2 ερωτήσεις

pantelis9

Member
15 Ιανουαρίου 2012
14
0
τι κανει τον σκυλο χαρουμενο?μου λεγε η μανα μου οτι και να πω οτι θα παρω κατα τη διαρκεια της φοιτητικης μου ζωης αν δεν ειμαι Αθηνα πολλοι δεν επιτρεπουν σκυλο στο διαμερισμα πχ που νοικιαζουν.δεν ειχε βγει ομως νομος που ελεγε οτι ο ανθρωπος που κατοικει εχει δικαιωμα μεχρι και για 2 σκυλους?

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Γράφεις λίγο μπερδεμένα και δεν μπορώ να καταλάβω τι λες! Ναι υπάρχει νόμος όπως και επίσης ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού έχει κάθε δικαίωμα να μη στο νοικιάσει αν δεν θέλει.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
το σκυλο σου τον κανεις χαρουμενο εσυ...ενταξη ,κ το φαγητο του!αλλα βασικα εσυ!ενα σκυλι πεταμενο σε μια αυλη,χωρις καμια επαφη μαζι σου,δεν θα ειναι τοσο καλα,οπως αν επαιζες μαζι του κ καθε μερα του εδινες τον χρονο του.μας χρειαζονται,απο την στιγμη που εχουμε επιλεξει να ειναι μαζι μας.κατα τα αλλα,οπως σου ειπε κ η φιλη,υπαρχει νομος κ μπορεις να εχεις σκυλο μαζι σου.

τωρα,αν θες να ρωτησεις κατι αλλο,εδω ειμαστε...λιγο το θεμα με την μητερα σου δεν καταλαβα,αλλα οκ...

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
υπάρχει νόμος που λέει οτι μπορείς να έχεις μέχρι 2 τετράποδα στο διαμέρισμα σου (2 σκυλια ή 2 γατες ή 1 γατα κι ενα σκυλο)
αυτό δε σημαίνει οτι ο ιδιοκτήτης υποχρεούται να στο νοικιάσει,όπως δε θα στο νοικιαζε και αν δε γουσταρε τη φάτσα σου,ο νόμος λέει οτι έχεις το δικαίωμα να διατηρείς τα ζώα εφόσον δεν ενοχλείς τις ώρες κοινής ησυχίας,δε μπορουν δλδ να σε διωξουν απο την πολυκατοικια αν τα ζωα σου δεν ενοχλουν μονο και μονο επειδη εχεις ζωα,αυτά αν έπιασα σωστά την ερώτησή σου

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ