το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα (ever!)

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Χθες το απόγευμα πάμε οικογενειακώς στο Σχοινιά. Η θάλασσα κατάζεστη,ούτε Αύγουστος νά τανε.Ο ΄Αρης είναι έξω με την κόρη μου και τον μπαμπά της που δεν θέλουν να βουτήξουν. Δεν τον πιέζω φυσικά, έχουμε ένα καλοκαιρι μπροστά μας, υπάρχει και μπόλικη πιτσιρικαρία στη θάλασσα και δεν θέλω να μου πουν και καμμιά κουβέντα...΄Οπως κολυμπάμε με το γιο μου, βλέπουμε μία καταπληκτική νιουφίνα να κολυμπάει λίγο πιο πέρα σαν δελφινάκι! Πλησιάζουμε, πιάνουμε κουβέντα( με τον μπαμπά της, όχι με την ίδια!), είναι τεσσαρων μηνών, αστεράκι.Βγαίνουμε και θέλει να παίξει με τον ΄Αρη, ο καημένος θέλει κι αυτός αλλά τη φοβάται λόγω όγκου! Ωστόσο εγώ ξεθαρρεύω και τον παίρνω μαζί μου στα ρηχά. ΄Οπου...κολυμπάει!!!!, μια χαρά, κουνάει χερια πόδια, έχω το χέρι μου από κάτω βέβαια στην κοιλίτσα του για να νοιώθει ασφαλής. Αλλά δεν μου φαίνεται να φοβάται. Μόνο όταν τον βγάζω και τον ξεπλένω με γλυκό νερό πριν τον τυλίξω στην πετσέτα του, τρέμει για λίγο. Σε κανένα πεντάλεπτο του περνάει και συνεχίζει το παιχνίδι και τις δημόσιες σχέσεις!
Το καταπληκτικότερο όλων...με τον μπαμπά της Νιουφίνας βρισκόμαστε στην κουβέντα γνωστοί...από δω μέσα!
Απίστευτο??? Εγώ αφάνταστα το χάρηκα.Και για το μπάνιο και για τη γνωριμία!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μπράβο! Και εις ανώτερα (βαθύτερα?)!

Που πήγατε στο σχοινιά και δεν παραπονέθηκαν για το νιουφι, να ξέρουμε? Σε οργανωμένο μέρος ή παράμερα? (για τη "μισή μερίδα" φαντάζομαι όπου και να πάτε δεν είναι θέμα....:))

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Στο τέρμα του δρόμου, εκεί που τελειώνουν και οι ταβέρνες και έχει ένα απέραντο πάρκινγκ...΄Ηταν ίσως και η ώρα, απόγευμα, πάντως κόσμο ιδιαίτερα δεν είχε. Και υπάρχει πολύς χώρος εκεί, πρέπει να είναι πολύ εμπαθής κάποιος να σου κάνει παρατήρηση. ΄Οχι πως δεν υπάρχουν και τέτοιοι, ακόμα και για τις "μισές μερίδες"! Το μόνο κακό πως τα νερά είναι απίστευτα ρηχά, πας πας και είσαι στο γόνατο, μου σπάει τα νεύρα!
Να τη δεις πάντως τη μαυρούλα κολύμπι, να τρελλαθείς, έπαθα πλάκα. Απίστευτο σκυλί!