Για ημερομηνίες η έκθεση είναι σίγουρα 18 - 19 ... μετά νομίζω κενό (ο θεός να το κάνει κενό αυτό) και εργασία απο Πέμπτη? ... ο Μάκης ξέρει σίγουρα, εγώ θα κάτσω μόνο στην έκθεση, δυστυχώς ....
Ανετα νομίζω πλέον γίνεται KS ένας σκύλος ανεξαρτήτου ύψους, πάνε αυτά ... έτσι κι αλλιώς τί σημασία έχει? Και εμένα ο Morro μ' αρέσει περισσότερο, αλλά δεν κάνει το ύψος τον σκύλο. Ολη η γέννα (Μ v.d. Scherau είναι πολύ καλή)
Ο Gonzzo δεν πίστευα και εγώ ότι θα γινόταν KS, πήγαινε όμως για πολύ ψηλά. αλλά η αλληλεγγύη? / συννενόηση? των Σέρβων - απόσυρση του Gonzzo- δείχνει ότι o Μuck πάει για ψηλά. Αυτό να είχαμε λιγάκι θα είχαμε πάει μπροστά ... Μόνο την φαγωμάρα και τη μιζέρια ξέρουμε ...
Ωραίος ο Racker, μ'αρέσουν όμως γιοι του Μambo που έχουν πολύ εμφανή τον τύπο του, κι ας έχουν και τα ελαττώματά του, σαν Lewis - ή ακόμα και γιοι του με την Medeea του Onul, μπες να δεις τον Waldo ... μπορεί να έχει μερικά ελατώματα, αλλά ο τόσο έντονος τύπος μ'αρέσει πολύ, είναι εκτροφικά και πιο σίγουρος για το μέλλον.
εγώ ψηφίζω για ks τον Muck, και για πιο ωραίο γιο του Mambo προς το παρόν Lewis Kumelsee ... την πιο ωραία κόρη την έχω εγώ !! .... :lol: :lol: