Aπό εκεί που δε το περίμενα απέκτησα χάσκι,Βοήθεια

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
καλισπερα σας,εχω κανει αρκετα πως για χασκι,μου ειχατε πει να σκεφτω να ρωτησω εκτροφεις και να καταλιξω σε μια αποφαση,και οντως ρωτησα πολλους και διαβασα αρκετα,απο εκει που δεν το περιμενα η κοπελα μου μου εκανε ενα χασκι δωρω επηδει ηξερα πως τα αγαπαω και επηδει εβλεπε οτι ψαχνω διαβαζω πολλα,
μου εφερε απο γερμανια ενα κουταβι 45 ημερων απο εκτροφειο,απλα ξερω θα μου πειτε γιατι τοσο ημερων απλα εφευγε και δεν ηθελε να το χασει δλδ να το παρει καποιος αλλος,και ετσι το πηρε,το εφερε σπιτι χωρις να μου πει κατι,μολις το ειδα δεν μπορειτε να καταλαβετε πως εκανα...και τωρα θα ηθελα να μου πειτε καποια πραγματα θα το εκτιμουσα...

απευθειας ετρεξα σε εναν κτηνοτροφο για να το δει το κουταβι,και να ελενξει το βιβλιαριο και τα αλλα...του πειρα τροφη την premium pro plan,μου ειπε τα καλυτερα,το πειρα και για τους ψυλους ενα σπρει,το εχω μεσα στο σπιτι και ξερετε τι γινεται κανει κακα και τσισα σε ποσα χαλια,δυο φορες εκανε στην εφημεριδα που το εβαλα,,και εκει του ειπα μπραβο και το χαιδεψα...
του δινω τρεις φορες την μερα τροφη 9:00 15:00 21:00 πιστευω να το σκεφτηκα μια χαρα,του δινω 30 και κατι στην δοση....το τρωει μπαμ μπαμ...
θα ηθελα να μου πειτε καποια πραγματα αλλα που θα με βοηθησουν,,,ααα συνεχεια κοιμαται :)....ευχαριστω πολυ ειμαι πολυ χαρουμενος σορρυ αμα σας κουρασα..

NatAndie

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
72
0
Θεσσαλονίκη
Να σου ζήσει. Και μια ερώτηση για να ικανοποιηθεί η περιέργεια μου. Η κοπέλα σου πως βρήκε το συγκεκριμένο εκτροφείο?

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
του δινω τρεις φορες την μερα τροφη 9:00 15:00 21:00 πιστευω να το σκεφτηκα μια χαρα,του δινω 30 και κατι στην δοση....το τρωει μπαμ μπαμ...
45 ήμερων κουτάβι πρέπει να τρώει κάθε τρεις ώρες και μαλακή τροφή.

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
οχι ισα ισαι θελω βοηθεια οπως γραφω,αλλα για να μου πει ο κτηνιατρος?λες να εκανε λαθως?
ετσι μου ειπε και ετσι κανω εδω και 3 μερες

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
οχι ισα ισαι θελω βοηθεια οπως γραφω,αλλα για να μου πει ο κτηνιατρος?λες να εκανε λαθως?
ετσι μου ειπε και ετσι κανω εδω και 3 μερες
Οι θερμιδικές ανάγκες που έχουν τα κουτάβια εξαρτώνται κατά πολύ από την φυλή στην οποίαν ανήκουν. Αφού το ζώο απογαλακτισθεί και είναι στην ηλικία των 6 έως 8 εβδομάδων περίπου, πρέπει να γευματίζει τρεις έως πέντε φορές ημερησίως ή και περισσότερες. Όταν το ζώο φτάσει στην ηλικία των 16 εβδομάδων περίπου, αυτή η ποσότητα αρχίζει να μειώνεται σταδιακά, έτσι ώστε στην ηλικία των 6 μηνών να του παρέχετε δύο με τρία γεύματα. Στην ηλικία των 9 μηνών τα γεύματα γίνονται δύο μέχρι το ζώο να ενηλικιωθεί, οπότε η διατροφή του περιέχει ένα γεύμα την ημέρα.
Το link http://www.vets.gr/article.php?article_id=56