6 μήνες δωρεάν τροφή από το PEDIGREE®

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0
Σκέφτεστε να υιοθετήσετε ένα σκύλο χωρίς σπίτι; Tο Pedigree® θα είναι κοντά σας σε αυτή την απόφαση, προσφέροντάς σας δωρεάν τροφή για τους πρώτους 6 μήνες!

Αν πάλι μόλις υιοθετήσατε, σας αξίζουν συγχαρητήρια! Θα πρέπει να είστε περήφανοι γι' αυτό!

Το Pedigree® επιβραβεύει την υπεύθυνη υιοθεσία και προσφέρει δωρεάν τροφή για 6 μήνες σε όσους υιοθετούν ένα σκύλο από καταφύγιο ή φιλοζωική οργάνωση που περιλαμβάνεται στη λίστα με τις φιλοζωικές οργανώσεις (βλ. σελίδα «Πώς να υιοθετήσω») . Για να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Υιοθεσίας PEDIGREE®, θα πρέπει να ισχύουν τα παρακάτω:

• Υιοθεσία μέσω φιλοζωικής οργάνωσης η οποία περιλαμβάνεται στη λίστα που υπάρχει στην αίτησης συμμετοχής (βλ. παρακάτω).
• Τοποθέτηση μικρό-τσιπ (ηλεκτρονική ταυτότητα), ο αριθμός του οποίου είναι καταχωρημένος στο όνομά σας. Ο σύλλογος Ελλήνων Κτηνιάτρων και η Φιλοζωική Οργάνωση από όπου έγινε η υιοθεσία, θα πρέπει να διαθέτουν αντίγραφα του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής ταυτοποίησης (δίνονται από τον κτηνίατρο που τοποθετεί το μικρό-τσιπ) για να είναι σε θέση να μας επιβεβαιώσουν την καταχώρηση του αριθμού του μικρό-τσιπ στο όνομά σας.
• Συμπλήρωση όλων των στοιχείων της αίτησης συμμετοχής στο Πρόγραμμα Υιοθεσίας PEDIGREE® και αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής.

Περισσότερες info εδώ

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
ΟΜG- τι αλλο θα σκεφτουν για να λανσαρουν της σαβουρες τους?

Απο το κακο ( αδεσποτια/ασυλο) στο χειροτερο ( Pedigree τροφες) τα καιμενα τα σκυλακια δηλαδη!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Μπορει να γινεται για διαφημιστικους λογους μπορει να θελουν να σπρωξουν την τροφη τους ,(εγω δεν την προτιμω για τα σκυλια μου),
αλλα δεν παυει να ειναι ενα θετικο βημα για αυτους που θελουν να υιοθετησουν ενα ζωο απο καποιο καταφυγιο.
Οπως και να εχει γλιτωνεις καποια χρηματα μιας και βοηθας στο θεμα διαβιωση αδεσποτου.(φτανει να μην εχει ψιλα γραμματα το ολο θεμα)....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εννοείται! Σωστότατη κίνηση. Ούτε κι εγώ τους προτιμώ, αλλά πια δε βάζουν και δηλητήριο μέσα στις τροφές τους. Και το Μουφ στο καταφύγιο έτρωγε την τροφή του Costco που ήτανε άντε να μην πω τι, αλλά σωστικός όμιλος ήτανε! Super premium δε δίνουνε διότι δεν έχουνε και πάλι να λέμε καλά που τον πήρανε και από τον μπόγια που θανατώνει τα μισά σκυλιά του στο Μίσιγκαν.

Επιτέλους ένα βήμα μπροστά.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
απο το να μην τρωνε καθολου, εως σπουπιδια απο τα σκουπιδια σαν αδεσποτα ,και στα καταφυγια οι περισσοτεροι επιτελουν εργο μαζι με τους εθελοντες, που δεν φτανει . ας μην ειμαστε και αχαριστοι , με την καλη εννοια το λεω , οτι προσφερει ο καθενας καλο ειναι , στο κατω κατω αυτο εχουν αυτο δινουν, απο μενα μπραβο στην εταιρεια

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
ΟΜG- τι αλλο θα σκεφτουν για να λανσαρουν της σαβουρες τους?

Απο το κακο ( αδεσποτια/ασυλο) στο χειροτερο ( Pedigree τροφες) τα καιμενα τα σκυλακια δηλαδη!
οπότε είναι προτιμότερο κάθε άσχετος που νομίζει ότι ο σκύλος που πήρε τσάμπα επειδή μοιάζει με ποιμενικό τζακ ράσσελ να τον ταϊζει με ντομάτες και ρύζι...

Και όσον άφορα για την κίνηση της μαρς γέφυρα είναι για να προωθήσουν στη συνέχεια τη royal που έχει πάρει την κατρακύλα στις πωλήσεις.

Ας μην το ξεχνάτε άλλωστε όσοι γιουχάρατε ότι pedigree και royal είναι ένα και το αυτό.

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Εγώ την pedigree την ειχα πάρει στην αρχή .Λοιπον ειναι μια πολυ καλή premium τροφή και αν τη συγκρινω με την pro plan πολυ καλυτερη.Ή τουλάχιστον έτσι έκατσε στον σκυλο μου. Πληροφοριακά τον Έκτορα τον ταίζω μονο ολιστικές απλά στην αρχή έκανα πειράματα γιατι δεν ήξερα.Μπράβο λοιπον στην pedigree ειτε το κάνει για διαφημιστικους λόγους ειτε για ανθρωπιστικους ειτε και για τα δύο μαζί. Ξέρω οτι στηρίζει και τα καταφύγια.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Premium τροφη η pedigree?
Mη λεμε και οτι θελουμε... καλα εκαναν οι ανθρωποι αλλα οχι και ετσι!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Σιγουρα καμια κινηση δεν γινεται αν δεν προκειται να υπάρξει οφελος για την εταιρεια. Ειτε αυτο ειναι οικονομικό, ειτε το κανει για να επαναπροσδιοριστει στην αγορά σαν κατι πιο "ηθικό", ειτε και για τα δυο.

Εμας ομως αυτο δε μας νοιαζει. Εμας μας νοιαζει οτι αποτελεί ένα βημα προς τη σωστή κατευθυνση.
Η Μars και η καθε Mars, δικαιουται να βγαζει οσο κερδος θελει, αρκει να το κανει με νομιμο και ηθικο τροπο.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.421
10.634
Athens
Εξαιρετική κίνηση από την Pedigree, ασχέτως από το αν μας αρέσει το προϊόν της ή όχι.
"Ναι με χίλια" σε προωθητικές ενέργειες που εμμέσως προωθούν και τα αδέσποτα.

Και να μην ξεχνάμε ότι οι καιροί έχουν αλλάξει άρδην και θα γίνουμε ακόμη χειρότερα. Κάλλιο με Pedigree και σε σπίτι παρά στο δρόμο με τις φόλες.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Δεν το ήξερα αυτό. :???:
Τι να πω συμφωνώ με την Αντριάννα, σιγά μην τους έπιασε ο πόνος.
Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να προωθήσεις ένα προιόν. Αυτός είναι από τους καλύτερους γιατί, παράλληλα με την εταιρία, ωφελούνται και κάποια σκυλιά. Που είναι το κακό;

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Κι εγώ συμφωνώ με την κίνηση της Mars. Είναι παράδειγμα προς μίμιση.

Όσο έχω λεφτά θα αγοράζω premium τροφές... Αλλά έτσι όπως πάμε μπορεί κι εγώ να καταλήξω να ταΐζω Pedigree... Σίγουρα από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Μια χαρα κινηση ειναι. Και εκτος αυτου αν καποιος υιοθετησει και δεν θελει να την ταιζει μπορει να την κανει δωρεα στο καταφυγιο που πηρε το ζωακι του.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Η κίνηση αυτή είναι προωθητική ενέργεια της εταιρίας που έχει σχέση με μαρκετινγκ και όχι με φιλοζωια.. Όμως το αποτέλεσμα μετράει και είναι μια πολύ καλή κίνηση στους καιρούς που ζούμε και θα συμφωνήσω με vrmode τι είναι καλύτεη η πεντιγκρί ή σκυλιά στο δρόμο;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ