φωτογραφία και υπογραφή

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Καλημέρα :)

προσπαθώ να βάλω στην υπογραφή μου μια φωτογραφία αλλα μου εμφανίζεται το εξής μήνυμα : Your signature cannot be longer than 100 characters including BB code markup.

τι ακριβώς πρέπει να κάνω; εκτος απο τη φωτογραφία δεν υπάρχει καθόλου κείμενο και οι διαστάσεις είναι της 100χ91 αν δεν κάνω λάθος.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μνήμη.
Πήγαινε στην ταμπέλα των επιλογών, μετά privacy και καθάρισε το ιστορικό. Θα σου σβήσει τα πάντα, cookies, cache, όποιο site έχεις δει κλπ., εκτός αν επιλέξεις να καθαρίσει μόνο τη μνήμη.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
αυτό ειναι λίγο δύσκολο καθώς έχω κάποιους κωδικούς που δε τους θυμάμαι απ'εξω και αν κάνω εκκαθάριση ιστορικού θα σβηστούν.. θα ξαναπροσπαθήσω πάντως, ευχαριστώ για τη βοήθεια.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και εγώ παλαιότερα.
Πριν από κανένα μήνα άρχισα να χρησιμοποιώ το google chrome και κατάφερα να αλλάξω φωτογραφία και να φτιάξω άλμπουμ.Πριν έμπαινα απο το firefox και μου έβγαζε τα ίδια με εσένα!!!
Δεν ξέρω εάν πραγματικά φταίει αυτό,αλλά σε εμένα έτσι συνέβει!!
good luck :)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
veronica κατάλαβα τελείως άλλη ενέργεια απο αυτή που μου είπες, θα δοκιμάσω απο chrome, ευχαριστω :)

Galazios

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2012
132
200
Thessaloniki
Εχω μια ερωτηση και εγω πανω στο θεμα της φωτογραφιας του αβαταρ κυριως..Επειδη ειναι δυσκολο να βρεις ή να βγαλεις φωτογραφια με διαστασεις μεχρι 100χ100,τι μπορεις να κανεις για να τη μικρυνεις ωστε να χωρεσει ?