500 θέματα σε 1

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
τα χω ολα κουβαρι στο μυαλο μου γιαυτο συγγνωμη προκαταβολικα για το σεντονι..την παραμονη το βραδυ εβγαλα βολτα το μικρο κ βρηκα(ή μαλλον με βρηκε)ενα κουταβακι..το φερα στην πολυκατοικια με σκοπο να το ταιζω για μια δυο μερες(φιλοξενουσα πολυυυυυυ κοσμο κ δεν μπορουσα να το βαλω στο σπιτι)κ μολις φυγουν οι επισκεπτες να το παρω..ζητησα λοιπον απο τη μητερα μου να μου κατεβασει φαγητο κ περιμενα με τα μικρα να παιζουν..κ ξαφνικα,χωρις να παρω χαμπαρι μας ορμηξε ο σκυλος του γειτονα(ενας γ.π. για τον οποιο εχω ξαναμιλησει).πρωτα ορμηξε στον ρουντυ,το σαμαρακι σκιστηκε κ ο μικρος αρχισε να τρεχει.σκυβω να τον πιασω αγκαλια κ ο γ.π. ορμαει στο ποδι μου(ευτυχως φορουσα γουνινες μποτες κ δεν βρηκε κρεας).εκεινη την ωρα ερχεται η μαμα μου πανικοβληττη απο τα γαυγισματα κ τις τσιριδες,της πεταω κυριολεκτικα το ρουντυ κ παω να μαζεψω το κουταβακι που ειχε λουφαξει..κ τοτε σαν σε ταινια νιωθω τον γ.π να ειναι στον αερα με σκοπο να μου ορμηξει κ το κουταβακι να ορμαει κ να τον ριχνει κατω!δυστυχως ο γ.π το αρπαξε το μικρο για τα καλα...κ ο μικρος το βαλε στα ποδια....το τραγικο ειναι οτι το αφεντικο του ηταν λιγο πιο πισω κ καπνιζε ανεμελος!!!!!!!!βριστηκαμε χοντρα,με ειπε υπερβολλικη,εγω απειλησα με αστυνομιες..κ εφυγε!!!!!τοτε ειδα τα αιματα κατω....η μαμα μου πηρε το ρουντυ σπιτι κ εγω αρχισα να ψαχνω το κουταβακι..δυο ωρες τον εψαχνα μα ματαια...δεν τον βρηκα ποτε..ο ρουντυ απο κεινη τη μερα φοβαται τα μεγαλωσωμα..προσπαθω να τον κοινωικοποιησω με μεγαλωσωμα που ξερω οτι ειναι ηρεμα,νομιζω θα το ξεπερασει σιγα σιγα..εγω καθε φορα που ειναι να παμε βολτα βγαινω πρωτα μονη να βεβαιωθω οτι δεν βολταρει ο γ.π......κ το κουταβακι???????μου εχει φυγει ο υπνος.σκεφτομαι οτι εγω φταιω,επρεπε να το ανεβασω σπιτι κ να μην δωσω δεκαρα για τους επισκεπτες....κ φυσικα ο γ.π. εξακολουθει να ζει οπως πριν..κ ο ιδιοκτητης του να μην δινει δεκαρα..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kαι θα εξακολουθει να ζει οπως μεχρι σημερα... αφου κανεις δεν κανει ποτε καταγγελια!
Κριμα για το κουταβι :(

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
καν' του καταγγελια! δε φταιει ο σκυλος ο γειτονας φταιει! το σκυλι κυκλοφορει ελευθερο εξω δλδ συνεχεια?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ειναι να τρελαινεσαι με τετοια σκηνικα...:mad:(και να λες να ειχες ενα άλλο ''σκυλακι'' εσυ εκει), μπορει και να τον μαζευε μετα...

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
του καναμε καταγγελια..την επομενη ακριβως μερα.κ το καλοκαιρι που τον ειχε αφησει χωρις φαγητο κ δεν δεχοταν απο κανεναν μας καλεσα φιλοζωικη..αλλα εκεινος οταν επικοινωνησαν μαζι του μας εβγαλε τρελους κ ειπε οτι παει ο γιος του κ τον ταιζει.κ τωρα περιμενω να δω τι θα γινει με την καταγγελια,αλλιως ο δικηγορος συνεστησε να του κανω μηνυση...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Kαι θα εξακολουθει να ζει οπως μεχρι σημερα... αφου κανεις δεν κανει ποτε καταγγελια!
Κριμα για το κουταβι :(
Οπως φαντάζεσαι... αν υπήρχε Αι Βασίλης... έπρεπε η rudy να είχε βρει κάποιο άλλο "κουταβάκι" που έχω υπόψη μου...:cool::mad:
Θου, κύριε, φυλακή τω στόματί μου!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Επειδη δεν εχω διαβασει το αλλο θεμα που λες σχετικα με τον σκυλο αυτο, μπορεις να μου πεις εν ολιγοις τι κατασταση επικρατει; Τον εχει μονιμα λυτό στη γειτονια;

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
δεν τον εχει συνεχεια λυμενο,τον εχει μονιμα στην αυλη της πολυκατοικιας.βγαινει στο μπαλκονι κ φωναζει "μορφεα βγες" κ αυτος ανοιγει την πορτα βγαινει κ σε κανα μισαωρο ξαναγυρναει.αλλα δεν εχει στανταρ ωρες..τον εχουν χτυπησει αμαξια 3 φορες.καποια στιγμη που επικοινωνησα με φιλοζωικες μπας κ με βοηθησουν εκνευριστηκα κ τα παρατησα..η φιλοζωικη της περιοχης εκλεισε κ οι αλλες μαλωνουν μεταξυ τους για το ποια εχει δικαιοδοσια να τον αναλαβει κ στο τελος παραιτηθηκαν ολες απο το θεμα.ο σκυλος εχει εκπαιδευτει να τρωει μονο απο το αφεντικο του γιατι πριν ειχαν κ τη μαμα του η οποια ορμηξε σενα γειτονοπουλο κ ο γλυκητατος πατερας-τερας της εριξε φολα.επισης περηφανευονται οτι εχει εκπαιδευτει για φυλακας...δεν ηταν παντα ετσι ο σκυλακος,παλια τον χαιδευα αλλα απο τοτε που πηρα τον ρουντυ γρυλλιζει κ σε μενα..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Απαγορεύεται από τον νόμο να έχει τον σκύλο σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας.
Κόλλησέ του στη μούρη τον νόμο γραπτώς και κινήσου νομικά γρήγορα, πραγματικά απορώ τι περιμένεις, να φάει ο σκύλος ΣΟΥ την επόμενη φόλα?

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Και το κακό είναι ότι ο ιδιοκτήτης δεν συμμορφώνεται με τόσες συστάσεις κι εξακολουθεί να ζει στο κόσμο του!
Τόσο άσχετοι κι αδιάφοροι είναι μερικοί!
Αν ήμουν στη θέση σου κι έβλεπα τέτοια αδιαφορία σαφώς και θα του έκανα καταγγελία!

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
αστα να πανε..αλλα αυτο που με στεναχωρει περισσοτερο ειναι οτι ειμαι σιγουρη οτι δεν θα γινει τιποτα με το θεμα.ο πατερας μου(πρωην αστυνομικος)μου ειπε οτι σπανια ασχολουνται με τετοια θεματα..προσπαθησε αυτος να κανει κατι με γνωστους του αστυνομικους εν ενεργεια κ ο ενας μαλιστα του ειπε οτι στην εποχη μας που για παραδειγμα την τελευταια βδομαδα στην θεσσαλονικη ειχαμε γυρω στις 200 αυτοκτονιες(!) ποιος θα εχει μυαλο να σχοληθει με τον σκυλο?και κει τι απαντας???το μονο που μπορω να κανω πλεον ειναι να συνεφερω το ρουντυ κ να μην ξαναβγουμε μονοι..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Mε συγχωρείς αλλά μου φαίνεται περίεργο όλο αυτό. Σας όρμησε σκύλος, δάγκωσε και σένα και η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα ; Και δεν λαμβάνω υπόψη μου ότι έχεις πατέρα αστυνομικό, μια μύνηση θα κάνεις οπωσδήποτε και θα κινηθούν διαδικασίες..εντάξεις δεν ζούμε στην πιο οργανωμένη χώρα του κόσμου αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι διαλέγεις απλά να μην βγάζεις τον rudy μόνη σου και κατά τα αλλα σιωπηλά θα ανεχτείς αυτή τη κατάσταση; Αν την επόμενη φορά σκοτώσει τον rudy;
Το κουταβάκι το βρήκες;
Όσο για τις αυτοκτονίες, τι θα πει αυτό δλδ ; αν ο γ.π. σου ορμήσει αυτό δεν είναι σοβαρό; Νομίζω το βλέπεις λάθος το θέμα, ο σκύλος σου ορμησε, δεν είναι αδέσποτος και υπάρχουν κυρώσεις για τον γείτονα αρκεί να αφήσεις την μοιρολατρία. Συγνωμη που στο λέω με αυτό το ύφος αλλά όσο αντιδράμε έτσι τόσο κάτι μ@λ@κες θα καπνίζουν όσο ο σκύλος τους ορμάει στον δικό μας και σε μας.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ