2ο σκυλι

Andrianna

Active Member
27 Μαϊου 2012
29
0
Εδω κ λιγες μερες βρηκα να περιφερεται στο δρομο ενα κουταβι .
Το μαζεψα κ εψαξα να βρω αν ανηκει σε καποιον απο τη περιοχη μου , ακαρπες οι προσπαθειες.Επειτα το πηγα στο κτηνιατρο να δω αν εχει τσιπακι , που δε περιμενα να εχει....
Ο κτηνιατρος μου ειπε πως ειναι περιπου 3,5 μηνων υγιεστατο ,ημιαιμο φυσικα κ πως χωρις να ειναι κ σιγουρος το πιθανοτερο να γινει μετριου μεγεθος .
Μου εδωσε τηλεφωνα της φιλοζωικης εδω οπως και καποια αλλα απο ανθρωπους που περιποιουνται αδεσποτα σκυλακια αλλα ολοι μου ειπαν πως ειναι γεματοι κ δε μπορουν να περιθαλψουν αλλο σκυλακι.
Ο αντρας μου κ τα παιδια μου εχουν ξετρελαθει μαζι του και θελουν να το κρατησουμε εμεις , εγω ομως ειμαι αυτη που θα περιπουμαι κ αυτο. Η αληθεια ειναι πως ειναι γλυκυτατο και ηρεμο κ δειχνει να εχει αναγκη απο ενα σπιτι κ μια οικογενεια.
Το θεμα μου ειναι το δικο μας σκυλι , 4 μηνων το οποιο υπερτερει σε μεγεθος του νεου κ δε το αφηνει σε ησυχια απο δαγκωματα που δεν ειναι εχθρικα αλλα μαλλον παιζει λιγο αγαρμπα η δικια μας .
Θελω να ρωτησω ,αν το κρατησω , θα ειναι καλο για το χαρακτηρα της δικης μου ή οχι?Θα ηρεμησει ποτε να το δαγκωνει και θα παιζουν ηρεμα ή θα ειναι για παντα ετσι ? Κατι ακομα? Τα σκυλια ζηλευουν? Γιατι κατι τετοιο εχω καταλαβει . Πως η δικη μας γινεται αποτομη στο σκυλακι μολις εμεις παμε να το χαιδεψουμε ή μολις μας βλεπει πως τα παρακολουθουμε ή οταν παει εκεινο να μας πλησιασει για χαδια. Και τι πρεπει να κανω σε αυτη τη φαση?Αδιαφορω για το νεο κ δε του κανω χαδια?

Andrianna

Active Member
27 Μαϊου 2012
29
0
Kαι κατι ακομα' τα σκυλια εχουν την αναγκη ενος 2ου σκυλου για παρεα ή αρκουνται στην ανθρωπινη παρεα?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τα σκυλιά δεν ζηλευουν. Μην εξανθρωπίζουμε.
Τα σκυλιά απλά διεκδικουν. Διεκδικει τα χάδια σου η δική σου για να δειξει ποιος ειναι αρχηγός αναμεσα τους. Ότι πρωτα αυτή θα χαιδευεις και μετά εκεινο.
Οπότε απλά μοιράζεις δίκαια την προσοχή σου. Αλλωστε και τα δύο μικρά ειναι σχεδον συνομηλικα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ