τα χω ολα κουβαρι στο μυαλο μου γιαυτο συγγνωμη προκαταβολικα για το σεντονι..την παραμονη το βραδυ εβγαλα βολτα το μικρο κ βρηκα(ή μαλλον με βρηκε)ενα κουταβακι..το φερα στην πολυκατοικια με σκοπο να το ταιζω για μια δυο μερες(φιλοξενουσα πολυυυυυυ κοσμο κ δεν μπορουσα να το βαλω στο σπιτι)κ μολις φυγουν οι επισκεπτες να το παρω..ζητησα λοιπον απο τη μητερα μου να μου κατεβασει φαγητο κ περιμενα με τα μικρα να παιζουν..κ ξαφνικα,χωρις να παρω χαμπαρι μας ορμηξε ο σκυλος του γειτονα(ενας γ.π. για τον οποιο εχω ξαναμιλησει).πρωτα ορμηξε στον ρουντυ,το σαμαρακι σκιστηκε κ ο μικρος αρχισε να τρεχει.σκυβω να τον πιασω αγκαλια κ ο γ.π. ορμαει στο ποδι μου(ευτυχως φορουσα γουνινες μποτες κ δεν βρηκε κρεας).εκεινη την ωρα ερχεται η μαμα μου πανικοβληττη απο τα γαυγισματα κ τις τσιριδες,της πεταω κυριολεκτικα το ρουντυ κ παω να μαζεψω το κουταβακι που ειχε λουφαξει..κ τοτε σαν σε ταινια νιωθω τον γ.π να ειναι στον αερα με σκοπο να μου ορμηξει κ το κουταβακι να ορμαει κ να τον ριχνει κατω!δυστυχως ο γ.π το αρπαξε το μικρο για τα καλα...κ ο μικρος το βαλε στα ποδια....το τραγικο ειναι οτι το αφεντικο του ηταν λιγο πιο πισω κ καπνιζε ανεμελος!!!!!!!!βριστηκαμε χοντρα,με ειπε υπερβολλικη,εγω απειλησα με αστυνομιες..κ εφυγε!!!!!τοτε ειδα τα αιματα κατω....η μαμα μου πηρε το ρουντυ σπιτι κ εγω αρχισα να ψαχνω το κουταβακι..δυο ωρες τον εψαχνα μα ματαια...δεν τον βρηκα ποτε..ο ρουντυ απο κεινη τη μερα φοβαται τα μεγαλωσωμα..προσπαθω να τον κοινωικοποιησω με μεγαλωσωμα που ξερω οτι ειναι ηρεμα,νομιζω θα το ξεπερασει σιγα σιγα..εγω καθε φορα που ειναι να παμε βολτα βγαινω πρωτα μονη να βεβαιωθω οτι δεν βολταρει ο γ.π......κ το κουταβακι???????μου εχει φυγει ο υπνος.σκεφτομαι οτι εγω φταιω,επρεπε να το ανεβασω σπιτι κ να μην δωσω δεκαρα για τους επισκεπτες....κ φυσικα ο γ.π. εξακολουθει να ζει οπως πριν..κ ο ιδιοκτητης του να μην δινει δεκαρα..