Δημοσιευθηκαν στην ιστοσελιδα του ΚΟΕ το προγραμμα και οι δηλωσεις συμμετοχης για τις 2 εκθεσεις, που θα πραγματοποιηθουν στις 27 & 28 Ιουνιου.
Θα δείτε πολλά σκυλιά, θα διαπιστώσετε πώς είναι τα καθαρόαιμα στην πραγματικότητα, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με εκτροφείς, αν ενδιαφέρεστε για κάποια φυλή, κι αν πάτε στα τελικά θα διασκεδάσετε αρκετά παρακολουθώντας όσα συμβαίνουν στο στίβοΤουλάχιστον πείτε μας εάν πάμε εμείς οι "νέοι" σε αυτό το συγκεκριμένο event , θα μάθουμε κάτι; Τι θα κερδίσουμε;
Εγω παντως τον Μαιο που πηγα (διαγωνιζομασταν κιολας) συγνωμη αλλα δεν εμαθα κατι. Και εγω και ο σκυλος μου (σαν πρωταρηδες) τα ειχαμε χασει απο τα πολλα σκυλια (και σε αριθμο και σε ειδη) που διαγωνιζοντουσαν. Αν θες να πας να κανεις χαζι, να μιλησεις με καποιον εκτροφεα για καποια φυλη που σε ενδιαφερει. Η να πας κερκιδα σε καποιον που διαγωνιζεται!!!Πολύ σιωπή έχει πέσει.....
Τουλάχιστον πείτε μας εάν πάμε εμείς οι "νέοι" σε αυτό το συγκεκριμένο event , θα μάθουμε κάτι; Τι θα κερδίσουμε;
Η απλώς το event είναι για τους διαγωνιζόμενους μόνο;
Σαφως και εμαθα και χαρηκα κιολας με την κριση που πηραμε!!δηλαδη ουτε απο την κριση που πηρες για τον σκυλο σου δεν εμαθες κάτι????
απο τα αλλα σκυλια της ιδιας φυλής δεν εμαθες - συγκρινες κάτι ???????
δεν ειναι περιεργο να τα χασετε και εσυ και ο σκυλος την πρωτη φορα
την επόμενη ομως θα ειναι σαφως καλυτερα και για τους δυο σας
αρα κατι εμεινε και απο εκει
Εγω παντως τον Μαιο που πηγα (διαγωνιζομασταν κιολας) συγνωμη αλλα δεν εμαθα κατι.
κατι εμαθες λοιπονΣαφως και εμαθα
Οφειλω να παραδεχτω οτι ηταν πολυ ωραια η παρομοιωση σου!Στο ίδιο σχολείο πηγαίναμε 25 παιδιά.
Δεν μάθαμε όλοι τα ίδια πράγματα, αν και όλοι είχαμε κοινό δάσκαλο, ακούγαμε τα ίδια πράγματα και είχαμε τις ίδιες εικόνες.
Οι άνθρωποι, τα ακούσματα και οι εικόνες όμως αν και κοινές δεν έχουν την ίδια "μετάφραση" σε όλα τα αυτιά ή τα μάτια.
Επίσης πρέπει να έχεις προετοιμάσει λίγο το έδαφος για να δεχθεί τον σπόρο και να καρποφορήσει.Πετώντας απλά σπόρους στο χώμα βρωμίζεις ή ταΐζεις τα πουλιά και τα μυρμήγκια.
Αν προετοιμαστείς, δηλαδή, πριν την επίσκεψη σου σε μια έκθεση και έχεις στόχο (να παρακολουθήσεις συγκεκριμένη φυλή, στίβο, κριτή, εκτροφέα ή ότι άλλο, να συζητήσεις και να ρωτήσεις συγκεκριμένους ανθρώπους, να πάρεις φωτογραφίες που θα σε βοηθήσουν και μετά το τέλος της εκδήλωσης, να έχεις κατάλογο, να κρατάς σημειώσεις, κλπ.) σίγουρα θα μάθεις πολλά.
Μπορεί βέβαια απλά να πας για να δείς σκυλάκια, να περάσεις όμορφα 2-3 ώρες και να φας κανά σουβλάκι από την καντίνα...και αυτό καλό είναι...κάτι πήρες...εκτός από θερμίδες.
Όπως λέει και ο λαός "Με μια φόρα...γνώστης δεν γίνεσε!", απλά πρόσεχε μη σου αρέσει και πας κι' άλλες......ομως πηγα απλα για την εμπειρια της μιας φορας...