10 ΣΚΥΛΙΣΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Είπα να το ξαναφτιάξω το θέμα αφού το εξαφάνισε το προχθεσινό blackout

10 πράγματα που αν τα τηρούμε οι καλύτεροι μας φίλοι θα έχουν μια καλή ζωή

10 entoles.JPG

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
και για οποιον δε θελει να στραβωθει:

------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Η ζωή μου πιθανών να διαρκέσει από 10-15 χρόνια,ο αποχωρισμός από σένα θα μου προκαλέσει πόνο,να το θυμάσαι αυτό πριν με υιοθετησεις.

2.Δώσε μου χρόνο να καταλάβω τι θέλεις από μένα.

3.Εμπιστέψου με,είναι πολύ σημαντικό στο να ζήσω καλά.

4.Μην θυμώνεις μαζί μου για πολύ και μην με κλειδώνεις για τιμωρία.Εσύ έχεις την δουλειά σου,την διασκέδασή σου,τους φίλους σου..Εγώ έχω μόνο εσένα!

5.Μίλα μου πότε πότε.Μπορεί να μην καταλαβαίνω τα λόγια σου αλλά καταλαβαίνω την φωνή σου όταν απευθύνεσαι σε μένα.

6.Να ξέρεις πώς όπως μου συμπεριφερθείς,δεν θα το ξεχάσω ποτέ!

7.Θυμήσου πριν με χτυπήσεις: Έχω δόντια που θα μπορούσαν εύκολα να να τραυματίσουν τα κόκαλα το χεριού σου,αλλά διαλέγω να μην το κάνω.

8.Πριν με μαλώσεις για το ότι είμαι μή συνεργάσιμος,πεισματάρης η τεμπέλης,αναρωτήσου αν κάτι με ενοχλεί.Ίσως να μην μου δίνεις αρκετό φαγητό,ίσως να έμεινα στον ήλιο για πολύ η ίσως η καρδιά μου να "γερνάει" και να είναι αδύναμη.

9.Φρόντισε με όταν μεγαλώσω,κάποτε και εσύ επίσης θα μεγαλώσεις.

10.Να σαι διπλα μου στο "τελευταιο μου ταξίδι". Ποτέ μην πείς "Δέν αντέχω να το δώ" η "Άφησε το να συμβεί κατά την απουσία μου".Τα πάντα είναι ευκολότερα για μένα άν είσαι εκεί.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ Σ'ΑΓΑΠΩ..

------------------------------------------------------------------------------------------------------

κλαψ -λυγμ

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Εμενα μ' αρεσει η 9. Περιμενω ποτε θα μεγαλώσει για να αρχισω να τη φροντιζω... Ευτυχως εχουμε ακομη καιρο. :confused:

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Nα ψηφίσουμε με ποια απο τις 10 σπαραξαμε περισσοτερο!
Διαβάζοντας μια μια τις εντολές, η κάθε μια προσθέτει κάτι ώστε η 10η να σε κάνει να τρέξει το δάκρυ

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Εμενα το 10 με σπαραζει. Οταν ο σκυλος σου εχει φτασει στην 3η ηλικια και η απλη σκεψη του πραγματος εχει γινει κοντινο ενδεχομενο.....αφηστε τα.

Βεβαια μαθαινεις να εκτιμας και να μην θεωρεις δεδομενη καμμια στιγμη μαζι με τον σκυλο πολυ περισσοτερο απο πριν....

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
μη σκεφτεσαι οτι καποια στιγμη θα φυγει , ολοι φευγουν ... προσπαθησε να κανεις καθε μερα οτι καλυτερο μπορεις , και οταν ερθει εκεινη η στιγμη , να ξερεις οτι του εδωσες μια καλη , ευχαριστη και αξιοπρεπη ζωη