ACANA PUPPY LARGE BREED

Βαγγέλης-7

Active Member
27 Δεκεμβρίου 2013
34
2
Παιδια πηρα την τροφη απο το internet απο την ιστοσελιδα PetMax και πανω ο σακος εγραφε οτι οι κροκετες μπορει να ειναι διαφορων χρωματων και σχηματος..αλλα οι δικες μου ειναι ιδιες ολες(οι πανω πανω τουλαχιστον)..

υπαρχει καποιος που να εχει την ιδια τροφη να μπορεσει να μου πει πως ειναι σε αυτον?

(ειναι λιγο αστεια ερωτηση αλλα θα με ανακουφισει αρκετα :p)

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Το σχημα ειναι το ίδιο - στο χρωμα εγω βλέπω καποιες μικρές διαφορές (καποιες κροκετες ειναι λίγο πιο κοκκινες). Εμενα αυτο που με εχει προβληματισει ειναι οτι καποια τσουβαλια ειναι κλεισμένα σαν σε κενό αερος και καποια οχι ... αλλα το pet shop μου εδειξε επίσημη απαντηση απο την εταιρια που το θεωρεί αποδεκτό.

Βαγγέλης-7

Active Member
27 Δεκεμβρίου 2013
34
2
εγω με κενο αερος το πηρα...και οντως οι κροκετες ειναι οπως το λες..σημερα που τις παρατηρησα καλυτερα..μερικες ειναι ελαχιστα πιο καφε,αλλες ελαχιστα πιο μικρες

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Όλες οι acana γράφουν το ίδιο στην συσκευασία. Σε ένα ντοκυμαντέρ που είχα δει για το πως φτιάχνονται το εξηγούσε μάλιστα ως υπέρ της τροφής. Το γράφουν για να μην νομίζει ο καταναλωτής ότι υπάρχει θέμα με την τροφή. Δεν θα δεις μεγάλες διαφορές, είναι ελάχιστες.

Βαγγέλης-7

Active Member
27 Δεκεμβρίου 2013
34
2
να ρωτησω και κατι αλλο..εμενα λεει για large breed θελει στα 10 κιλα 300 γραμμαρια τροφη...αυτο σημαινει 300 την μερα ετσι??μου φαινεται ομως λιγο..

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
να ρωτησω και κατι αλλο..εμενα λεει για large breed θελει στα 10 κιλα 300 γραμμαρια τροφη...αυτο σημαινει 300 την μερα ετσι??μου φαινεται ομως λιγο..
Ναι την μερα ειναι τοσα και δεν ειναι λιγα.Ριξε μια κροκετα στο νερο να δεις ποσο μεγαλη θα γινει (ετσι γινεται και στο στομαχι του σκυλου)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog