Acana Ranchlands

nikosjkd

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Καλημερα την ειχα δει και γω αλλα στο site του εισαγωγεα δεν εχει τοποθετηθει σαν κωδικος ,και πηγα στην grasslands

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
η τροφη ειναι πολυ καλη βοδινο αρνι βισωνα επεσε με τα μουτρα ο δικος μου απο την μυρωδια που εχει και τα κακα σκληρα ενεργεια και τριχωμα

ruby

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
95
1
εδινα orijen και ειχε απιστευτη τριχοπτωση και θαμπο kai σκληρο τριχωμα, κακα ελαφρως μαλακα και καπως στριφογυριστα (sorry για τις λεπτομερειες. Το γυρισα σε grassland (παλι acana) με απιστευτα αποτελσματα, γυαλιστερο και μαλακο τριχωμα, πολυ λιγοτερη τριχοπτωση, καμια σχεση, δεν ειναι πια ενοχλητικη και κακα πιο σκληρα σχηματος μεγαλης ελιας καλαμων ας πουμε και σκληρα. Ισως λιγο περισσοτερα κακα σε σχεση με την orijen. Παντωες ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την grassland, εχω την εντυπωση οτι η τοση πολλη πρωτεινη δεν ωφελησε τελικα το συγκεκριμενο σκυλι

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
ειναι περιεργο στο πως καθονται οι τροφες στον καθε σκυλο. εγω ξεκινησα με grassland την ετρωγε με το ζορι και συνεχεια διαροια μονο με ranchlads και pacifica ολα πολυ καλα

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
εδινα orijen και ειχε απιστευτη τριχοπτωση και θαμπο kai σκληρο τριχωμα, κακα ελαφρως μαλακα και καπως στριφογυριστα (sorry για τις λεπτομερειες. Το γυρισα σε grassland (παλι acana) με απιστευτα αποτελσματα, γυαλιστερο και μαλακο τριχωμα, πολυ λιγοτερη τριχοπτωση, καμια σχεση, δεν ειναι πια ενοχλητικη και κακα πιο σκληρα σχηματος μεγαλης ελιας καλαμων ας πουμε και σκληρα. Ισως λιγο περισσοτερα κακα σε σχεση με την orijen. Παντωες ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την grassland, εχω την εντυπωση οτι η τοση πολλη πρωτεινη δεν ωφελησε τελικα το συγκεκριμενο σκυλι
Όλα σχετικά είναι, εγώ τον δικό μου το έδινα από τότε που τον πήρα Orijen και κανένα πρόβλημα και είναι 11-12 κιλά μόνο είναι πως θα κάτσει στο σκύλο η τροφή

pomy_

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2012
47
1
Αθήνα
Στη δική μου έκατσε πολύ καλά η acana ranchlands σε όλα . Πολύ καλή τροφή με το 60% τις περιεκτικότητας της να προέρχεται από κρέας και πρώτο συστατικό αποστεωμένο μοσχάρι . Ακολουθούν άλλα κρέατα αλλά και ρέγκα. Επίσης λαχανικά και φρούτα σε περιεκτικότητα 40% ..
και ΚΑΘΟΛΟΥ σιτηρά.

Συγκρίνοντας την με άλλες τροφές της ίδιας εταιρίας έχει και την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ασβέστιο, φώσφορο και ωμέγα 3 .

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Η ποσότητα ασβεστίου και φώσφορου σε μια τροφή ναι μεν είναι σημαντική αλλά πιο κρίσιμο είναι να υπάρχει σωστή αναλογία αυτών των δύο στοιχείων. Με μια μικρή ματιά που έριξα στην ανάλυση της τροφής έχει λίγο παραπάνω φώσφορο απο ότι χρειάζεται. Λεπτομέρεις το ξέρω αλλά δεν βλάπτει να είμαστε τόσο σχολαστικοί για τα ζωνατανά μας :D

Αν θυμάμαι καλά αν υπάρχει δυσαναλογία που αυξάνει την ποσότητα του ασβεστίου τότε έχουμε γρήγορη ανάπτυξη οστών με πιθανόν προβλήματα στης ενώσεις (βλ. δυσπλασία). Αν η δυσαναλογία ευνοεί τον φώσφορο τότε αποβάλει ο οργανισμός το ασβέστιο απο τα οστά (βλ. εύθραυστα οστά).

pomy_

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2012
47
1
Αθήνα
αν λες αναλογία και εννοείς όντος αναλογία, και τα δύο είναι εξίσου αυξημένα σε σχέση με τις άλλες τροφές . Φώσφορος κ ασβέστιο .

Δεν νομίζω πως διαταράσσετε η αναλογία εκτός και αν εννοείς πως δεν κάνει να βρίσκονται σε τέτοια ποσότητα :p

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Το ιδανικό -πράγμα που δύσκολο είναι να το πετύχεις αλλά να έχουμε ως στόχο- είναι να έχεις μια αναλογία ασβεστίου προς φώσφορου 1,2:1.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σήμερα πήρα ενα 400γρ rachlands. Δεν εχω παράπονο, η οrijen puppy της αρεσε και δεν ειχε θέμα ούτε στο τρίχωμα, στα κακά ή στη μυρωδια. Αλλά είπα να δοκιμάσω και αυτή λόγω μικρότερου ποσοστού πρωτεϊνης κυρίως... (μετά διαβασα τα ποστ/κειμενα της I.Kyveli):D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog