9ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το stray.gr

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
9o Χριστουγεννιάτικο BAZAAR για τα αδέσποτα- Stray.gr : Wherevent.com

Και για όσους έχουν fb. Λίγες πληροφορίες
9o Χριστουγεννιάτικο BAZAAR για τα αδέσποτα- Stray.gr | Facebook

Λίγες πληροφορίες:

ATHENS , GREECE
Thission Lofts, Πειραιώς 123
1 & 2 Δεκεμβρίου 2012 10:00 - 20:00

Στο Bazaar θα βρείτε υπέροχα είδη σε πολύ χαμηλές τιμές, όπως ρούχα, είδη σπιτιού, διακοσμητικά, βιβλία, cd & dvd, αξεσουάρ, κοσμήματα, παιχνίδια, είδη pet, χριστουγεννιάτικα στολίδια, λιχουδιές για δίποδους και τετράποδους, και φυσικά όλα τα προϊόντα Stray.Gr

Στα πλαίσια του Bazaar φέτος θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις και διαδραστικά δρώμενα.

Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για το Σωματείο, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το δύσκολο έργο του περιθάλποντας αδέσποτα ζώα σε όλες τις περιοχές της Αττικής και προωθώντας την υιοθεσία τους.

Επίσης, να πω ότι επιτρέπεται να επισκεφτείτε το Bazaar με τα ζωάκια σας.

[sorry αν το έχω βάλει σε λάθος ενότητα]

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Πήγαμε σήμερα, ήταν πολυ ωραία ,ψωνισαμε, είχε και αρκετά σκυλάκια στο χώρο, πολυ καλή προσπάθεια μακάρι να την στηρίξουν πολλοί.
Και αν δεν προλαβαίνετε να πατε τα προϊόντα τα στέλνουν και στο σπίτι.

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Α κι εμείς πήγαμε. Σίγουρα συναντηθήκαμε γιατί θυμάμαι 1-2 westie στο χώρο.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Εγώ δεν την πήρα μαζί,αλλά είδα ένα ροτ που γαυγιζοτανε με ένα γουεστι που κράταγε ένας κύριος. Εσυ ήσουν?? Να σου πω και κάτι,τα είδες τα σπιτάκια από παλιές τηλεοράσεις? Ήταν τέλεια. Ωραία ιδέα για κατασκευή.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Η δικιά μου δε γαυγίζει σε άλλα σκυλιά. Δε θυμάμαι μήπως της γαύγιζε το γουστάκι όμως!

Δεν την κράτησα πολύ μέσα γιατί δεν με βοηθούσε ιδιαίτερα στο να χαζέψω τα πράγματα. Την πήρε ο άντρας μου έξω. Κατά τις 13.00 - 13.30 ήμαστε εκεί.

Ναι τα είδα τα σπιτάκια, αλλά τα προσπέρασα γιατί η δικιά μου θέλει ψυγείο για σπιτάκι! χαχαχα
Πρωτότυπη ιδέα πάντως. Σκέφτομαι σοβαρά να συμμετάσχω κι εγώ του χρόνου.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Ναι εκείνη την ώρα ήταν. Εννοείτε ότι γαυγιζε το γουεστι, :)ένα αρσενικό ήταν γιατί μίλησα με τον κύριο. Η δικιά σου λοιπόν είναι κούκλα, πολύ πιο όμορφη από τις φωτό. Να την χαίρεσαι.