τσαντα-κλουβι μεταφορας..γνωμες παρακαλω!!!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
το θεμα εχει ως εξης...το καλοκαιρι οπως στου ςπερισσοτερους μου αρεσουν η εκδρομες και οι ξαπλες σε καμπινγκ,παραλλιες κτλ...οταν ημαστε εμ δικο μας αμαξι κανενα προβλημα..η Joyce ειναι μαζι μας!!!
οταν ομως ημαστε με οχιμα αλλου ή που δεν θα παω...ή αυτος που θα μηνει πισω εχει το νου του στη Joyce..θα ηθελα ομως πολυ να την περνω μαζι!!!το προβλημα ποιο πολυ ειναι οι τριχες..που δεν θελω σε καμια περιπτωση να τριγιρναν στο αυτοκινητο του αλλου...ετσι σκεφτηκα αυτο το καλοκαιρι να παρω ενα τετοιο τσαντι,,,σαν και το παρακατω...
http://www.culpret.gr/_img/big_pics/76240.jpg
ελπιζωντας οτι θα γινει ποιο ευκολη και χωρις ανχος η μεταφορα και σε ξενα αμαξια...ομως εχω δυο βασικες ερωτισεις μιας και δεν εχω ξαναχρεισιμοποιησει,,,

1) υπαρχει θεμα με το συγκεκριμενο τυπο κλουβιου μεταφορας το καλοκαιρι?μη την παρω για να χαρει και μου παθει καμοια θερμοπληξια?

2) θα περιορισει τις τριχες ή θα ειναι οπως και με τα κλασικα πλαστικα κλουβια μεταφορας?

οποιος εχει εμπειρια ή και γνωμη θα βοηθουσε για να αποφασισω!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Μια χαρά μου φαίνεται. Ευάερο, ευήλιο. Γιατί να πάθει θερμοπληξία; Με ανοιχτά παράθυρα ή κλιματισμό θα είσαστε στο αυτοκίνητο. Εννοείτε, δεν την αφήνεις μέσα σε κλειστό αυτοκίνητο, ούτε για πέντε λεπτά. Αλλωστε, μόνο για την διαδρομή δεν το θέλεις; Πόσες ώρες μπορεί να είναι; Θα κάνετε και στάσεις φαντάζομαι. Μάθε την και από τώρα σιγά-σιγά να μένει μέσα, μην της έρθει ξαφνικό.

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
οχι πολλες ωρες δεν θα ειναι...οι περισσοτερες διαδρομες το καλοκαιρ χωρις το δικο μας αμαξι αντε να ειναι το πολυ μιση ωρα...

μεσα ενοειτε δεν την αφινω μονη της...και μετα μπανακι στην θαλασσα να δροσιστει και ξαπλα κατω απο τα δεντρα!!(αντε να ερθει καλοκαιρακι!)

για τις τριχες τι λες...θα αντιμετοποισουν καμια αντισταση απο την ψιλη πλαστικη συτα ή θα εορουντε ανενοχλητες?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Νομίζω ότι αν δεν πηγαίνετε με τα παράθυρα τέντα, να σας χτυπάνε τα μπωφόρ, δεν θα έχετε πρόβλημα. Τώρα αν δραπετεύσουν και μια-δυο τριχούλες, δεν χάλασε ο κόσμος. Μπορείτε να βάλετε και κάποιο έξτρα προστατευτικό στα καθίσματα, για ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγώ έχω τέτοιο μεγάλο όμως και οι τρίχες δεν βγαίνουν. Το χρησιμοποιώ στις εκθέσεις και χωράει 2 Golden μέσα.

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
χμ..ωραια!!!αν και αλλη η τριχα του γκολντεν αλλη της joyce(φερνει ποιο πολυ σε λαμπ η τριχα) σιγουρα θα ειναι καλα τα πραγματα...θα το παραγκιλω σε λιγο καιρο!!

ευχαριστω για τι βοηθια!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
αυτο που με προβληματιζει ειναι ποσο ευκολα μπορει να σκιστει το δυχτι
Εννοείς από το σκυλάκι ή από εξωτερικούς παράγοντες; Πάντως φαντάζομαι ότι αν ο σκυλάκος δεν πέσει με νύχια και με δόντια και με μανία να το φάει, δεν μπορεί να πάθει κάτι.

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
αυτο που με προβληματιζει ειναι ποσο ευκολα μπορει να σκιστει το δυχτι
Δεν ξερω για το διχτυ αλλα το φερμουαρ σιγουρα τρωγεται πολυ ευκολα.Εμεις εχουμε ενα παρομοιο, το οποιο τωρα δεν κλεινει γιατι το αδιστακτο τσιουαουα μου το καταφαγε το φερμουαρ:eek::eek::D:D

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
στο συγκεκριμενο θα ειναι οταν θα την κουβαλαω με αμαξια αλλων..οχι για να μενει και μαλλον θα ειναι διπλα μου ή και πανω μου...αν δω οτι το μασαει με ενα οχι θα σταματισει.....στο δικο μας αμαξι ειναι ειτε στο πορτ ειτε στη θεση...και αν θελουμε μακρινο ταξιδι με αλλο μεσο τις εχω πλαστικο...εχω και ενα crate αλλα ειναι τεραστιο και δεν κουβαλιετε...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
.....στο δικο μας αμαξι ειναι ειτε στο πορτ ειτε στη θεση......
Αγγελε, πρόσεχε πως διατυπώνεις τις σκέψεις σου, γιατί δεν θέλουμε και πολύ να πέσουμε να σε φάμε... Γρήγορα διευκρίνησε τι εννοείς, πριν στην πέσουν και οι άλλοι... :):D

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
τι να πω?
την εχουμε στο πορτ παγκαζ(με ανοιχτο ενοειτε το πανω μερος)...στην αρχη δεν ηθελα για λογους ασφάλειας να την εχω στο πορτ και ετσι την ειχα ειτε αγκαλια ειτε στα ποδια μου(5 ατομα σε 5αθεσιο + την joyce )...αλλα πιστευω ουτε εκει ηταν ασφαλης..τωρα τουλαχιστον ειναι ανετα και ξαπλαρει...το ιδανικο θα ηταν να ειναι στο πισω καθισμα με την ζωνη της..αλλα δεν γινετε παντα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog