χάθηκε χασκυ στη Γλυφάδα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
aggeliki1 said:
στις 8/11 το εσκασε απο την αυλη στην Γλυφαδα,τον χτυπησε αμαξι στη Βουλιαγμενη ,καποιοι τον πηγαν σε κτηνιατρο,αλλα επειδη κανεις δεν το δεχοταν αφιλοκερδος τον παρατησαν στο δημαρχειο Αργυρουπολεως,μετα ειδαν την αγγελια απωλειας ,αλλα ο Δουκας ειχε φυγει απο εκει.τον ψαχνουμε ,ειναι καφε ασπρος,με γαλαζια ματια,αρσενικος ,9 ετων τηλ 6972075114,6932650505

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Παίδες,
είχα 2ετή εμπλοκή με τους κτηνίατρους, με σπασμένα πόδια κλπ, θέλω να πω πως αν και είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στην γη που συμπαθεί τους γιατρούς γενικά, οι κτηνίατροι δεν μπορούνε να περιποιούνται τραυματισμένα ζώα από ευαισθησία.

Αλλοίμονο, όποιος βρίσκει ένα τραυματισμένο ζώο, σκύλο, γάτα, πουλάκι, δεκαοχτούρα, κλπ από ευαισθησία το μεταφέρει σε έναν κτηνίατρο, ο οποίος θα χαρακτηριστεί αναίσθητος επειδή ζήτησε χρήματα.

Εαν ο μεταφέρων τον σκύλο είναι ευαίσθητος, ας πληρώσει αυτός τις γάζες, τα ιώδια, τις ενέσεις, τις ακτινογραφίες, και ότι άλλο χρειάζεται ο τραυματισμένος σκύλος!!!

Τζάμπα ευαισθησία δεν υπάρχει...Η ευαισθησία έχει κόστος, όποιος αισθάνεται ευαίσθητος, να ετοιμαστεί να πληρώσει τον άνθρωπο που θα εργαστεί για να περιποιηθεί τον σκύλο που βρήκες.

Λυπάμαι πολύ γι αυτούς που χάσανε τον σκύλο τους, μακάρι να το είχε βρει κάποος πράγματι ευαίσθητος που θα φρόντιζε για τον τραυματισμένο ζώο, και όχι να θεωρεί τον γιατρό γαϊδούρι και να παρατάει το τραυματισμένο ζώο στον δρόμο!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αλλοίμονο, όποιος βρίσκει ένα τραυματισμένο ζώο, σκύλο, γάτα, πουλάκι, δεκαοχτούρα, κλπ από ευαισθησία το μεταφέρει σε έναν κτηνίατρο, ο οποίος θα χαρακτηριστεί αναίσθητος επειδή ζήτησε χρήματα.
Εκτός δηλαδή από το να τον μαζεψει κάποιος, ένας τραυματισμένος σκύλος πρέπει να εύχεται να τον μαζεψει και κάποιος πλούσιος - ενήλικος - με χρόνο - και σπίτι νοσοκομείο ... πολύ τυχερός πρέπει να είναι ...

ΝΟΜΙΖΩ ο όρκος των κτηνιάτρων ΔΕΝ διαφέρει από τον όρκο των γιατρών ... :wink: Μπορεί ένας γιατρός να σου παίρνει λεφτά, αν εμπλακεί σε περιστατικό όμως και δεν βοηθήσει, ενώ είναι γνωστός ότι είναι γιατρός, έχει μπλεξίματα ...

Δεν θα ήθελα ο κτηνίατρός μου να είαι θύμα, αλλά όχι κι έτσι ... μπορεί να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, να φιλοξενήσει 1-2 μέρες και να καλέσει την φιλοζωική ...

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Στις πάμπολες ώρες που έχω περάσει σε κτηνιάτρους στο παρελθόν, κι ελπίζω ποτέ ξανά στο μέλλον, είδα πάρα πολλούς που έφεραν τραυματισμένα ζωάκια, και δεν τους ζήτησε αμοιβή ο άνθρωπος, ζήτησε απλώς τα έξοδα σε γάζες - αντιβιοτικά κλπ, αλλά δεν θέλανε να δώσουν ούτε αυτά!!! Δηλαδή η ζωοφιλία τους και η ευαισθησία τους σταματάει στο τζάμπα, και πρέπει ο γιατρός να πληρώσει το μάρμαρο...

Άσε που κάποιοι το έχουν σύστημα, για να μην πληρώσουν τον κτηνίατρο, λένε ότι μόλις βρήκανε τον σκύλο τους, τραυματισμένο!!!

Μια άλλη, κάθε βδομάδα βρίσκει και άλλη μια αδέσποτη γάτα, και πρέπει ο γιατρός να κάνει τζάμπα εμβόλια... Μου έδειξε ο γιατρός μια γάτα, και από τις πατούσες τις φαινότανε ότι ήταν μαλακιές σαν μπαμπάκι, αποκλείεται αυτό το γατί να ζει στον δρόμο, αλλά η κυρία ζητούσε να στειρωθεί τζάμπα!!!

Ρε Ντένης, έχουμε κάτι αδέσποτα εδώ, με αντικοινωνική συμπεριφορά, θα έρθεις να τα εκπαιδεύσεις δωρεάν για να μην ενοχλούν και να μην αναγκαστούμε να τα διώξουμε από την περιοχή? Άσε που κάποιος μπορεί και να τα φολιάσει, ενώ αν αλλάξουν συμπεριφορά αφού τα εκπαιδεύσεις, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα!!!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
denis said:
ΝΟΜΙΖΩ ο όρκος των κτηνιάτρων ΔΕΝ διαφέρει από τον όρκο των γιατρών ... :wink: Μπορεί ένας γιατρός να σου παίρνει λεφτά, αν εμπλακεί σε περιστατικό όμως και δεν βοηθήσει, ενώ είναι γνωστός ότι είναι γιατρός, έχει μπλεξίματα ...
Να πάμε στο ιδιωτικό ιατρείο οποιουδήποτε ανθρωπο-ιατρού, ή σε ιδιωτικό νοσοκομείο, και να τους πούμε να μας εξετάσουν και να μας περιθάλψουν δωρεάν βάσει το όρκου του Ιπποκράτη... Εαν το κάνουν, τότε θα παραδεχτώ ότι ο κτηνίατρος εφταιξε!!!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Θυμήθηκα κάποιαν, που ήταν στην παρέα μας, και είδε ένα αδέσποτο κουταβάκι και το πήρε αγγαλιά κι αρχισε να μας ζητάει να το πάρουμε σπίτι μας...

Πάρτο εσύ, της είπα...
Δεν μπορώ, έχω υποχρεώσεις...

Τότε ακούμπα το κάτω, στην θέση που το βρήκες, επειδή εσύ αποφάσισες να μας το παίξεις ψυχοπονιάρα, θα μας φορτώσεις ένα ακόμα σκύλο? Εαν το λυπάσαι, πάρτο και φρόντισε το εσύ.