Σημερα το 13 μηνων θυληκο ροτβαιλερ που εχω δεν ανεχεται καθολου ενα αρσενικο ημιαιμο 11 μηνων (κατι σαν ριτριβερ μοιαζει) που μεγαλωσανε μαζι.
Και εξηγουμε, γυριζοντας σημερα απο τη δουλεια βρηκα τους δικους μου να καθαριζουν αιματα στην αυλη απο πληγες που εχει ο μικρος στο λαιμο και στα χειλη, μεχρι σημερα τα καυγαδακια τους ηταν τα νορμαλ, παιχνιδιαρικα ή τα πιο σοβαρα περιοριζονταν στο να δειχνουν τα δοντια τους και μεχρι εκει.
Αφου μου εξηγησαν οτι τρομαξαν να την ξεκολησουν απο πανω του και ολο το πρωι τσακωνονταν, μετα τα σχετικα χαδια εκατσα στην καρεκλα στην αυλη και τα παρατηρουσα, εκεινη ηταν ησυχη σε μια μερια στην αυλη και με κοιταζε (ως συνηθως), ενω ο αλλος ο σκυλακος μολις την πλησιαζε για να παιξει αυτη μαζευε τα αυτια της πισω και του γρυλλιζε.
Δεν μπορω να καταλαβω τι σημαινουν ολα αυτα, τη βλεπω την alithia μου σημερα καπως πιο μαζεμενη, επιφυλαχτικη να πω, σαν κατι να μην της "καθεται" καλα, καθεται σε μια γωνια και κοιταζει καπως περιεργα γυρω της.
Καμια βοηθεια??
Ελαβα και τελεσιγραφο οτι το σκυλι πρεπει να δεθει και γω -για να τους τρομαξω- τους ειπα καλυτερα να το θανατωσω παρα να το δεσω.
Και εκει που στην οικογενεια την αγαπουσαν ολοι και την ηθελαν, αρχισανε σημερα, ετσι ειναι αυτη η ρατσα τους αρεσει το αιμα. Α, ρε ελλαδισταν...
Proud to be greek?? No thanks!