2 κουτάβια 45 ημερών

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Τα 2 αδελφάκια βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε μια οικοδομή, όταν η μαμά τους και τα άλλα 2 τους αδερφάκια χάθηκαν μυστηριωδώς.
(Δείτε το σχετικό θέμα:http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=3834 )

Είναι περίπου 45 ημερών, τρωνε μόνα τους και ειναι πολύ γλυκουλια. Ειναι αγοράκι και κοριτσάκι. Υπολογίζονται να γίνουν περίπου 20 κιλά.
AN ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Ή ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ,τηλ 6945 139859 ή mail:[email protected]

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εϊναι η δεύτερη φορά που ρωτάς... έχει τόση σημασία?.... ημίαιμα είναι! δεν είδες τη μαμά τους??

Ασχετο: το obama είναι πολύ ταιριαστό!!!! έλεγα να βγάλω κι εγώ το δικό μου έτσι γιατί είναι μαύρος αλλά έχει και λίγο άσπρο.... :) χαίρομαι πολύ και για το κουτάβι και για το κοριτσάκι!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Το ρώτησες και για τι Βούλα, το άλλο σκυλάκι στο άλλο νήμα.... απλώς μου έκαναν εντύπωση οι δύο πρώτες ερωτήσεις σου στο φόρουμ!

Τελος πάντων, καλως όρισες. Ενδιαφέρεσαι να υιοθετήσεις σκυλάκι; Αν θές πες μας πέντε πράγματα για σένα και τη σχέση σου με τα σκυλιά στην ενότητα "νέο μέλος".

Last edited:

zoi.mich

Member
12 Φεβρουαρίου 2009
5
0
τελος παντων ενδιαφερομαι για μικρο σκυλακι σαν την Βουλα.τι ακβριβως πρεπει ν ασου πω για μενα?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν είναι υποχρεωτικό να πεις τιποτα αν δε θες... αλλά αν πεις πεντε πραγματα, θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα (ΑΝ ΘΕΣ φυσικά) να κάνεις μια ενημερωμένη επιλογή.....

ΣΥγκεκριμένα, αν θες, μπορεις να πεις τι ζητάς από ενα σκύλο (ράτσα ή ημίαιμο? κουτάβι ή ενήλικο? χαρακτήρας? μέγεθος? σχέση με άλλα ζώα, ανθρώπους και συγεκριμένα παιδιά? φύλακας? και ότι άλλο σκεφτείς....).Επίσης αν θες πές μας τι μπορείς να δώσεις στο σκύλο, και συγκεκριμένα από πλευράς αναγκών του σε άσκηση και παρέα! Που θα ζήσει ο σκύλος? θα αναλάβεις μόνη σου την ευθύνη του? είχες σκυλιά στο παρελθόν?

Σε κάθε περίπτωση, ότι κι αν κανεις, έχε υπόψη σου τα παρακάτω: αν θες ράτσα, διάβασε για τα puppy mills ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΟΠ. Μια βόλτα στο φορουμ ελπίζω ότι θα σε πεισει.... αν δεν έχεις συγκεκριμένη ράτσα στο μυαλό σου, και απλώς θέλεις κάτι μικρό και φουντωτό, κάνε μια βόλτα σε μερικά φιλοζωικά σωματεία.... μάθε όσο μπορείς περισσότερσα για το σκύλο που σ'ενδιαφέρει, επισκέψου τον/την αρκετές φορές....

Αυτά. Καλως ήρθες και πάλι.

Last edited:

zoi.mich

Member
12 Φεβρουαρίου 2009
5
0
Σ' εθχαριστω πολυ για τις πολυτιμεσ πραγματικα συμβουλες σου.Ενδιαφερομαι για μαλτεζακι,για γουεστι η γιορκσαιρ τερριε κουταβι.Δεν ξερω πολλα πραγματα για τα σκυλακια παντος τα λατρευω!Δεν θα το κρατισω μονη μου εχω και την αδερφη μου και τουσ γονεις μου αν χρειαστει!Σ'ευχαριστω και παλι

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog