Aγορά βιβλίου εκπαίδευσης

GzM

Active Member
1 Ιανουαρίου 2012
32
0
καλημερα!
εχω ενα κουταβι jack russell 3ων μηνων..ειμαι στα τελειωματα του βιβλιου τησ cathrine romaine brown σχετικο με αυτη τη φυλη συγκεκριμενα..ειμαι ευχαριστημενος απο οσα διαβασα αν και δεν εχω ιδιεταιρη εμπειρια..θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας για καποιο βιβλιο που να αναφερεται γενικοτερα σε ολες τις φυλεσ,σαν δευτερη γνωμη!!
ευχαριστω!

GzM

Active Member
1 Ιανουαρίου 2012
32
0
2η γνωμη για τα οσα διαβαζω στο βιβλιο που προαναφερω..
κατα τα αλλα η μικρη σε οτι διδασκεται ειναι ατερι!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Kαλο ειναι να αλλαξει ο τιτλος να γραφτει σωστα γιατι μπουρδουκλωσα τη γλωσσα μου για να τον διαβασω και ζουπηξα το δυσλεκτικο μου μυαλο για να το πιασω.
Εννοεις εκπαιδευσης? να παρεις δευτερη γνωμη γιατι? αφου διαβασες για τη φυλη ενα βιβλιο που σε καλυψε :)

GzM

Active Member
1 Ιανουαρίου 2012
32
0
ελα ενταξει τα παραλεσ το τυπογραφικο λαθακι...την δευτερη γνωμη την θελω για να πληροφορηθω γενικοτερα με την εκπεδευση του σκυλου γιατι το βιβλιο αυτο ειναι λιγο φανατισμενο με αυτο που περιγραφει και ισως καποια στιγμες να τα παραλεει...και γενικα εκει π 8ελω να καταληξω ειναι οτι αν ριξω μια ματια και σε κατι ακομα και πιστευω θα μου κανει καλο..

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
αν είσαι Αθήνα σου πρότεινα να έρθεις και να δεις κανένα σεμινάριο από τα πολλά που έχει το dog talk και να μιλήσεις άμεσα με ανθρώπους που είναι η δουλειά τους αυτή!
Την προσωπική επαφή, την συζήτηση και τις απαντήσεις σε προσωπικές σου ερωτήσεις και ανησυχίες δεν μπορεί να στην δώσει κανένα βιβλίο!
Αυτό έκανε σε μένα πολύ καλό! Πιστεύω ότι ίσως βοηθήσει και εσένα! :)

GzM

Active Member
1 Ιανουαρίου 2012
32
0
μπηκα ποθ λεσ στο site και το τσεκαρα...ξερεις αν πληρωνοθμε τπτ εκει?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ