τριχοπτωση

paolo21r

Member
27 Μαϊου 2007
20
0
καλησπερα εχω ενα αγγλικο bulldog 3 μηνων και παρουσιαζει τριχοπτωση,ξερετε τι μπορω να του δωσω για να σταματησει?ευχαριστω εκ των προτερων

Savra

Well-Known Member
16 Απριλίου 2007
342
1
Athens
www.happypuppycafe.com
paolo21r said:
καλησπερα εχω ενα αγγλικο bulldog 3 μηνων και παρουσιαζει τριχοπτωση,ξερετε τι μπορω να του δωσω για να σταματησει?ευχαριστω εκ των προτερων
Αν εννοεις αυτη την περιοδο,ειναι φυσιολογικο,ολα τα σκυλια μολις πιανουν οι ζεστες χανουν τριχωμα.Φανταζομαι δεν εννοεις τοπικα οτι χανει τριχωμα.

paolo21r

Member
27 Μαϊου 2007
20
0
οχι γενικα εννοω δεν χανει σε ενα σημειο.απλως ειναι 2 μερες τωρα που εχει.υπαρχει κατι που δινουμε για την τριχα περα απο την βασικη τροφη?

ασχετο αλλα οι photo που εχεις τραβηξει ειναι φοβερες

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εμένα κατα καιρούς μου έχουν προτείνει μαγιά μπύρας, βιταμίνη Ε και salmonoil. Πριν δώσεις οτιδήποτε όμως, καλό είναι να συμβουλευτείς τον γιατρό.

sofikaa

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2007
53
0
Εγώ της έκανα μια θεραπεία με κάτι αμπούλες (Dermoscent Essential 6) πριν 10-12 μήνες και απο τότε δεν έχουμε απώλεια τρίχας πέραν του φυσιολογικού φυσικά.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
paolo21r said:
του δινω technical large breed pupies ειναι καλη?
Είναι μια από τις καλύτερες ξηρές τροφές που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Χωρίς τεχνητά χρώματα, βελτιωτικά γεύσης και συντηρητικά.
Εγώ του δίνω την techni-cal Lamb and rice for adult dogs σε συνδυασμό με b.a.r.f (3 φορές την εβδομάδα) και είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. :wink:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
salmonoil
Λάδι σολωμού. Πολύ καλό.
Δώσε αυτό και μετά φάρμακα. Αν έχει 2 μέρες τριχόπτωση μην κάνεις τίποτα, είναι της εποχής. Με τον καιρό που έχει όλα τα σκυλιά έχουν πάθει πλάκα....
Ασχετο, αλλά έχει η technicall puppy large breed?

Skylos

Well-Known Member
16 Δεκεμβρίου 2006
397
0
EPA/DHA (Ω3 λιπαρά οξέα που υπάρχουν στο σολωμέλαιο) και βιταμίνη Ε.

Προσοχή μη μπερδέψεις το σολωμέλαιο με λάδι από συκώτι ψαριού.

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
"του δινω technical large breed pupies ειναι καλη?"

Καλη ειναι εγω την εδινα στον σκυλο μου για 1 χρονο αλλα δεν εμεινα απολυτα ικανοποιημενος οσον αφορα το τριχωμα.(οχι τοσο γυαλιστερο)
Με τα ιδια λεφτα αλλαξα σε Νutro και η διαφορα στο τριχωμα του σκυλου μου ηταν πραγματικα μεγαλη ειδα γυαλιστερο τριχωμα που δεν ειχα ξαναδει πριν.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
denis said:
Ασχετο, αλλά έχει η technicall puppy large breed?
Νομίζω πως έχει. Αν σε ενδιαφέρει, πες μου να σου στειλω τα τηλέφωνα της leading paws να ρωτήσεις. :wink:
S13 said:
Καλη ειναι εγω την εδινα στον σκυλο μου για 1 χρονο αλλα δεν εμεινα απολυτα ικανοποιημενος οσον αφορα το τριχωμα.(οχι τοσο γυαλιστερο)
Με τα ιδια λεφτα αλλαξα σε Νutro και η διαφορα στο τριχωμα του σκυλου μου ηταν πραγματικα μεγαλη ειδα γυαλιστερο τριχωμα που δεν ειχα ξαναδει πριν.
Η τιμή της techni-cal δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την τιμή της Nutro.
Τιμή 15κιλου techni-cal Lamb and rice 65 ευρώ.
Τιμή 15κιλου nutro Lamb and rice 50 ευρώ.

Το γνωρίζω επειδή πριν από την techni-cal, ταιζα Nutro.
Όσον αφορά την Nutro…
Η MARS (Pedigree, Whiskas...) ανακοίνωσε την απόκτηση (εξαγορά) της NUTRO. Μετά την εξαγορά της Iams και της Purina, άλλη μια επώνυμη εταιρία θα συνεχίσει την πορεία της κάτω από την σημαία μιας πολυεθνικής, με όσα θετικά ή αρνητικά συνεπάγεται κάτι τέτοιο... (Πηγή interpet.gr)

ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
Μπορώ να δίνω λίγο σολωμέλαιο μιας και είναι πλούσιο σε βιταμίνες όλο το χρόνο ή μόνο τώρα που ρίχνει το τρίχωμα?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
paolo21r said:
και το λαδι που το βρισκω?υπαρχει σε μορφη χαπιου?
Εγώ το είχα πάρει από την κτηνίατρο. Είναι σε μπουκαλάκι με αντλία (σαν το κρεμοσάπουνο χεριών).

Επιμένω όμως... πριν δώσετε οτιδήποτε, ρωτήστε τον γιατρό σας. Μπορεί να μην κάνει να το παίρνει συνέχεια. Εγώ το έδινα στη μικρή μου όταν ήταν πολύ μωρό και είχε ψώρα για να την βοηθήσω να το αντιμετωπίσει αποφεύγοντας όσο γίνεται τα πολλά φάρμακα.

Skylos

Well-Known Member
16 Δεκεμβρίου 2006
397
0
Εγώ δίνω το Omega 3 "700" της Solgar, όχι συχνά όμως γιατί είναι ακριβούτσικο.

Jema

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2006
45
0
Παιδιά εμένα μου πρότειναν τη Eucanuba Skin Care, και είδα διαφορά.Νομίζω πως θεωρείται από τις καλές κι αυτή, ή κάνω λάθος;

rouby

New Member
22 Μαρτίου 2014
1
0
γεια σας!ειμαστε καινουργιο μελος...θα ηθελα κ εγω να αναφερω οτι η σκυλα μας ειναι περιπου 1,5ετων κ εχει εντονη τριχοπτωση..ομως παρα πολυ...ειναι στα πλαισια του φυσιολογικου?κ αν ναι ποσο διαρκει αυτη η περιοδος?υπαρχει περιπτωση να σταματησουμε την τριχοπτωση της?ευχαριστω!

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Πόσο καιρό εχει που χάνει τρίχωμα; Αν εχει λιγο διάστημα μην σε ανησυχει. Ειναι περίοδος που αλλάζει τρίχωμα και φεύγει πολλή τρίχα γενικά. Αν οχι άλλαξε τροφη ενδεχομένως..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog