υπερβολικό γαύγισμα μόλις ακούσει το κουδούνι

christinad

Member
10 Σεπτεμβρίου 2009
7
0
Η σκυλίτσα μας είναι ένα μαλτεζάκι 2,5 ετών, πολύ ήρεμο, αγαπησιάρικο, και μεγάλη αγκαλίτσα με ιδιαίτερη προτίμηση στα χάδια κλπ. 'Οταν είμαστε στο σπίτι οικογενειακώς, σπάνια γαυγίζει, στην βόλτα είναι κυρία. Μόλις χτυπήσει το κουδούνι, μεταμορφώνεται σε ...... taz! Γαυγίζει σε σημείο να μην μπορώ να ακούσω στο θυροτηλέφωνο ποιός χριστιανός μου χτυπάει, και αμέσως τρέχει και παλουκώνεται στην εξώπορτα γαυγίζοντας, μέχρι να ανοίξω να δει ποιός είναι. Μόλις μπει ο άνθρωπος μέσα, κάνει σαν τρελλή από χαρά, τρέχει, του φέρνει παιχνίδια, τρέχει πάνω κάτω σε όλο το σπίτι κλπ. Το θέμα είναι ότι πρώτον κάνει απίστευτη φασαρία, και δεύτερον δεν χαίρονται όλοι όσοι μπαίνουν στο σπίτι που πέφτει πάνω τους. Λίγοι βέβαια αλλά.... αναπόφευκτοι. Τι προτείνετε να κάνω; Πως να την μάθω να περιμένει καθιστή δίπλα στην πόρτα; Γενικά ξέρει εντολές, όπως το κάτσε, και όταν είμαστε μόνοι μας ακούει πάντα, αλλά με το κουδούνι ξεχνάει την καλή της συμπεριφορά!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δεν δουλεψατε τη βασικη υπακοη στο σκυλακι σας, ετσι;
Μπορεις να μαθεις το κατσε-μεινε οπως κανει η Βικτωρια Στιλγουελ στις εκπομπες της. Χρειαζεται χρονο και πολυ υπομονη απο ιδιοκτητη και επισκεπτη.
Επειδη λογω δουλειας των γονεων μου ερχονται καθε μερα ξενοι στο σπιτι, δεν ηθελα να πηγαινει ο σκυλος μου να τους χαιρεταει καθολου, επισης αυτοι οι ανθρωποι ερχονταν για καποια δουλεια και οχι να ασχολουνται με το σκυλο μου, επομενως τον εκλεινα σε ενα δωματιο μεχρι να φυγουν. Με το καιρο, τις πορτες τις αφηνα μισανοιχτες, τωρα πλεον τις αφηνω ανοιχτες και αν δεν ειμαι στο δωματιο μαζι του, του λεω να κατσει εκει :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97