνον έχουνε φάρμες, αλλά δεν έχουνε καν ηλεκτρικό. Έχουνε όμως προβατάκια, αλογάκια και άλλα τινά. Να αγοράσουμε κιόλας τίποτα τυριά, αλλαντικά, μαρμελάδες, καθώς και πιατόπανα και ποδιές για την κουζίνα διότι αυτά που είχαμε τα έδωσα στη μάνα μου διότι είναι πολύ ρουστίκ και φωτογενή και μυρίζουνε και ωραία αφού τους κρύβουνε μέσα σακκουλάκια με μυρωδικά.

Οπότε για την ώρα over and out να φύγουμε ώστε να τον έχω μιάμισυ ώρα που θα οδηγώ στο αυτί μου να κλαψουρίζει κάθε φορά που βλέπει καλαμπόκια (δηλαδή συνέχεια), πάπιες και ... McDonalds!

Last edited:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
το ότι μένεις σε τέτοια περιοχή είναι πολύ καλό κ για εσένα (την ψυχική σου υγεία) κ για το σκύλο σου. :cool:
Κ εμείς εδώ Γερμανία -18 είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά σήμερα είχε λιακάδα κ -4 κ κάναμε το 1ο μας μάθημα agility στον κήπο!! :):):)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
WOW! Δηλαδή υπάρχουν τα ίδια και χειρότερα. Εμείς agility ξεκινάμε την άλλη βδομάδα αλλά θα είναι μέσα, στις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Και ναι, έχεις δίκιο ότι το ρουστίκ είναι πολύ καλό για την ψυχική μου υγεία. Αφού είχα την ευκαιρία φέτος να διερευνήσω μια δουλειά στην Καλιφόρνια (με είχανε πλησιάσει εκείνοι) και αποφάσισα τελικά να μην κάνω αίτηση διότι σκεφτόμουνα ότι θα έχανα ενδεχομένως τα λιβάδια για χάρη του...Λος Άντζελες που το απεχθάνομαι.