τουαλετα σκυλου

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
καλημερα και καλη χρονια,εχω μια απορια.
οπως εγραψα εχω προβλημα με ενα σεττερ που ειχα βρει και τωρα αναγκαστηκα το εχω στο μπαλκονι,εχω προβλημα μεχρι να βρεθει λυση ,οποτε θα ηθελα απο δευτερα που
θα παω δουλεια παλι ,αν γινεται να μην τακανει στομπαλκονι το πρωι που θα λειπω και κανεις δεν θα ειναι να το παει βολτα.
και τωρα το ερωτημα.για να κανει κακα του το απογευμα ποτε θα πρεπει να το ταιζω?
το πρωι ή το απογευμα?
ευχαριστω.
το ταιζω μια φορα την ημερα

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πόσο χρονών/μηνών είναι το σέτερ? Πόσες ώρες τον έχεις στο μπαλκόνι?
Πόσες βόλτες πάει την ημέρα? Το πρωί η το απόγευμα πάει μεγάλη βόλτα? Εκτονώνεται το σκυλι?
Τον/την έχεις αφήσει μέσα για να δεις τι θα κανει?
Όταν γυρνάς από τη δουλειά σου...το σκυλί μένει μέσα μαζί σου?

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
το σκυλι ειναι 3 ετων περιπου,κανει κακα πρωι και απογευμα αλλα τωρα εχω αδεια και το πηγαινα 3 φορες βολτα,αλλα απο Δευτερα δεν θα μπορω 3,μονο απογευμα και βραδυ.και δεν ειναι οτιδεν κρατιεται,ουτε τσισα δεν κανει ουτε κακα,αλλα αμα δεν παει το πρωι για κακα,δεν ξερω αν θα αντεξει μεχρι το απογευμα γι αυτο θελω να ξερω.ποτε πρεπει να τρωει για να αντεξει μεχρι το απογευμα,το πρωι ή το απογευμα??
βολτα παει 2 μεγαλες στην θαλασσα.
το προβλημα δεν ειναι να τα καθαρισω εγω,αλλα οι γονεις θα φωναζουν και ηδη ειμαστε ανω κατω με αυτην την κατασταση.

Last edited:

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Το πρωί πρέπει να πηγαίνει όπως και δίποτε! εγώ ξυπνάω από της 5:00 το πρωί και την ΄βγάζω μια μικρί βόλτα 7 λεπτών και τα κάνει!

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
πρωι δενμπορωνα τονπαω βολτα ειναι λιγο μπερδεμενη η κατασταση,μονο τσισα στην αυλη μπορει να κανει γι αυτο θελω ναξερω ποτε ειναι καλυτερα νατονταιζω ωστεναμηνπιεζεται μεχρι ναγυρισω.ευχαριστω

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Εμένα μόλις φάι μετά από 1-2 ώρες κάνει κακάκια! Δεν γνωρίζω για το δικό σου! Εγώ νομίζω να το ταίζης ελάχιστα το πρωί και το απόγευμα να τρώι καλά!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
αφου δεν θελεις να ζοριζεται πολυ ταιζε λιγη ωρα μετα την απογευματινη βολτα,να εχει μεσολαβησει ενα χρονικο διαστημα και μετα λογικα θα τα κανει στην βραδυνη...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul