και για οποιον δε θελει να στραβωθει:
------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Η ζωή μου πιθανών να διαρκέσει από 10-15 χρόνια,ο αποχωρισμός από σένα θα μου προκαλέσει πόνο,να το θυμάσαι αυτό πριν με υιοθετησεις.
2.Δώσε μου χρόνο να καταλάβω τι θέλεις από μένα.
3.Εμπιστέψου με,είναι πολύ σημαντικό στο να ζήσω καλά.
4.Μην θυμώνεις μαζί μου για πολύ και μην με κλειδώνεις για τιμωρία.Εσύ έχεις την δουλειά σου,την διασκέδασή σου,τους φίλους σου..Εγώ έχω μόνο εσένα!
5.Μίλα μου πότε πότε.Μπορεί να μην καταλαβαίνω τα λόγια σου αλλά καταλαβαίνω την φωνή σου όταν απευθύνεσαι σε μένα.
6.Να ξέρεις πώς όπως μου συμπεριφερθείς,δεν θα το ξεχάσω ποτέ!
7.Θυμήσου πριν με χτυπήσεις: Έχω δόντια που θα μπορούσαν εύκολα να να τραυματίσουν τα κόκαλα το χεριού σου,αλλά διαλέγω να μην το κάνω.
8.Πριν με μαλώσεις για το ότι είμαι μή συνεργάσιμος,πεισματάρης η τεμπέλης,αναρωτήσου αν κάτι με ενοχλεί.Ίσως να μην μου δίνεις αρκετό φαγητό,ίσως να έμεινα στον ήλιο για πολύ η ίσως η καρδιά μου να "γερνάει" και να είναι αδύναμη.
9.Φρόντισε με όταν μεγαλώσω,κάποτε και εσύ επίσης θα μεγαλώσεις.
10.Να σαι διπλα μου στο "τελευταιο μου ταξίδι". Ποτέ μην πείς "Δέν αντέχω να το δώ" η "Άφησε το να συμβεί κατά την απουσία μου".Τα πάντα είναι ευκολότερα για μένα άν είσαι εκεί.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ Σ'ΑΓΑΠΩ..
------------------------------------------------------------------------------------------------------
κλαψ -λυγμ