χαθηκε ο Forza στην Ξάνθη

Status
Κλειδωμένο θέμα

xrysopsaro

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
70
0
Ξάνθη
Χαθηκε μικροσωμο σκυλακι στο κεντρο της Ξανθης,κοντά στη κεντρική πλατεία. Μοιάζει με Βέλγικο Λυκόσκυλο,με κοντό τρίχωμα και έχει λευκή γραμμη στο στέρνο.Ακούει στο όνομα

"FORZA" (φόρτζα).

Είναι λίγο φοβισμένο,αλλα πολύ ήρεμο.Φοράει ταυτότητα με τα τηλέφωνα.Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου ή ας καλεσει στα τηλέφωνα της ταυτότητας.

xrysopsaro

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
70
0
Ξάνθη
mareco δυστυχως δεν εχω φωτο του σκυλιού ...ειναι του μαγαζιού
όσο για το mail μπορείτε να μου στείλετε εδω εάν χρειαστει.
το σκυλί έχει δύο τηλεφωνα επάνω όποιος το βρει μπορεί να μας καλέσει...
αν πάλι δεν το βρούν με λουράκι πάλι υπαρχει τρόπος να μας βρούν....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Να σου ξαναπώ και αυτή την φορά, ότι για να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σου, που θα δει την αγγελία στο φόρουμ, χωρίς τηλέφωνο και e-mail, θα πρέπει να γίνει πρώτα μέλος, κάτι το οποίο μπορεί να μην το επιθυμεί. Επίσης, μια φωτό είναι πάντα απαραίτητη, γιατί το τι θεωρεί ο καθένας "Βέλγικο", μπορεί να είναι φλου. Μ'αυτά και μ'αυτά λοιπόν, περιορίζεις το εύρος της επικοινωνίας. Εγώ όφειλα να στο πω κι εσύ κάνε ότι καταλαβαίνεις :???:

Τσιπάκι να υποθέσω δεν...ε; :rolleyes:

xrysopsaro

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
70
0
Ξάνθη
τό σκυλί έιναι υιοθετημένο προσφάτως απο το δρόμο...
και ναι δεν έχει τσιπακι.

όσο για τη φωτο τί να κάνουμε τώρα ..δεν εχουμε αυτην τη στιγμη που να μπορέι να μπει σε αγγελία...
εχω απο εξορμησεις στη φυση και δεν νομίζψ ότι μπορούν να αντιπροσωπεψουν μια αγγελία
το θεμα είναι ότι αυτη τη στιγμη κάπου γυρναει...

xrysopsaro

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
70
0
Ξάνθη
όσο για το "παλι" που αναφέρεις δεν νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένη να κουβαλάω φωτόγραφική μηχανη στη δουλειά μήπως
και εμφανιστεί κανενα χαμενο...
(όπως την αλλη φορα,που υποθέτω ότι εκει αναφέρεσαι)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ε γραψτο μια στιγμή εδώ, ένα λεπτό θα σου πάρει!
Να σε βοηθήσει προσπαθεί, δε στα λέει για να στην πει, τι φορτώνεις?
χωρίς φωτογραφία είναι πολύ δύσκολο! ούτε καν χρώμα περιλαίμιου δε λες! Ξέρεις πόσα κοντότριχα μαύρα με άσπρο στο στέρνο σκυλία κυκλοφορούν στους δρόμους????

Δικό σου είναι το σκυλί, κάνε ότι νομίζεις καλύτερο.
Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Χαθηκε μικροσωμο σκυλακι στο κεντρο της Ξανθης,κοντά στη κεντρική πλατεία. Μοιάζει με Βέλγικο Λυκόσκυλο,με κοντό τρίχωμα και έχει λευκή γραμμη στο στέρνο.Ακούει στο όνομα

"FORZA" (φόρτζα).

Είναι λίγο φοβισμένο,αλλα πολύ ήρεμο.Φοράει ταυτότητα με τα τηλέφωνα.Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου ή ας καλεσει στα τηλέφωνα της ταυτότητας.
Πιθανοτατα ηταν αυτο που ειδα προχθες το βραδι στην μικρη πλατεια του ΙΚΑ.
Ειχα βγαλει βολτα την πινσερινα μου και ηρθε να μας παιξει.

Φορουσε κολαρο και μαλλον κατι που εμοιαζε με ταυτοτητα. Ηταν σκοτεινα και δεν μπορω να πω με σιγουρια.

Η Ξανθη εχει πολλα αδεσποτα με κολαρο καιι πολλα παρατημενα, οπότε δεν ασχοληθηκα να δω αν το σκυλακι ειναι χαμενο και αν το ψαχνουν.

Επισης πολλοι τα αφηνουν ελευθερα να αρμενιζουν, επειδη εχουμε μεγαλη κεντρικη πλατεια. Εκει που νομιζεις οτι ειναι αδεσποτα, ερχεται καποιος και τα φωναζει κοντα του.

Το σκυλακι που αναφερω, το εχω δει 3-4 φορες. Την πρωτη φορα, πριν κανενα μηνα, το ειχαν νομιζω δυο ατομα ελευθερο να παιζει στην πλατεια του ΙΚΑ.

Αν το ξαναδω, θα κοιταξω την ταυτοτητα και θα σε ειδοποιησω.

Status
Κλειδωμένο θέμα