ψαχνω κουταβι

vasilis 01

Member
4 Φεβρουαρίου 2010
16
0
καλησπερα σας , ειμαι απο Ροδο και ψαχνω ενα κουταβι ( αγγλικο bull terie , boxer , doberman )
καποιο απο αυτα. μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω ;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Και εκεί να μείνεις... Δηλαδή σε σοβαρό εκτροφέα και όχι σε pet shop ή byb.

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
καλησπερα σας , ειμαι απο Ροδο και ψαχνω ενα κουταβι ( αγγλικο bull terie , boxer , doberman )
καποιο απο αυτα. μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω ;
Καλημέρα και καλή τύχη στην εύρεση κουταβιού.:)

Με παραξένεψαν όμως λίγο οι ράτσες που αναφέρεις.
Είσαι σίγουρος οτι ξέρεις τι θέλεις?
Ρωτάω γιατί τα χαρακτηριστικά του ΒΤ δεν έχουν καμία σχέση με τα άλλα δύο (εμφανισιακά, αλλά κυρίως στον χαρακτήρα).

vasilis 01

Member
4 Φεβρουαρίου 2010
16
0
εννοειτε πως δεν αγοραζω απο pet shop. εχω παει στο κυνοκομειο που βρισκεται εδω στη Ροδο αλλα ειναι ολα μεγαλα , θελω να βρω κουταβι. ειναι κακο ;

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
εννοειτε πως δεν αγοραζω απο pet shop. εχω παει στο κυνοκομειο που βρισκεται εδω στη Ροδο αλλα ειναι ολα μεγαλα , θελω να βρω κουταβι. ειναι κακο ;
Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες του φόρουμ.... θα βρεις πολλά κουτάβια!

vasilis 01

Member
4 Φεβρουαρίου 2010
16
0
ενα στο μαγαζι γιαατι περναω πολλες ωρες και θελω συντροφια και ενα στο σπιτι γιατι η γυναικα της αρεσουν και εκεινης τα σκυλια

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ενα στο μαγαζι γιαατι περναω πολλες ωρες και θελω συντροφια και ενα στο σπιτι γιατι η γυναικα της αρεσουν και εκεινης τα σκυλια
Kαι οσο θα λειπεις απτο μαγαζι το σκυλι τι θα κανει? Το οτι τα σκυλια ειναι ζωα ΑΓΕΛΑΙΑ και θελουν την ανθρωπινη συντροφια το ξερεις? Περαν αυτου το να εχεις σκυλι δεν ειναι καλυψη μονο δικων σου αναγκων(συντροφια στο μαγαζι,αρεσει στην γυναικα σου) αλλα κ δικων του γιατι εχει αναγκες οι οποιες δεν περιοριζονται σε τροφη κ στεγη. Βολτες? Εκπαιδευση? Κοινωνικοποιηση?
Σκεψου τα ολα αυτα καλυτερα πριν αποκτησεις κουταβι;).

vasilis 01

Member
4 Φεβρουαρίου 2010
16
0
ενα στο μαγαζι γιατι ειμαι πολλες ωρες και θελω συντροφια και ενα στοσπιτι γιατι της γυναικας μου της αρεσουν τα σκυλια. δεν ειναι για διακοσμηση .αν θα βρεθει ενα μπορω να αρκεστω και σε αυτο. πολυ απλα

vasilis 01

Member
4 Φεβρουαρίου 2010
16
0
ειχα σκυλια στη ζωη μου ωσ τωρα . απο 8 χρονων ειχα ενα ημιαιμο βελγικο , ημιαιμο boxer , ντοπερμαν και ενα καναδεζικο λυκο μεχρι πριν απο 2-3 χρονια περιπου . ειμαι 34 χρονων και ξερω τι παει να πει σκυλος και ξερω τι ζηταω.

vasilis 01

Member
4 Φεβρουαρίου 2010
16
0
και επειδη καποιος θα αναρωτιεται και θα θελει να μαθει τι απεγιναν τα σκυλια το ενα πεθανε φυσιολογικα , το αλλο το πυροβολησαν στο μπαλκονι και τα αλλα δυο απο φολα

kostas.larisa

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2010
156
0
Σε χωριο εξω απο τη Λαρισα
εσυ katerina k. τα δικα σου σκυλια τα εχεις για διακοσμητικο ;
Δεν νομιζω οτι η katerina k. στο ειπε με κακη ενοια η διαθεση. Μην το περνεις στραβα. Μπορεις να μου πεις πως εγινε και σου πυροβολησαν το σκυλο ενω ηταν στο μπαλκονι?

vasilis 01

Member
4 Φεβρουαρίου 2010
16
0
Τι εννοεις για το μαγαζί και για το σπίτι...διακοσμητικά ψάχνεις η σκυλιά? :confused:
το νεο μελος που καλωσορισες χθες με το τριτο κουταβι που εχει τωρα μηπως το εχει για διακοσμητικο,εκτροφη,αναπαραγωγη ; και για να ξερεις εχω τη δυνατοτητα να εχω και 2-3-4 σκυλια να τα φροντιζω και να περνουν καλα .

vasilis 01

Member
4 Φεβρουαρίου 2010
16
0
εφυγα απο το σπιτι για να παω τον αδελφο μου στο νοσοκομειο και ειχα την μπαλκονοπορτα ανοιχτη για να μπαινοβγαινει ο σκυλος . οταν γυρισα ηταν αργα.