1st "Cup of the North" Double Agility Competition

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με τον Boss φίλε μου, μπράβο σου ...
Τι αποτελέσματα φέρατε;

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με τον Boss φίλε μου, μπράβο σου ...
Τι αποτελέσματα φέρατε;
ευχαριστούυυυμε :) Την πρώτη μέρα κάτι κάναμε - όχι πολλά αλλά τουλάχιστον το παλέψαμε σε όλα τα runs και πήραμε και μια τρίτη θέση. Την δεύτερη μερα ....χμμμμ πως να το πώ ...ο Boss ήταν στην χωρά του κουκουρούκου :love: ( ισως και εγω για να μην τα ρίχνω όλα στο μαντραχαλο ...xexexe)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Τώρα που βλέπω φώτος κ βίντεος (των άλλων, όχι δεν έχω τραβήξει ντιπ δυστυχώς) να πω ότι, παρόλο που δεν έχω ξαναπάει σε αντίστοιχο event, περίμενα ότι, ε σαν πρώτη φορά κιόλας, θα ήταν κομματάκι ανοργάνωτα κτλ. Διαψεύστηκα πανηγυρικά και απολαυστικά. Βρήκα τη διοργάνωση εξαιρετική, πολλά μπράβο αξίζουν στους υπευθύνους. Και πολλά μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες που ξεπατώθηκαν κ το φχαριστήθηκαν, κι εμείς μαζί τους! (Δηλαδή, όχι, αλήθεια, πολύ κούραση το σπορ ρε παιδιά!)

Πάντα τέτοια, ΚΑΙ εδώ πάνω :)

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Πέραν τούτου, κι επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο Θεσσαλονίκη και Αθήνα, άξιοι ειδικής αναφοράς είναι τα παιδιά απο το club της Κομοτηνής για την πολύ καλή
δουλεια που κάνουν, καθώς και η Κατερίνα Καβουρίδου, μοναδική συμμετοχή από την Κοζάνη, που ανέβηκε στο βάθρο και με τους 2 σκύλους της.

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
Τρομερή διωργάνωση!Μπράβο σε όλους όσους έτρεξαν!Εγω σαν θεατης το χάρηκα,και για τα αποτελεσμάτα της ομαδας μου και ειδικα ορισμενων παιδιων που δικαιωθηκαν!!!!!και για το οτι γινεται πολυ καλη δουλεια σε Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη!
και φυσικα που έζησα την Θεσσαλονίκη βραδυ:ROFLMAO::ROFLMAO: