ψαχνω maltese ή yorkshire κουταβακι

Status
Κλειδωμένο θέμα

elenita

Member
27 Απριλίου 2009
15
0
ειμαι φοιτητρια,22 ετων κ απο μικρη ειχα κατοικιδια...

...................................................................................................................................

Edited by admin

Δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους δημοσιεύσεις/αγγελίες!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ρίξε μια ματιά στην ενότητα της προσφοράς.
Αν ζητάς ημίαιμο θα βρεις πολλά μικρόσωμα ημίαιμα. Πρέπει να είναι μαλτέζ ή γιόρκι?
Το να ζητάς όμως δωρεάν καθαρόαιμο είναι σαν να ζητάς να σου χαριστούν 500-1000 (τουλάχιστον) ευρώ.

elenita

Member
27 Απριλίου 2009
15
0
Ρίξε μια ματιά στην ενότητα της προσφοράς.
Αν ζητάς ημίαιμο θα βρεις πολλά μικρόσωμα ημίαιμα. Πρέπει να είναι μαλτέζ ή γιόρκι?
Το να ζητάς όμως δωρεάν καθαρόαιμο είναι σαν να ζητάς να σου χαριστούν 500-1000 (τουλάχιστον) ευρώ.

οχι απαραιτητα καθαροαιμο.ευχαριστω για τη συμβουλη.θα κοιταξω αμεσως :D

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
δεν εχει τρελη φατσουλα και ματακια ολο γλυκα?:p
επικοινωνησε ομως γρηγορα γιατι τα μικροσωμα κουταβακια φευγουν πιο ευκολα ,μηπως εχει ηδη δωθει:confused:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να σε ρωτήσω λίγο επειδή έχουνε δει πολλά τα ματια μας..
Είσαι φοιτήτρια, είσαι σίγουρη πως μπορείς να τα βγάλεις πέρα στις ανάγκες ενός σκυλιού...?
Κάποια στιγμή μπορεί να βρείς και δουλειά και να έχεις και σχολη..

Τώρα να σου πω τι γίνετε αν δεν κανεις μια ώριμη σκέψη για να υοθετησεις ένα ημίαιμο και κάποια στιγμή το μετανιώσεις και θελησεις να το δωσεις αλλα έχει μεγαλώσει και εκείνο και δεν είναι κουτάβι πια, θα είναι αρκετά δύσκολο για εκείνο να υοθετηθεί..

Από την άλλη ένα καθαρόαιμο έχει τα λεφτά του αλλα ξέρεις βάση συνθηκών και ζωής σου, τι χαρακτηριστικά θέλεις να έχει το σκυλάκι σου και δεν μιλαω εμφανισιακά.
Μην ξεχνάς πως αυτό το μεγάλο ποσο που ίσως σου φαίνεται μεγάλο τωρα δεν τελειώνει στην αγορά του σκυλιου αλλα συνεχίζεται καθόλη την ζωή του μιας και το σπορ "έχω σκύλο" είναι ένα αρκετα ακριβο "χόμπι"..και για τις δυο περιπτώσεις..

Εσύ είσαι φοιτήτρια έτσι?

Το ημίαιμο απαιτεί ένα έμπειρο ιδιοκτητη βάση του "κίντερ έκληξη" χαρακτήρα του..
Το καθαρόαιμο ένα αρχικό ποσο για την αγορά αλλα εξασφαλίζεις μέγεθος και χαρακτήρα..

και οι δυο περιπτώσεις θέλουν να έχεις λεφτά για να μακρύ ημερεύσουν.

Σκέψου το πολύ καλά πριν αποφασίσεις..

Ριξε μια ματια και εδω:http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=1395

Last edited:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
μα ειπε η κοπελα οτι και δουλευει και ειχε κατοικιδια και γνωριζει τις δυσκολιες,ειναι και 22 χρονων δεν ειναι μπεμπα:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Σοφια θέλεις να σου θυμίσω ώριμες περιπτώσεις αντίστοιχης ηλικίας που αποδείχτηκαν μπέμπηδες..?;)

Οσο για την εμπειρία για το ημίαιμο καλο είναι να το ξέρουμε όταν το επιλέγουμε γιατί δεν φτάνουν 1 η 2 σκυλιά αλλα αρκετοί χαρακτήρες και μεγέθη..:)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
οχι χρυση μου διοτι εκεινοι φαινοντουσαν οτι ειναι μπεμπηδες εξ΄αρχης,
και θυμαμαι ολες τις περιπτωσεις που περασαν απο δω μεσα και πολλες που ακομη εξελισσονται:D
στο θεμα προσοχη μεγαλυτερη λογω ημιαιμου να σταθω μονο διοτι διαφωνω,
οταν μιλαμε για σκυλακια εως 3 μηνων δεν βλεπω ουτε προβλημα,ουτε να χρειαζεται προσοχη ιδιαιτερη ,οτι κι αν ειναι αυτο της γειτονιας ή της βασιλισσας της Αγγλιας :pειναι σκυλακι-κουταβακι !!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι βρε δεν θα μεγαλώσει το σκυλάκι κουταβάκι?

Δεν διώχνει κανεις το σκυλάκι- κουταβάκι..:p
Μετά όταν γίνει σκυλάκι - γομαρακι αρχίζουν τα παρατράγουδα..

Θεωρώ πως η υοθεσία για ημίαιμο πρέπει να είναι πιο προσεχτική από του καθαρόαιμου..:)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
γι΄αυτο προτεινα εκεινη τη μικρη :p
επειδη ελεγε οτι δεν θα γινει πολλα κιλα και φαινεται οτι ειναι μικρουλα:)
στα υπολοιπα συμφωνω:)

elenita

Member
27 Απριλίου 2009
15
0
εχει δικιο να ανησυχει.φανταζομαι ποσα εχετε δει...
δουλευω με ημιαπασχολιση.στη σχολη μου δεν ειναι απαραιτητη η παρακολουθηση.εχω πιο πολλη δουλεια στο σπιτι.κ πολυ χρονο να παιζω μαζι του-της...μενω διπλα σε παρκο κ σε γηπεδο,πραγμα βολικο για τα παιχνιδια μας.το σπιτι μ ομως ειναι φοιτιτικο(2 δωματια,μικρο σαλονι) γι αυτο κ θελω ενα μικροσωμο ζωακι(τυπου μαλτεζακι).πριν μισο χρονο ο αδερφος μου ταλαιπωρηθηκε με pet shop αν και τον ειχα ενημερωσει πιο πριν(ειχε παραγγειλει pit bull)...ειμαι αρκετα υπευθυνη κ εχω πολλη αγαπη να του δωσω.και χρονο...
και σε περιπτωση που ταλαιπωρηθω(πραγμα που δε νομιζω)εχω εναλλακτικες ωστε να μην μεινει στο δρομο

elenita

Member
27 Απριλίου 2009
15
0
Σκέψου το πολύ καλά πριν αποφασίσεις..

Ριξε μια ματια και εδω:http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=1395

διαβασα αυτο κ πολλα ακομα παρομοια αρθρα,κ ναι ειμαι ετοιμη.
με ανησυχησες λιγο για τα πολλα χρηματα που λες οτι χρειαζεται σ ολη τη διαρκεια.γτ διαβασα ενα ποστ σχετικα μ αυτο κ καταλαβα οτι ειναι γυρω στα 50 ευρω το μηνα.δεν εχω 1000 ευρω να διαθεσω για την αγορα

elenita

Member
27 Απριλίου 2009
15
0
μια χαρα :)
πηρες τηλεφωνο για τη μικρη?
οχι γτ ειναι μεσημερι κ ειναι γιατρος η κυρια.
μου φαινεται ομως λιγο μεγαλοσωμη για 2 μηνων :(:(:(
πρεπει να της τηλεφωνησω για να με κατατοπισει παραπανω.

ενας φιλος μου εχει maltesaki το οποιο ειχε παρει 1200 ευρω.ετσι ερωτευτηκα τη συγκεκριμενη ρατσα.παντα ειχα λυκοσκυλα η τσομπανοσκυλα,καποια απ τα οποια τα ειχαν παρατησει κουταβια στη δουλεια του πατερα μου κ τα μεγαλωσαμε με πολλη πολλη αγαπη

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Mηνιαία..:

Aγορά τροφής μια καλή κυμαίνεται γύρω στα 15-29 euro τα 2.30 κιλά..

Aμπούλες ανά δυο εβδομάδες για πρόληψη για καλαζάρ.
Kολάρο ανά δυο μήνες π.χ. σκαλιμπορ..

Αντιφλεβοτομ ή σιτρονέλα επίσης για καλαζάρ,κλπ..

Παιχνιδια, μασουλιτιρια κλπ..

Πέρα από τα καθορισμένα εμβόλια μετά από τα πρώτα μια φορα τον χρόνο, διαφορα που όλοι έχουμε αντιμετώπισει και κάνουν τον κτηνίατρο είτε για πρόληψη είτε για θεραπεία συνηθισμένη επίσκεψη..25-60 ευρο μια τυπικη επισκεψη..(οχι εγχείριση).

Εκπαίδευση που ίσως χρειαστεί είτε λογο έλλειψη εμπειρίας, είτε για πιθανά προβλήματα που μπορούν να παρουσιαστούν..

grooming..σε κωμοτηριο (30-50 ευρο).

Το καλοκαίρι αν δεν έχεις που να το αφήσεις υπολόγισε πανσιόν 20-25 euro την μέρα..

Αυτά είναι τα σίγουρα..

Τώρα πρέπει να έχουμε υποψιν πως αν χρειαστεί θα πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη μας στον κτηνίατρο..

Τα maltez να ξέρεις πως θέλουν καθημερινό χτένισμα για να είναι ένταξη το μαλλί του αλλιώς λόγο μαλακής τρίχας "τζιβιαζει"..
Θέλει σχολαστική ενασχόληση με την περιποίηση του.
Το yorkie είναι terrier άλλος χαρακτήρας..
Θα το γνωρίζεις υποθέτω..:)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
εχω αποτυχει παταγωδως να προωθησω αδεσποτο Κατιααααααα.........ολες μου οι καλοσυνατες προσπαθειες πιασανε πατο.......:D:rolleyes:
και δεν το συνηθιζω:p

αγαπητη elenita ,
για να μην το τραβαμε απο τα μαλλια αδικα το θεμα οπως σου προανεφεραν και τα κοριτσια παραπανω και οπως ξερεις κι εσυ απο τον φιλο σου που πληρωσε ηδη,1000-1200 ευρωπουλα δεν χαριζει κανεις ειδικα στις μερες μας,

οποτε συνεχιζεις το ψαξιμο ,με αλλα κριτηρια,δεν λες θελω να μου χαρισουν μαλτεζακι ή γιορκι ή εστω να μοιαζει γιατι τα εχω ερωτευτει.........:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αυτή η ΦΟΒΕΡΗ φάτσα μαλτεζοφέρνει (το χρυσούλι μου απίστευτο είναι). Δεν είναι κουτάβι, αλλά ειλικρινά τα κουτάβια είναι υπερτιμημένα :D
http://www.dogforum.gr/v2/showpost.php?p=122739&postcount=1
Δε χάνεις τίποτα να πάρεις ένα τηλέφωνο να τον γνωρίσεις. Μπορεί να ταιριάξετε :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Σοφια η προσπάθεια μετράει!!:D:D

elenita Καταλαβαίνεις πως δεν χαρίζουν καθαρόαιμα..
Είναι λίγο ουτοπικό να περιμένεις κάτι τέτοιο..

Από εκεί και πέρα πρέπει να κατανοήσεις πως το να έχω σκύλο προϋποθέτει πως πρέπει να έχεις ένα budget στην άκρη..

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι