τροφή

malou t.

Member
16 Αυγούστου 2012
20
0
έχω ρωτησει κτηνιατρους καθώς και ανθρώπους που χρόνια έχουν σκυλιά..θέλω όμως και τη γνώμη σας... Πιστεύετε οτι ο σκυλος πρέπει να τρώει μόνο κροκέτες και καθόλου σπιτικό φαγητό (όπως πχ κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά) ακόμα και αν είναι ανακατεμένο με κροκέτες? Ευχαριστώ!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Λιγο (ή και περισσοτερο) σπιτικο κρεας χωρις μπαχαρικα και χωρις αλατι μονο καλο μπορει να τους κανει. Προσοχη στα κοκκαλα. Δεν επιτρέπονται.

vangelis 1

Member
10 Σεπτεμβρίου 2012
7
0
έχω ρωτησει κτηνιατρους καθώς και ανθρώπους που χρόνια έχουν σκυλιά..θέλω όμως και τη γνώμη σας... Πιστεύετε οτι ο σκυλος πρέπει να τρώει μόνο κροκέτες και καθόλου σπιτικό φαγητό (όπως πχ κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά) ακόμα και αν είναι ανακατεμένο με κροκέτες? Ευχαριστώ!
Όσο και να προσπαθήσεις, δεν θα καταφέρεις ποτέ να συμπεριλάβεις σε μία μερίδα, όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο σκύλος σου για να έχει μία υγειή και ισσοροπημένη ζωή. Αν ποτέ πλησιάσεις έστω και στο 70% τα συστατικά αλλά και την περιεκτικότητα τους, θα διαπιστώσεις ότι είναι πραγματικά ασύμφορο, από θέμα κόστους αλλά και από θέμα χρόνου.

teomarnountsidis

Active Member
19 Οκτωβρίου 2012
27
0
p.f
εγω ειμαι υπερ στο να δεινεις μονο κροκετες..στον σκυλο μου δεν εδωσα ποτε σπιτικο φαγητο και ανπτυσεται τελεια και το σημαντικο : μονο με τα θρεπτικα στοιχεια που χρειαζεται στις ποσοτητες που τα χρειαζεται

malou t.

Member
16 Αυγούστου 2012
20
0
Mάλιστα!ευχαριστώ πολύ :) εγω της βάζω λίγο κρέας η αλήθεια είναι αλλά ΠΑΝΤΑ με κροκετές!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog