Συγγνώμη εάν επαναλαμβάνω ερώτηση, έχει 7~8 ήμερες όπου πείρα 2 mini pinscher είναι αδελφάκια ένα θηλυκό ένα αρσενικό, τα έχω στο δωμάτιο και το μπαλκόνι, είμαι δεύτερο όροφο και έχω περιφράξει το μπαλκόνι με αρκετά σωστούς τρόπους ώστε να μην υπάρχει περίπτωση ατυχήματος επίσης τα βλέπω όσες φορές τα βγάζω η τα αφήνω να παίξουν μέσα και έξω (δωμάτιο-μπαλκόνι) έχουν το σπιτάκι τους μέσα στο σπίτι, κοιμούνται μέσα στο σπίτι, κακάκια k τσίσα κάνουν στην πάνα τους έξω (μαθαίνουν πολύ εύκολα) στα εμβόλια είμαστε τυπικοί τα αφήνω στο μπαλκόνι-δωμάτιο ενώ τα επιβλέπω πάντα, 3 φόρες την ημέρα, νωρίς το πρωί, προς το μεσημεράκι και το απόγευμα προς βραδάκι. Προσέχω πάντα της ώρες πού παίζουν να μην είναι ώρες κοινής ησυχίας. Εκείνες τις ώρες ξεκουράζονται η κοιμούνται . Υπάρχει περίπτωση να μου φέρει κάποιος την Αστυνομία, επειδή όταν παίζουν και μαλώνουν γαβγίζουν ? (όχι ότι φωνάζουν δυνατά, η ότι το κάνουν για ώρα αλλά είναι 3~4 μηνών και παίζουν) Έχω και άλλες ερώτησης θα τις αναπτύξω στα σωστά sections μετά. Ευχαριστώ πολύ.