χαθηκε η χιονα,περιοχη γερακα(κλεισθενους)

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
κοντευω να τρελθω,η γλυκια μας χιονα που ειχε υιοθετηθει την παρασκευη χαθηκε απο το σπιτι,χθες,στην περιοχη γαργιτος(γερακας,κοντα στην κλεισθενους)
ειναι σπρη ,κοντη και χοντρουλα,στειρωμενη,ειναι φοβιτσιαρα,αλλα ακακη.τηλ 6972123544,παρακαλω προωθηστε οπου μπορειτε,δεν μπορει να επιβιωση στο δρομο γιατι ηταν σε στεγη τοσα χρονια.

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
Μπορείτεναβοηθήσετεστηντοιχοκόλληση?
Εκτυπώνετε την αφίσα και την τοιχοκολλάτε όπου μπορείτε στην περιοχή σας.
(κατά προτίμηση σε καταστήματα με μεγάλη διέλευση κόσμου)
Ή ενημερώστε μας αν γνωρίζετε ή δείτε οτιδήποτε.

Ευχαριστώ για την βοήθεια

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
με ειδοποιησαν οτι την περασμενη τριτη την ειδαν στο υψος της αγιας παρασκευης,προσπαθησαν να την πιασουν αλλα ηταν πολυ φοβισμενη... :sad: :sad:

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
εχω τα πιο ευχαριστα νεα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πεταω!!!!!!!!
πριν λιγο γυρισα,ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ!!!!!!!!!!!!
την ταιζε μια κοπελα στα ανω βριλησια,πηρε την φιλοζωικη και η φιλοζωικη βριλησιων με ειδοποιησε οτι υπαρχει εκει ενα σκυλακι
παρομοιο,εφυγα σαν την τρελη,πως δεν τρακαρα δεν ξερω,και ηταν αυτη,εκλαιγα απο χαρα,δεν το πιστευα οτι καταφερε να ζησει τοσες μερες μια που ηταν ΤΟΣΟ φοβισμενη
και απλησιαστη και δεν ειχε ξαναζησει στο δρομο.τους ευχαριστω ολους πολυ!
αμα ειναι να βρεθει τελικα καποιο ζωακι,θα το βρεις ο κοσμος να χαλασει,αμα ειναι να μην το βρεις,δεν πα να ψαχνεις ολο τον κοσμο....

giannis

Well-Known Member
1 Μαϊου 2009
81
0
χαιρομαι που βρηκες την σκυλιτσα σου αλλα ποιο πολυ χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα που παρα το οτι υιοθετησες ενα αδεσποτο(εστω απο ασυλο)και το ειχες μολις λιγες μερες δεν το εβαλες κατω και δεν ειπες δεν βαριεσαι μωρε θα παρω αλλο.
μπραβο σου.:)

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
:):)εγω ειμαι εθελοντρια στην στεγη και ειχα δωσει την σκυλιτσα για υιοθεσια,αυτοι που την χασαν δεν καναν και τιποτα,το μονο που τους ενοιαζε ηταν αν θα τους δωσω αλλο.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πλάκα κάνεις;;;;;;;;:eek::eek::eek:
Αν είναι δυνατόν...:mad::mad::mad:
Μου φαίνεται ότι ανήκουν στην κατηγορία αυτών που θέλουν απλά τσάμπα σκυλί...:(:(:(

giannis

Well-Known Member
1 Μαϊου 2009
81
0
τα μπραβο σου ανηκουν ετσι και αλλιως,οσο για αυτους φοβαμαι οτι με την πρωτη δυσκολια ,αν πηραν τελικα σκυλο θα τον παρατησουν.:(

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Χάρηκα πολύ που βρέθηκε και είχα το νου μου μιας και είμαι σχετικά κοντά. Ελπίζω να βρει σύντομα οικογένεια που να τη θέλει πραγματικά, να φροντίζει να μη χαθεί και να τη θεωρεί αναντικατάστατη.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aυτοί δεν πρέπει να πάρουν άλλο σκύλο..:mad:

Μακάρι να βρει η μικρή ένα σωστό σπίτι αυτή την φορα..:)