1η Πανελλήνια συνάντηση Labrador&Golden Retriever

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αντε με το καλό και εύχομαι να γίνεται κάθε χρόνο. Μπορεί να περάσω με την αδερφούλα που έχει αδυναμία σε αυτή την φυλή. Και όπως με όλες της συναντήσεις συγκεκριμένης φυλής πάντα με προσοχή.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ααααα...μάλιστα,δεν ξέρω αλλά λίγουλάκι διαφωνώ με αυτά τα club...γιατί είναι λίγο πρόχειρα. Εννοώ ότι ο κάθε ιδιοκτήτης που πάει και παίρνει ένα Golden/αλεπού από pet shop χωρίς να γνωρίζει το πρότυπο της φυλής...μπάινει σε ένα club τέτοιου τύπου ως ιδιοκτήτης Golden...(που δεν είναι Golden)...κλπ,κλπ.
Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι λάθος...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Ααααα...μάλιστα,δεν ξέρω αλλά λίγουλάκι διαφωνώ με αυτά τα club...γιατί είναι λίγο πρόχειρα. Εννοώ ότι ο κάθε ιδιοκτήτης που πάει και παίρνει ένα Golden/αλεπού από pet shop χωρίς να γνωρίζει το πρότυπο της φυλής...μπάινει σε ένα club τέτοιου τύπου ως ιδιοκτήτης Golden...(που δεν είναι Golden)...κλπ,κλπ.
Και το συνοικέσιο πάει σύννεφο...

Revolution

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2012
73
0
Πάνω κάτω έτσι όπως τα λες είναι νομίζω.

Να λοιπόν μια καλή ευκαιρία ως ιδιοκτήτες καθαρόαιμων σκύλων, να πάτε και να ενημερώσετε και τους υπόλοιπους γιατί δεν ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας, γιατί πρέπει να τα στειρώνουμε όπως επίσης και ποιοί είναι οι σωστοί τρόποι απόκτησης σκυλου.