Καλησπερα, γραφω για ενα θεμα που με εχει προβληματισει και στεναχωρησει ταυτοχρονα..φετος το καλοκαιρι παραθεριζαμε στο θεολογο, ειμαστε καινοργιοι στη περιοχη..απο την πρωτη κιολασ μερα ειδα πολλα αδεσποτα σκυλια, πολλα απο αυτα με κουταβια..μετα απο επικοινωνια με αλλους κατοικους της περιοχης μας ειπαν οτι ειναι μονιμο προβλημα γιατι πολλοι παρατανε τα σκυλια τους εκει...κοινη πρακτικη για τον "ελεγχο " του πλυθησμου τους ειναι η φολα...οταν ρωτησα ποιοι βαζουν φολες ή αν υποψιαζονται καποιον μου παν πως αυτο γινεται με την ανοχη του δημου...
Θα μπορουσε καποιος ν μου δωσει μια συμβουλη πως να κινηθω???διπλα στο σπιτι μου ειναι μια σκυλοοικογενεια, τα κουταβια θαναι 5 μηνων περιπου και προχτες ειδα το ενα νεκρο, ισως κ σπο φολα...το πρωτο μελημα μας εινα να στειρωσουμε τη μανα, αλλα φοβομαστε μηπως μας προλαβουν οι φολες...πιο κατω αλλη μια σκυλιτσα με 5 κουτΒια 2 μηνων...τα μικρα πρεπει να χουν ψωρα...τι μπορω να κανω, δε νοιαζεται κανεις
Θα μπορουσε καποιος ν μου δωσει μια συμβουλη πως να κινηθω???διπλα στο σπιτι μου ειναι μια σκυλοοικογενεια, τα κουταβια θαναι 5 μηνων περιπου και προχτες ειδα το ενα νεκρο, ισως κ σπο φολα...το πρωτο μελημα μας εινα να στειρωσουμε τη μανα, αλλα φοβομαστε μηπως μας προλαβουν οι φολες...πιο κατω αλλη μια σκυλιτσα με 5 κουτΒια 2 μηνων...τα μικρα πρεπει να χουν ψωρα...τι μπορω να κανω, δε νοιαζεται κανεις