Aδεσποτάκι γλυκύτατο

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
39
Ξάνθη
www.sissysphotography.blogspot.com
καλησπερα παιδια! δεν το βαζω στα χαριζεται μιας που ελπιζω οτι θα βρω τροπο να τον κρατησω

ειναι ενας κουκλος γλυκος με μελια ματια , ανοιχτο καφετι σωμα.. κοντα ποδαρακια και πεταχτα αυτια!
απο το πρωι που συνατηθηκαμε τον αγαπησα! κυνηγαει πεταλουδες , χαιρεται με καθε μου κουβεντα... με πηγε μεχρι την σχολη με περιμενε στην εισοδο και γυρισαμε σπιτι ηπιαμε καφεδακι στο κυλικειο των εστιων .. και τωρα κοιμαται κατω απο το παραθυρο μου .. του φορεσα και ενα κολαρο του αλφυ ( ο οποιος ευτυχως δεν ζηλεψε με την ολη του παρουσια...)

θα παμε στον γιατρο το απογευμα .. και προσπαθω να πεισω καποιον φιλο που ηθελε σκυλακι να τον κρατησει!

καταραμενα δωματια εστιων ειστε μια σταλια!!!!

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
39
Ξάνθη
Παιδια αν καποιος απο ξανθη η γυρω πολεις θελησει το κουταβι .. θα χαρω πολυ! δεν βλεπω φως στον οριζοντα απο γνωστους. και εινια τοσο καλος ... κοιμαται ησυχος τωρα! οταν ξυπνησει κουναει ουριτσα με κοιταει πινει νερακι και ξαναξαπλωνει!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Παιδια αν καποιος απο ξανθη η γυρω πολεις θελησει το κουταβι .. θα χαρω πολυ! δεν βλεπω φως στον οριζοντα απο γνωστους. και εινια τοσο καλος ... κοιμαται ησυχος τωρα! οταν ξυπνησει κουναει ουριτσα με κοιταει πινει νερακι και ξαναξαπλωνει!
Είναι κουρασμένος και απολαμβάνει την ηρεμία και την ησυχία, δεν χρειάζεται να είναι σε εγρήγορση όπως είναι στους δρόμους. Καλή τυχη εύχομαι.

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
39
Ξάνθη
κουκλος ειναι !!! μικρο αλεπουδακι! παιδια σοσ ομως!! μενω εστιες σε ενα ηδη μικρο δωματιο! περα απο τον αλφυ δευτερο σκυλο??? στο τελος θα φυγω εγω και θα τους αφησω τον χωρο! τον εβαλα μεσα τωρα αλλα εχει τον αλφυ ο φιλος μου και ειναι ηρεμα τα πραγματα . αν ειναι κι εκεινος εδω "?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Είναι παράξενο πως πάντα μαζεύουν αδεσποτάκια άνθρωποι που δεν έχουν χώρο καλά καλά για τους ίδιους και άλλοι με τεράστιους κήπους και σπίτια δεν παίρνουν ούτε ένα...Μακάρι βρε sissy να βρεις σπιτάκι, λυπάμαι που δεν μπορώ να σε βοηθήσω θα το προωθήσω στο fb.

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
39
Ξάνθη
να στε καλα! το εβγαλα κι εγω στο φου μπου! δυστυχως στην ξανθη η φιλοζωικη δεν ειναι και απο τις πιο οργανωμενες! μια ελπιδα εχω την κυρια που δουλευει εδω εστεις και μαζευει αδεσποτακια εχει και αυλη... ελπιζω να την βρω σημερα!

ειναι τοσο ηρεμος μορε ο γλυκος μου!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καταπληκτικός είναι !!! Πανέμορφος !!! Εύχομαι ό,τι καλύτερο. Θα το στείλω σε φίλους που έχουν FB. :)