2 σπίτια για την Eadie ........

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
γεια σας και παλι,υστερα απο αρκετο καιρο.....και η μικρη μου ιντη μεγαλωσε....θελω να ρωτησω το εξης¨. η ιντη μου μεγαλωσε σε ενα μικρο διασμερισμα στην αθηνα μαζι μου......λογω φορτου εργασιας....και επειδη δεν μου αρεσε να την αφησω μονη,αποφασισα να την αφησω στο πατρικο μου σπιτι,το οποιο βρισκεται στην εξοχη,εχει αυλη και ακομη ενα σκυλακι.η ιντη δεν εδειξε να ενοχληται.την αφησα περιπου για 2 μηνες και επειτα την ξαναεφερα στην αθηνα....μετα απο απο 4 μηνες ειχα ενα ατυχημα και ετσι η ιντη γυρισε στο πατρικο μου και παλι.ζει εκει απο τον ιουνιο.(με βλεπει φυσικα).τωρα που ειμαι και παλι καλα θελω να την παρω αλλα σκεφτομαι μηπως της κανει κακο να αλλαζει συχνα περιβαλλον η μπορει να ζει και στα δυο σπιτια το ιδιο καλα??? ποιο απο τα δυο σπιτια ''νιωθει'' σπιτι της η ιντη???? ευχαριστω

υγ.μπορει να ζει καλα και στα δυο σπιτι??? την ενοχλει αραγε που αλλαζει σπιτια?????

Last edited by a moderator:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οταν τα σκυλια μαθαινουν απο μικρα να αλλαζουν σπιτια, δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα!
Μια φιλι μου, οταν εργαζοταν εκεινη και ο αντρας της Full Time, αφηναν καθε πρωι τα 2 γαλλικα τους στην μητερα τους- και το απογευμα οταν σχολασαν, πηγαιναν τα τα παρουν.
Τα σκυλια ηξεραν ακριβος, οτι στο σπτιτ τους εχει Action, πολλες δραστηριοτητες, βολτες, παιχνιδια και οτι στο σπιτι των παπουδων τα πραγματα κυλουσαν ηρεμα και ησηχα- με μικρες βολτες με λουρι, ξαπλες και αραλικη στον καναπε και λουφα στον κηπο!
Τα σκυλια περνουσαν μια χαρα!

Τωρα- εσυ το αφησες για αρκτεο καιρο συνεχουμενο.
Εχει και παρεα εκει ενα αλλο σκυλακι, μαλλον και ολη μερα ανθρωπινη παρουσια?

Υποθετω οτι στο σπιτι σου θα ειναι αρκετες ωρες μονη της - κλεισμενη σε ενα διαμερισμα- ουτε σκυλοπαρεα?

Αρα- δεν νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο, να πει κανεις, που περναει καλυτερα το σκυλακι.

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
ναι δεν ηθελα να την αφηνω μονη και για αυτο αποφασισα το διαστημα που εχω πολυ δουλεια να την πηγαινω εκει.στο πατρικο μου εχει και αλλο σκυλακι (τα πηγαινουν μια χαρα,παιζουν μαζι) και ανθρωπους ολη μερα.απο μικρη πηγαινοερχεται,ειτε την αφηνα ειτε πηγαιναμε μαζι για λιγεσ μερες και γυρνουσαμε πισω αθηνα....αυτο που με ανησυχει ειναι,πως σιγουρα περναει εκει καλα.....και μηπως δεν πρεπει να την ξαναπαρω πισω????? :(