Airin-Cane Corso

spirospatra

Member
27 Ιουνίου 2012
8
0
Γεια σας και από μένα.Καλώς σας βρήκα!
Εδώ και 1.5 χρόνο ασχολούμαι με αυτή την υπέροχη φυλή τα cane corso και τον Αύγουστο που μας πέρασε απόκτησα την Αιρίν μου!Την πήρα από οικογενειακό εκτροφείο στην Τσεχία-ξετρελλάθηκα με τον πατέρα της-και μάλιστα πήγα και την έφερα εγώ!!Μου βγήκε πιο φτηνά και είδα και την Πράγα, γνώρισα και υπέροχους ανθρώπους!!Μιλάω με σχεδόν όλους τους Έλληνες εκτροφείς και πραγματικά κάνουν πολύ καλή δουλειά!!Ένα από τα όνειρα μου είναι να εκθρέψω cane corso στο μέλλον!
Το σκυλί μένει μέσα μαζί μας-με γυναίκα και δύο μικρά παιδιά-και πραγματικά είμαι κατευχαριστημένος από την επιλογή μου!!
Θέλω απλά να πω ότι τα cane corso είναι ένα μεγάλο πάθος και το βλέμμα τους όταν σε κοιτάνε είναι εντυπωσιακό!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!
Φώτος...
http://www.dogforum.gr/v3/εμείς.και.τα.σκυλιά.μας-13/cane.corso-25949/index26.html

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι την κούκλα σου!
Εύχομαι πραγματικά να μάθεις τόσο καλά την φυλή και να γίνεις ένας αντάξιος εκροφέας της στο μέλλον!
Να μην παρεξηγηθώ εγώ δε ξέρω τίποτα απλά την θαυμάζω:)

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι τον σκυλο σου. Για πες μας πως ειναι η ζωη σας με τον σκυλο.
Δεν βλεπω φωτογραφιες, μονο ενα θεμα μου ανοιξε :p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278

spirospatra

Member
27 Ιουνίου 2012
8
0
Σας ευχαριστώ πολύ!
Τα cane corso είναι ανθρωποκεντρικά σκυλιά...Θέλουν να είναι συνέχεια μαζί με ανθρώπους...Η μικρή μου στην αρχή που την είχαμε στο μπαλκόνι έκανε ζημιές....Από τη στιγμή που μπήκε μόνιμα μέσα στο σπίτι άλλαξε εντελώς και έχει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος από ένα σκυλί...Είναι θαρραλέα, δεν κολλάει πουθενά, είναι τέλειος φύλακας και όλα αυτά χωρίς εκπαίδευση παρά μόνο με δική μου ενασχόληση...Είναι τέλεια με τα παιδιά, τα υπεραγαπάει και υπομένει όλα τα "βασανιστήρια" που της κάνει ο μικρός μου-10 μηνών...Αυτά!!