Aλήθεια, προς τα που φέρνει;

Patricia

Member
20 Νοεμβρίου 2009
7
0
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Πρόσφατα μου χάρησαν αυτό το πανέμορφο κούταβο (είναι 2,5 μηνών σε αυτή τη φωτο) -περίπου 10 κιλά είναι τώρα. Είναι ημαίμος και μου είπαν ότι είναι ρώσικο λυκόσκυλο. Υπάρχει τέτοια ράτσα; γιατί στο ίντερνετ δεν είδα να υπάρχει...Έχει καταπληκτικό χαρακτήρα, είναι πολύ υπάκουος και έξυπνος! Εσείς πού πιστεύετε ότι φέρνει πιο πολύ;

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Attachments

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Δεν μπορω να καταλαβω τι φυλη ειναι αλλα ειναι οντως 2,5 μηνων?Εμενα για πιο μεγαλο μου φαινεται!Για 4 μηνων...

Patricia

Member
20 Νοεμβρίου 2009
7
0
Δεν μπορω να καταλαβω τι φυλη ειναι αλλα ειναι οντως 2,5 μηνων?Εμενα για πιο μεγαλο μου φαινεται!Για 4 μηνων...
Ναι είναι όντως μεγαλόσωμο για την ηλικία του. Μάλλον όμως πρέπει να είναι τόσο γιατί τόσο μας είπε ο κτηνίατρος όταν το πρωτοπήγαμε και ο κύριος από τον οποίο τον πήραμε...

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου πάντως!

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Το ρωσικο λυκοσκυλο ειναι το ποιμενικο ανατολικης ευρωπης.Ο Ποιμενικός Ανατολικής Ευρώπης χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα από τον Ρωσικό στρατό και την Ρωσική υπηρεσία Ασφαλείας ως σκύλος ανιχνευτής, φύλακας συνόρων, στρατιωτικού εξοπλισμού, εγκαταστάσεων κλπ, ενώ στην καθημερινότητα διακρίνεται από την παραδειγματική αφοσίωση στον ιδιοκτήτη, ο οποίος αποτελεί για εκείνον το νόημα της ζωής. Ένας ήρεμος μεγαλόσωμος , και ικανότατος σκύλος από όλες τις απόψεις. Απολύτως ευπροσάρμοστος στις Ελληνικές κλιματολογικές συνθήκες, συνεργάσιμος, πάντοτε χαρούμενος και πρόθυμος στην εκπαίδευση, χωρίς προβλήματα υγείας, παραμένει επιφυλακτικός με τους ξένους και ταυτόχρονα ιδιαίτερα προστατευτικός και φιλικός με τα παιδιά. Για δες και εδω
http://www.matrix.gr/lona/races.htm

Last edited:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εγω παλι δεν ξερω να σου πω προς τα που φερνει. . . :p

Μπορω ομως να σου πω οτι ειναι κουκλι:), να το χαιρεσαι και να περνατε οσο πιο ομορφα μπορειται οι δυο σας!!!!:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Λες να είναι τέτοιο;
Δεν φανταζόμουν ότι υπάρχουν εκτός Ρωσίας αυτά...
Πάντως το κουταβάκι είναι κουκλί!:D

Patricia

Member
20 Νοεμβρίου 2009
7
0
Το ρωσικο λυκοσκυλο ειναι το ποιμενικο ανατολικης ευρωπης.Ο Ποιμενικός Ανατολικής Ευρώπης χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα από τον Ρωσικό στρατό και την Ρωσική υπηρεσία Ασφαλείας ως σκύλος ανιχνευτής, φύλακας συνόρων, στρατιωτικού εξοπλισμού, εγκαταστάσεων κλπ, ενώ στην καθημερινότητα διακρίνεται από την παραδειγματική αφοσίωση στον ιδιοκτήτη, ο οποίος αποτελεί για εκείνον το νόημα της ζωής. Ένας ήρεμος μεγαλόσωμος , και ικανότατος σκύλος από όλες τις απόψεις. Απολύτως ευπροσάρμοστος στις Ελληνικές κλιματολογικές συνθήκες, συνεργάσιμος, πάντοτε χαρούμενος και πρόθυμος στην εκπαίδευση, χωρίς προβλήματα υγείας, παραμένει επιφυλακτικός με τους ξένους και ταυτόχρονα ιδιαίτερα προστατευτικός και φιλικός με τα παιδιά. Για δες και εδω
http://www.matrix.gr/lona/races.htm
Έχει ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα που περιγράφεις!! Αν και κουτάβι έχει αρχίσει να γαυγίζει σε αυτούς που δεν ξέρει και δεν αφήνει τους αγνώστους να μπουν στο σπίτι!Αλλά όσους ξέρει τους γλύφει από πάνω μέχρι κάτω :D
Και να μην είναι πάντως αυτό, δεν με πειράζει, θα ξέρω ότι το σκυλάκι μου είναι ... one of a kind :p
Σε ευχαριστώ πολύ!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν και κουτάβι έχει αρχίσει να γαυγίζει σε αυτούς που δεν ξέρει και δεν αφήνει τους αγνώστους να μπουν στο σπίτι!
Το σκυλάκι το κοινωνικοποιείται με ανθρώπους και καταστάσεις;
Γιατί 2,5 μηνών παραείναι μικρό για να γαυγίζει ως φύλακας...

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εμενα παντως μου θυμιζει αυστραλια με παλιο Γ.Π μακρυτριχο,αυτα τα ρωσσικα ειναι Γ.Π ρωσσικης προελευσης,και δεν εχουν καφε μυτη(μεγαλη διαφορα).
Τα 10 κιλα στους2,5 μηνες ειναι πολλα,ενα Φιλα εχει στους 2 μηνες 10-12,και φτανει τα 60-65-70 κιλα,οποτε τωρα ποσο ειναι και ποσα κιλα εχει?

Patricia

Member
20 Νοεμβρίου 2009
7
0
Εμενα παντως μου θυμιζει αυστραλια με παλιο Γ.Π μακρυτριχο,αυτα τα ρωσσικα ειναι Γ.Π ρωσσικης προελευσης,και δεν εχουν καφε μυτη(μεγαλη διαφορα).
Τα 10 κιλα στους2,5 μηνες ειναι πολλα,ενα Φιλα εχει στους 2 μηνες 10-12,και φτανει τα 60-65-70 κιλα,οποτε τωρα ποσο ειναι και ποσα κιλα εχει?
Τώρα είναι 3 μηνών και 10 κιλά. Γενικά βλέπω ότι αναπτύσσεται πολύ γρήγορα. Πήρε σε δύο βδομάδες δύο κιλά, δεν ξέρω αν αυτό είναι πολύ, αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τώρα είναι 3 μηνών και 10 κιλά. Γενικά βλέπω ότι αναπτύσσεται πολύ γρήγορα. Πήρε σε δύο βδομάδες δύο κιλά, δεν ξέρω αν αυτό είναι πολύ, αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ...
Το κουταβόνι (2.5 μηνών) που φιλοξενούσα σε τρεις βδομάδες διπλασιάστηκε σε μέγεθος.... τους τον έδωσα 8 κιλά και όταν ξαναπήρα να μάθω τι κάνει ήταν 15!:eek:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ναι και εμενα τα διπλασιασε καποια στιγμη οταν ηταν 2,5-3 μηνων απο 4.600 ειχε παει μετα απο 2βδομαδες στα 8.100!

Τωρα ειναι σχεδον 4 μηνων και 15.200!:D:D:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πάντως στο link που άνοιξα δεν υπάρχει τέτοιο χρώμα...στα Ρώσικα.
ότι και να είναι ..έιναι κούλος!!! Να σου ζήσει...
Είναι χοντροκόκαλος??? Ρωτάω για τα κιλά...

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
παιδια η κοπελα ειπε οτι ειναι ημιαιμο ρωσικο λυκοσκυλο. Προφανως ο μπαμπας ή η μαμα ηταν ρωσικο.Οποτε γι'αυτο να μην εχει το χρωμα ή την μυτη που ειπατε παντως εγω βλεπω χαρακτιριστικα ειδικα στην τελ φωτο. Παντως ειναι κουκλι, πολυ μου αρεσει:):):)!!!!!!

Patricia

Member
20 Νοεμβρίου 2009
7
0
Το σκυλάκι το κοινωνικοποιείται με ανθρώπους και καταστάσεις;
Γιατί 2,5 μηνών παραείναι μικρό για να γαυγίζει ως φύλακας...
Βασικά εδώ και μία βδομάδα (και είναι από τότε που άρχισε να γαυγίζει) έχουμε φέρει στο σπίτι και μία άλλη κουταβίνα - ημίαιμο επανιέλ μπρετόν 1,5 μηνών - με το σκεπτικό να μην νιώθουν μοναξιά το πρωί όταν είμαστε στη δουλειά. Από τότε λοιπόν, έχει σταματήσει την πολύ κουταβίστικη συμπεριφορά και έχει αρχίσει να γαυγίζει να τρέχει από δω και από εκεί στον κήπο όταν ακούει αυτοκίνητο κλπ! Αλλά και πάλι σε μας θέλει χάδια. Μάλλον θέλει να δείξει στη μικρή ότι είναι ο αρχηγός και ... άντρας :D

Patricia

Member
20 Νοεμβρίου 2009
7
0
Πάντως στο link που άνοιξα δεν υπάρχει τέτοιο χρώμα...στα Ρώσικα.
ότι και να είναι ..έιναι κούλος!!! Να σου ζήσει...
Είναι χοντροκόκαλος??? Ρωτάω για τα κιλά...
χμ... δεν μας είπε τίποτα τέτοιο ο κτηνίατρος... Μόνο ξέρεις τα γνωστά ότι είναι ημίαιμο και δεν ξέρει για σίγουρα πόσος θα γίνει...Εγώ πάντως δυσκολεύομαι πλεόν να τον παίρνω αγκαλιά και έχω έναν φόβο όταν έρχεται καταπάνω μου με φόρα για φιλάκια :eek: