υποπτα θυματα επιθεσης απο σκυλους

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
υπαρχουν ανθρωποι οπως για παραδειγμα ενας ηληκιωμενος που ξερω που
εχει κανει επαγγελμα το να γινεται θυμα επιθεσης απο σκυλους.και οπου
βρει την καταλληλη για αυτον ευκαιρια πηγαινει χωρις δευτερη σκεψη.
δεν ειναι παντα ευκολο για αυτον να τα καταφερει αμα για παραδειγμα
ο σκυλος ειναι εκπαιδευμενος , αλλα αμα δεν εισαι καπου κοντα κανει τα
παντα για να του επιτεθει βεβαια με τροπο για να μην τον καταλαβουν οι
γυρω του.και υποψιαστουν οτι το κανει με δολο. βεβαια οταν δεν εισαι κοντα κοιταει ο σκυλος να ειναι απο μεσεος ως μικρου μεγεθους για το
φοβο σοβαρου τραυματισμου,τωρα αμα εισαι κοντα στον σκυλο και πχ.
κοιτας αλλου, αλλα τον κρατας καλα η σχετικα καλα δεν τον ενδιαφερει το να ειναι μεγαλοσωμος ο σκυλος η μαλλον τον ενδιαφερει γιατι μπορει
να σου ζητησει τιποτα παραπανω .και οπως μαλλον καταλαβατε ο ηληκιωμενος το κανει αυτο για ενα δευτερο εισοδημα μην φανταστειτε
οτι κανει αυτο το πραγμα απο το πρωι μεχρι το βραδυ αλλα σχετικα συχνα.
εγω τον εχω συναντησει δυο φορες η μια ηταν οταν το ροτβ. μου ειχε
βγει εξω και ηταν παρεα με ενα ξενο ημιαιμο
σκυλο στο δρομο ο οποιος αλλος και τον δαγκωσε , αυτος δεν εχασε καιρο
και πηγε κατευεθειαν σε νοσο. και αστυνομ.υπηρχε καποιος που ειδε το
συμβαν εκτος απο εμενα αλλα επειδη ειταν απο πισω δεν προσεξε ποιος απο τους δυο τον δαγκωσε. στο νοσοκ. ο γιατρος πιστοποιησε το συμβαν
δηλαδη οτι υπηρχαν δυο εκδορες συνεπεια δαγκωματος απο σκυλο. και
του εδοσε νομιζω κατι ορους . πηρε την αποδειξη απο τους ορους και μετα
ηρθε με την αστυνο. στο σπιτι αλλα τελικα επειδη η αστυν.δεν εβγαλε. ακρη μας ειπε να δοσουμε 20ε για τους ορους για να μην μπλεξουμε με δικαστηρια.επειδη σας κουρασα οι υπολοιπες εμπειριες ισως μια αλλη φορα.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν είναι δυνατόν!!!!
Πετριές που κουβαλάει ο κόσμος!:eek::eek::eek:
Αν του κάτσει καμία μ@@@@ και τον κόψει για τα καλά κανένας σκύλος πάντως δεν θα χαίρεται και τόσο...:mad::mad::mad::mad:
Δηλαδή τι κάνει για να τον δαγκώσει ο σκύλος;;;Όταν το κρατάς στο λουρί ας πούμε και ο σκύλος είναι δίπλα σου τι κάνει;;;;:confused::confused::confused::confused:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εγω απο την αλλη σκεφτομε γιατι αφου προτιμαει τα μικρόσωμα δεν του εχει κάτσει κανενα στάφ :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Επίσης σε ποιά περιοχή κυκλοφορεί για να ξέρουν όσοι βγάζουν βόλτα τα σκυλάκια τους!!!:mad::mad:

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Ναι κι εμένα μ΄ενδιαφέρει η περιοχή για να είμαι προετοιμασμένη...
Φαντάσου δηλαδή ξαφνικά να δω το σκύλο μου να χτυπιέται και να' ναι ο παππούς από δίπλα να του κάνει καραγκιοζιλίκια...:mad::mad::mad:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πού τα ξέρεις όλα αυτά? Είπες:
εγω τον εχω συναντησει δυο φορες
...κι από το περιστατικό που μας αφηγήθηκες δεν προκύπτει το συμπέρασμα ότι ο εν λόγω είχε εξ αρχής σκοπό να σας φάει λεφτά.
Τι ακριβώς έκανε για να προκαλέσει την επίθεση του σκύλου?
(πάντως στη θέση του δε θα το ρίσκαρα με ένα ροτ παρόν :D)

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
η πολη οπου μενω ειναι σχετικα μικρη και τον εχω προσεξει πολες φορες εχω ακουσει αρκετα εχω διασταυρωσει αρκετα εχω δει αρκετα.οταν εννοω οτι τον εχω συνα.2 φορ. ενν. αμεσα
αυτη τη φορα δεν χρειαστηκε να κανει και πολλα για να προκαλεσει απλως βασταγε 2
τσαντες, ηρθε και ο αλλος σκυλ. κατα επανω του και ειδε και το σκυλ. μου που τον γνωριζε απο πριν να ερχεται και αυτος . ειδε και τον μαρτυρα. οπου θα μπορουσε να βοηθουσε σε περιπτωση αναγκης εκτος οτι θα πιστοπ. το συμβ.ομως δεν υπολογησε οτι θα εβγαινα εξω και θα εβλεπα. οτι ο αλλος τον δαγκωσε και οτι ο δικος μου μονο γρυλιζε.αλλα ο μαρτυ. δεν ειδε ποιος δαγκωσε και ο ηληκιωμενος αρχισε να ελπιζει

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Και τι έκανε στο σκύλο για να τον προκαλέσει;
Πιστεύεις εσύ πως του "άξιζε" το δάγκωμα;
Μίλησες εσύ με τον μάρτυρα καθόλου; Τι είχε να πει;

Αυτά που λες, δεν δηλώνουν "καριερίστα μηνυτή". Άσχετα μ'αυτό υπάρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ καλύτεροι τρόποι να βγάλεις λίγα λεφτά (με μηνύσεις) από αυτόν. Ο τύπος είνα ψυχοπαθής αν νομίζει πως αξίζει τον κόπο. Και βλάκας συνάμα.

Όμως εγώ από αυτά που λες είμαι ακόμη με το μέρος του παππού (έκτος αν έχεις κάτι να προσθέσεις).

Τι δουλειά είχε το Ρόττι μόνο του έξω ελεύθερο;;;;;;;;
Ίσως να μην είναι καριερίστας, απλά να μην συμπαθεί τους σκύλους καθόλου.

Και εγώ προσωπικά, θα είχα σοβαρό πρόβλημα αν ζούσα κάπου που όχι μόνο κυκλοφορούσαν αδέσποτα που δαγκώνουν, αλλά κάνουν και παρέα με ασυνόδευτα Ρότβαιλερ!!!

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
γιατι τα γραφεις μισα κ πρεπει να παιζουμε το παιχνιδι με τους γριφους?:D

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Εχμμμμμμμμμμ και ο παππούς μου ειναι επαγγελματιας θυμα απο σκυλους αλλά δε το κανει επιτηδες:D
Τυχαινει να τους φοβαται υπερβολικά και καταφέρνει ακόμα και ήσυχα σκυλιά να τα εξαγριώσει...;)
Και αν ο παππους που περιγραφεις δεν ειναι ψυχασθενης απλά θα έχει αναλογο προβλημα....
Λιγο υπερβολικο (ως πολυ) το βρισκω.....

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Και γιατί να το αναφέρει εαν δεν υπάρχει τέτοιος παππούς; λέω εγώ τώρα. Πάντως ναι αν προσπαθούσες να γράψεις κομμάτι πιο ολοκληρωμένα και με σαφήνεια δεν θα έβλαπτε, ούτε εγώ βγάζω νόημα από αυτά που διαβάζω.

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Τέτοιος παππούς μπορεί να υπάρχει αλλά αν δεν είναι ψυχασθενής δεν νομίζω να προσπαθεί να βγάλει κάτι απο μηνύσεις μέσω επιθέσεων από σκύλους:shock:
Ισως απλα να τα φοβαται πάρα πολύ και να αντιδρούν και αυτά περίεργα...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αγαπητέ φιλε harley,
Αρχικά θα σε παρακαλέσω να πάψεις να γραφεiς σε στυλ «Εφτά νομα σ' ένα δωμα που να ξαπλω να κλείσεις μα» διότι αδυνατούμε να βγάλουμε νόημα από τις μισές σου λέξεις.

Δευτερον, εάν δεν είχες το σκύλο στο λουρί, είσαι παράνομος.

Τρίτον, πως προκαλεί ο ηλικιωμένος τα δεσπόζομενα σκυλιά να τον δαγκώσουν? Πηδάει τις μαντρες και μπαίνει στα ξένα σπίτια? :-?

Τεταρτον:

harley said:
εγω τον εχω συναντησει δυο φορες η μια ηταν οταν το ροτβ. μου ειχε
βγει εξω και ηταν παρεα με ενα ξενο ημιαιμο
σκυλο στο δρομο ο οποιος αλλος και τον δαγκωσε
Τι σημαινει "ειχε βγει εξω το Rottweiler μου?" :-?
Που πηγε? Ηρθε το φιλαρακι του ο αδεσποτος και τον πηρε να πανε για ...καφε?

Εγώ πάντως έχω την εντύπωση πως είχες τον επιθετικό σου σκύλο αμολυτο και την πλήρωσε ο ηλικιωμένος πεζός που είχε την ατυχία να γυρνάει από τα ψώνια του, να πέσει επάνω σας και να καταλήξει δαγκωμένος στο νοσοκομείο.

Αν ήμουν στη θέση του να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα γλίτωνες με ένα 20ευρω. Αντί να βγαίνεις και να κατηγορείς λοιπόν το θύμα, κάνε και το σταυρό σου γιατί μάλλον τη γλίτωσες πολύ φτηνά.

Ελπίζω το πάθημα να σου έγινε μάθημα και να έχεις το σκυλάκι σου από τώρα και στο εξής περιορισμενο στο σπιτι σου ή εαν βρισκεται εκτος σπιτιου, στο λουρί και με φίμωτρο.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αρχικά θα σε παρακαλέσω να πάψεις να γραφείς σε στυλ «Εφτά νομα σ' ένα δωμα που να ξαπλω να κλείσεις μα» διότι αδυνατούμε να βγάλουμε νόημα από τις μισές σου λέξεις.
:p :p :p

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Ρε παιδια εγω ηξερα ενα παππου που επεφτε πανω σε αμαξια για να παρει αποζημιωση , στο Ηρακλειο , με τα πολλα τον καταλαβε και η αστυνομια και δεν εδεινε σημασια .... κατι τετοιο πιστευω οτι παιζει και στην περιπτωση αυτη...

@Αμανγκε... εμενα με δαγκωσε τσιουαουα γιατι γαβγιζε πολυ κοντα στο ποδι μου !!! :D

@Προμυθεα
εχω την εντυπωσει οτι οταν φοβομαστε το σκυλι το καταλαβαινει απο μια μυρωδια που βγαζει το σωμα μας.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
εχω την εντυπωσει οτι οταν φοβομαστε το σκυλι το καταλαβαινει απο μια μυρωδια που βγαζει το σωμα μας.
Εγώ νομίζω ότι αυτό είναι μύθος. Λογικά το καταλαβαίνουν (αν το καταλάβουν) από τη γλώσσα του σώματός μας.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog