χαιρετω ολους τους ζωοφιλους του φορουμ...!!!

panos_85

New Member
8 Νοεμβρίου 2010
2
0
Κορυδαλλός
καλησπερα και απο εμενα...!!!
νεο μελος εδω οπως ολοι καταλαβατε....
με λενε Πάνο ειμαι απο κορυδαλλο και μεσα στα αμεσα σχεδια μου ειναι να παρω ενα γιορκσαιρ...
εφαγα αρκετη ωρα διαβαζοντας το σιτε σας εχθες και βρηκα πολυ ενδιαφεροντα θεματα και πολλες λυσεις στα ερωτηματα μου...!!!
συνεχίστε την καλη δουλεια...!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς Ήρθες Πάνο..
Εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα τον σκύλο που θέλεις.
Πες μας όμως, πως κατέληξες σε αυτήν την φυλή;

Ελπίζω να ξέρεις πως σκύλο παίρνουμε μόνο από σωστό εκτροφέα, και όχι από πετ σοπ και ιδιώτες.
Δες και αυτό ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΚΤΡΟΦΕΑ

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Καλώστον κι απο εμάς!!!

φίλε μου έχε υποψη σου ότι το πιο καυτό θέμα στο χώρο του σκύλου είναι αυτή τη στιγμή τα πάπιμιλς
και το αμέσως επόμενο τα κληρονομικά νοσήματα που βασανίζουν τους σκύλους της ανευθυνης εκτροφής -άτιμη εμπορευματοποίηση δηλαδή.......:(

μιάς και θές να προσθέσεις στην ζωή σου ένα ζωντανό πλάσμα που θα σε συντροφευει για τα επόμενα 15 (άντε και 20 ευχομαι :) ) μην βιαστείς....

panos_85

New Member
8 Νοεμβρίου 2010
2
0
Κορυδαλλός
ευχαριστω για την υποδοχη...!!!

ναι γνωριζω για τα πάπιμιλς και ειμαι πολυ κατα....

οσο για την επιλογη της ρατσας αν και μικροσωμο ειμαι τρελαμενος για τα γιορκι....

εχω μιλησεις με εκτροφεα και αν ολα πανε καλα κατα το πασχα θα το εχω....

οσο για το αν εχω αλλα........
στο δικο μου σπιτι οχι λογο αλλεργιας της μητερας μου, αλλα στο στενο μου περιβαλλον εχουμε 4 που μας παιδευουν......
εναν μολοσσο , ενα κανις , ενα λαμπραντορ που το φιλοξενουμε μεχρι να βρεθει καποιος να το αγαπησει και ενα σιχ τσου...!!!