5 παρατημενα κουταβάκια

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Καλησπέρα σε όλους. Χθες Κυριακή και καθώς ήμουνα στην καθημερινή βραδυνη βόλτα με το λαμπραντόρ μου τον Ντίκο ακούω ξαφνικά ένα κουταβάκι να κλαίει. Το είχαν πετάξει ρε παιδιά μέσα σ έναν κάδο. Το έβγαλα, το πήρα σπίτι το έπλυνα και το τάισα . Εν το μεταξύ πριν βρώ το κουτάβι αυτό, είχε δει μέσα στα χόρτα ακόμα 2 κουτάβακια αλλά σκέφτηκα ότι ήταν εκεί με τη μαμά τους. Τελικά ήταν αδερφάκια και το επέστρεψα μαζί του με το σκεπτικό σήμερα να βρώ κάποια ακρη για να μπορέσουμε να τα πάμε. Μιλάμε για περιοχή Ανατολική Θεσσαλονίκης(Καρδία-Περαία-Μεσημέρι-Επανωμή). Όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Εγώ, συγγνώμη αλλά...δεν έχω καταλάβει τι λες...
Βρήκες ένα κουτάβι στα σκουπίδια και νωρίτερα άλλα δύο. Σύνολο τρία, όχι πέντε.
Είδες την μάνα τους να είναι εκεί;
Πως κατάλαβες ότι ήταν αδέλφια; Οχι ότι μας νοιάζει, αλλά λέμε τώρα...
Τι άκρη ψάχνεις να βρεις και που να μπορέσετε [στον πληθυντικό; ποιοί;] να τα πάτε;
Και ποιός να γνωρίζει τι;

Sorry, αλλά έχω μπερδευτεί :rolleyes:

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Είδαμε μια οικογένεια που κατοικεί πιο πάνω από το σημείο που τα είδαμε εμεις και μας είπε ότι είναι 5. Προφανώς μοιάζουν για να λέω ότι είναι αδερφάκια. Όταν χρησιμοποιώ πληθυντικό εννοώ εμένα-τη γυναίκα μου και αυτή την οικογένεια!
Και ρωτάω αν υπάρχει κάποιο ίδρυμα για αδέσποτα εδω στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.
Ελπίζω να ήμουν σαφής τώρα

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Iδρυμα υποθέτω θα υπάρχει αλλά οι φιλοζωικές έχουν φουλάρει διοτι δεν είναι δυστυχώς μόνο η δικιά σου περίπτωση που παρατάνε κουτάβια.
Πάντως ο απολογισμός είναι οτι τώρα έχεις 3 κουτάβια σπίτι σου (αυτα που βρήκες) ενω η οικογένεια που μένει κοντά ισχυρίζεται οτι υπάρχουν άλλα δυο, σωστά;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Τι να σου πω; Εξακολουθώ να έχω απορίες...

Τα είδατε με τα μάτια σας και τα 5;
Είδατε με τα μάτια σας την μάνα τους; Γιατί αν δεν την είδατε, ποιός τα φροντίζει;

Και εν πάσει περιπτώση, είσαστε τουλάχιστον 4 ενήλικοι άνθρωποι. Είναι τόσο δύσκολο να τα βοηθήσετε μόνοι σας συνεταιρικά και να προσπαθήσετε να στειρώσετε την μάνα και να τους βρείτε σπίτι;
Γιατί ψάχνετε "ίδρυμα" που μάλλον, έτσι κι αλλιώς, δεν θα μπορεί να πάρει κουτάβια;

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Αυτό που βρήκαμε εμείς την Κυριακή στον κάδο, το πλύναμε το ταίσαμε και το επιστρέψαμε πίσω στα αδερφάκια του με το σκεπτικό τη Δευτέρα να το πηγαίναμε σ ενα χωριό εδώ δίπλα που υπήρχε κυνοκομείο. Το θεμα κυρία moderator δεν είναι αν μπορώ να το φροντίσω εγώ και οι άλλοι. Αυτό είναι το εύκολο. Άλλο μπήκα να ρωτήσω και αλλού την πας την κουβέντα....
Θα ενημερώσω αν βρω λύση!

Last edited:

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Καταρχάς , Επανωμή Μεσημέρι κλπ είναι Νότια Θεσσαλονίκη και όχι Ανατολική (ανατολική είναι το Πανόραμα ):rolleyes:

Αφετέρου , το ίδο έπαθε και ο θείος μου που βρήκε ΓΠ ημίαιμο μαζί με άλλα 2 σε κουτα στα σκουπίδια στην "γειτονιά" σου και κράτησε το 1 .

Δυστυχώς τα κυνοφιλικά ιδρύματα είναι τίγκα .. :/

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Εγώ, συγγνώμη αλλά...δεν έχω καταλάβει τι λες...
Βρήκες ένα κουτάβι στα σκουπίδια και νωρίτερα άλλα δύο. Σύνολο τρία, όχι πέντε.
Είδες την μάνα τους να είναι εκεί;
Πως κατάλαβες ότι ήταν αδέλφια; Οχι ότι μας νοιάζει, αλλά λέμε τώρα...
Τι άκρη ψάχνεις να βρεις και που να μπορέσετε [στον πληθυντικό; ποιοί;] να τα πάτε;
Και ποιός να γνωρίζει τι;

Sorry, αλλά έχω μπερδευτεί :rolleyes:
ωραία ..

τώρα σβήσε την λάμπα της ανάκρισης , και τα τσιγάρα στο τασάκι παρακαλώ .

:p:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Για να σου θυμίσω το αρχικό σου ποστ, γράφεις [αν και με δυσκολία μπόρεσα να καταλάβω] ότι εκτός του ενός που είδες και πήρες, είχες δει και άλλα δύο, αλλά για κάποιο λόγο σκέφτηκες ότι είναι εκεί με την μαμά τους...οπότε τα άφησες στην ησυχία τους και μάλιστα επέστρεψες εκεί και το ένα που είχες πάρει. Χωρίς να έχεις δει την μαμά τους. Απλά φαντάστηκες ότι κάπου εκεί γύρω θα ήταν. Και μας γράφεις λοιπόν στο "Γενικά" αυτό το θέμα και αναφέρεις και μια περιοχή και...όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει...

Που είναι η ερώτηση που μπήκες να κάνεις;
Και γιατί απαγορεύεται από κάποια δικά σου γραφόμενα, να δημιουργηθούν απορίες και ερωτηματικά;
Και γιατί νοιώθεις ότι πρέπει εγώ να σου πω μπράβο;
Για το ένα που μάζεψες, ok...μπράβο σου, αλλά...επέστρεψες το ίδιο κιόλας βράδυ, αφήνοντας τα άλλα δύο ή τέσσερα και μη ξέροντας αν εκεί γύρω κάπου είναι η μάνα τους, για να τα προστατεύσει;
Η που αφού λες ότι είναι εύκολο, δεν τα παίρνεις όλα και δεν ψάχνεις και την μάνα;
Η που ψάχνεις κάποιον άλλον να βγάλει το φίδι από την τρύπα;
Η για την ειρωνική σου προσφώνηση;

Για ένα από τα παραπάνω ή για όλα μαζί;

Δεν την πάω πουθενά λοιπόν την κουβέντα. Ρωτάω στα ίσα, ελπίζοντας σε κατανοητές απαντήσεις.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ