χάθηκε ο Πέπερ, το κόκερ σπανιελάκι μου...

Φιλομήλα

New Member
11 Οκτωβρίου 2010
2
0
Έχω χάσει τον αγαπημένο μου σκυλάκο , τον ΠΕΠΕΡ!!!Είναι κόκερ σπάνιελ αρσενικό , 2 ετών , με ξανθό σκούρο τρίχωμα . Φοράει κίτρινο λουράκι και έχει τσιπάκι . Δραπέτευσε την Παρασκευή από το Παγκράτι προς άγνωστη κατεύθυνση και έκτοτε τον ψάχνω συνεχώς . Λείπει αφόρητα σε εμάς και στην αδερφούλα του , την μικρή γατούλα Ίριδα. Όποιος τον δει ή ξέρει κάτι ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ να μας ενημερώσει. Τηλ. 6943104550 και 6956192837

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Βάλτε φωτό και στο φόρουμ και ενημερώστε τον κτηνιατρικό σύλλογο.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Eλπίχω να βρεθεί σύντομα. Βάλτε όπωσδήποτε φώτο, και αν δεν το κάνατε ήδη ρίξτε μια ματιά σε αγγελίες; από σκυλιά που βρέθηκαν!

MAN.F

Active Member
10 Οκτωβρίου 2010
32
0
athens
πηγαινε και στους κτηνιατρους της περιοχης σου. ισως να το πηγαν εκει! ευχομαι να το βρεις συντομα.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πρόσθεσα και τη φωτογραφία του Πέπερ στο αρχικό ποστ.
Εύχομαι να είναι καλά και να βρεθεί!

Φιλομήλα

New Member
11 Οκτωβρίου 2010
2
0
Tα έχω κάνει όλα αυτά , τουλάχιστον στον βαθμό που μπορώ...Εύχαομαι σύντομα να τον βρω κι ευχαριστώ για τις συμβουλές και την ανταπόκριση!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Στην Καισαριανή βρέθηκε από έναν κύριο που νόμιζε ότι είναι παρατημένος ο σκυλάκος και τον μάζεψε και τον κράτησε μέχρι που τον αναγνώρισε μια κοπέλα που είχε δει την αγγελία του.
Διάβασα κι άλλες λεπτομέρειες για την ιστορία του και πώς βρέθηκε τελικά, αλλά μιας και το θέμα πρωτογράφτηκε από την ίδια την κοπέλα που τον έχασε σκέφτομαι ότι ίσως θέλει να μας τα γράψει η ίδια :)